פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים הרבה שעות פנויות וגיחות עם אחי הגדול לחנויות המשחקים בירושלים של אמצע שנות התשעים.כשלא היה אינטרנט, היינו הולכים קונים 6-7 משחקים, חוזרים הבייתה ואז מגלים כמה הם גרועים.ואז הגיע ה56K והSURFREE אז הסתדרנו
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים השני נראה כמו פרוגר והרביעי נראה כמו spyhunter, אבל הם נראים כמו עותקים גרועים שלהם.וגם השלישי נראה לי מוכר. יכול להיות שזה מאיזו חבילת משחקי מגהסון או משהו?
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים קראטה קיד, צ'אק נוריס הכל יכול, וטטריס עם 3D VISION.צוחק, וולטריס וסוקובן
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים הראשון זה CAPTAINGOODNIGHT, אחד ממשחקי ההרפתקאות הטובים ששיחקתי.השני זה FROGGER המוכרהשלישי זה טרזן.הרביעי זה SPYHUNTER, חיקוי זה לא. זה המשחק המקורי שיצא ל-APPLE IIC וכו... ב-1983---המשחקים לקוחים מאמולטור של APPLE IIC\IIE, המחשב הראשון שלי אי שם בשנת 1986.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים בוא נראה עד כמה באמת נוסטלגים אתם 1) 2) ואו! המשחק הראשון זה Shokoban ואת השני בכלל שכחתי שהיה לי! אבל שכחתי איך קוראים לו...
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים כבר ענו על שניהם... השני זה WELLTRISאני חושב שהמשחקים האלה הם שניים מ-5 משחקים הראשונים ששיחקתי בחיים.אגב, ידעתם שSOKOBAN ביפנית זה שומר המחסן ? WEARHOUSE KEEPER.... אני זוכר שבוחרים שלבים לפי הקומות של המעלית.לגבי הWELLTTRIS, ידעתם שהסלוגן של המשחק זה Can you beat the soviet challange ?מצחיק אותי כל פעם מחדש....יש לי 2 משחקים שפשוט אין לי מושג איך קוראים להם, משחקים ממש ישנים, אולי מישהו פה יעזור...הראשון זה משחק אמבולנס, אמבולנס לבן כזה שרואים מלמעלה שצריך לנסוע בכבישים להביא חולים, גרפיקה בסגנון הסוקובן, משהו של 16 צבעים ומטה.השני זה משחק מסוקים, יש HUD פשוט וטסים במפה ירוקה כזאת גרפיקה על הפנים, רואים ריבועים חומים שהם טנקים וצריך להשמיד אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.