עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

אהההה תן לי להבין

מה שפרסמו בכתבה על AMD זה שהם הולכים לשים כרטיס מובנה משולב במעבד כדי להתחרות באינטל?

• תגובות 2k
  • צפיות 184.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא בדיוק, גם אינטל עובדת על רעיון כזה. הם רוצים לשלב ליבה גרפית בליבה של המעבד וליצור צ'יפ אחד שעושה הכל. בהתחלה זה ישמש יותר מחשבים ניידים/ מחשבים זולים. בשלב מאוחר יותר השילוב ישמש גם ל HAVOK (ודומיו).

פורסם

אם אני לא טועה AMD גם מנסים לעשות מערכת שכרטיס גרפי ATI ומעבד AMD יפיקו יותר תועלת מכרטיס ATI ומעבד של אינטל.

בכ"מ זה כבר חריגה מהנושא.

פורסם

^^

אם הם יעשו כזה דבר הם יאבדו נתח מהשוק שלהם של כרטיסי המסך.

אני בתור צרכן , לא הייתי קונה כרטיס של ATI בידיעה שהוא יעבוד פחות טוב על המערכת שלי...

פורסם

גם אם המערכת שלי הייתה מותאמת בשלמות, לא הייתי קונה כ"מ שמסתדר רק עם מערכות ספציפיות, מפני שאם ארצה להעביר את את הכרטיס למערכת אחרת נדפקתי. וצורך כזה יכול להתעורר בקלות.

אבל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד פחות טוב עם אינטל, או יותר טוב עם AMD?

פורסם

זה לא יקרה, זה מפגר ואין שום סיבה לעשות דבר כזה, במיוחד לא אחרי שאינטל ו AMD בידיוק עשו חידוש חוזה שמאוד יעזור ל AMD בעתיד הקרוב.

פורסם

זה והמיליארד ומשהו דולר שהם מקבלים מאינטל... :lol::lol:

פורסם

^^

אם הם יעשו כזה דבר הם יאבדו נתח מהשוק שלהם של כרטיסי המסך.

אני בתור צרכן , לא הייתי קונה כרטיס של ATI בידיעה שהוא יעבוד פחות טוב על המערכת שלי...

לדעתי הכוונה היא שהכרטיס יעבוד רגיל עם אינטל אבל ביחד עם מעבד AMD יהיה בינהם חילופי משימות (המעבד יבצע חלק מהחישובים של הכרטיס ולהפך) כך שאתה תקבל בוסט חינם. זה שטותי לומר שלא תקנה כרטיס של ATI בידיעה שהוא יעבוד פחות טוב, כי זה דבר יחסי, אם היחס עלות\תועלת-על-מעבד-אינטל יהיה יהיה יותר טוב ממקביל של NVIDIA הוא יהיה יותר משתלם.

אם כבר, זה יכול לעזור להם למכור מעבדים.

פורסם

^^

כשאתה מציג את זה ככה אז זה הרבה יותר הגיוני אבל אני לא אלך ואקנה כרטיס מסך בידיעה שאני לא אקבל את כל מה שהוא יכול לתת מבחינת ביצועים רק בגלל שבחרתי יצרנית מעבדים שונה.

אני רוצה (ואני מאמין שעוד רבים חושבים ככה) שATI /NV צריכות לעשות את המקסימום מבחינתן כדי שהצרכן ייהנה ממקסימום הביצועים שהוא משלם עבורם בלי קשר לאיזה מעבד יש לו.

ואני באופן אישי אומר לך , אם ATI תצהיר שאם תיקח שתי מערכות זהות (למעט המעבד) ותקבל בזאת עם מעבד הAMD ביצועים גבוהים יותר (בצורה משמעותית) בגלל שATI שייכת לAMD , אני מוצר שלה לא ייקנה.

כל העניין זה לפתוח את השוק ולא לסגור אותו.

פורסם

שוב, הכרטיס יתן כל מה שהוא יכול, פשוט יהיה איזה שילוב תוכנתי שייתן תוספת לביצועים. אין שום סיבה שלא תקנה כרטיס X בגלל שאפשר לנצל אותו טוב יותר עם רכיב תוכנה Y. זה כמו לומר שאני לא אקנה מעבד, לדוגמא, e8400 בגלל שהוא אוברקלוקר רציני. אם הוא יותר משתלם לעומת המתחרה שלו, אתה תקנה אותו. פשוט כשתקנה מחשב חדש אתה תשקול שוב אם לקחת מעבד AMD או INTEL

פורסם

שילוב תוכנתי אפשר לתת עם דרייברים איכותיים , לא צריך בשביל זה לקנות מחשב רק מAMD/ATI...

אתה סותר את עצמך , מצד אחד אתה רושם לי "הכרטיס יתן את כל מה שהוא יכול" ומיד אחרי זה "יהיה איזה שילוב תוכנתי שייתן תוספת ביצועים".

אם יש תוספת ביצועים , אני רוצה לקבל אותה בלי קשר לאיזה פריטי חומרה יש לי במחשב...

פורסם

לא יהיו יותר מדי ברירות, רוב הסיכויים ש-AMD לא ייתמכו במעבדים של INTEL.

פורסם

ראבק נימאס שאינטל יקחו תצמם בידיים ילכו לבנק יפרקו אותו מי כל פרוטה שיש להם ויקנו כבר את ;DNVIDIA, זאת מחשבה שתמיד מציקה לי AMD קנו את ATI אבל INTEL וNVIDIA מה ? לא יכולים להרשות לעצמם תתענוג הזה ? לAMD-ATI כמובן היו קשיים אבל עד שאינטל לא תעשה את זה היא תמיד תפגר מאחור, איך קרה מצב שכל הכרטיסי הHD כבר כאן וATI כבר חושבים על הדור הבא ובינתיים אינטל לא עושים כלום איך זה יכול להיות ?

פורסם

לא יהיו יותר מדי ברירות, רוב הסיכויים ש-AMD לא ייתמכו במעבדים של INTEL.

התכוונת ATI , נכון?

כי עקרונית מה שאתה אומר נוגד את כל מה שקורה בשוק , אחרת איזו סיבה יש לאינטל וAMD לחתום על הסכם עקרונות משותפים ביחד?

אחד כזה נחתם ב97 אם אני לא טועה והולך להתחדש עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים