עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

3500 ש"ח?? הם נורמליים??

מה זה המחירים האלה??

מי שקונה עכשיו כרטיס כזה או כל כרטיס אחר מסדרה 5XXX הוא פרייאר...

עדיף לחכות ולראות מה יצא מבית NV לפני שהולכים לקנות...

• תגובות 2k
  • צפיות 184.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עכשיו זה נראה לי סתם עניין של דרייברים או מנוע משחק שלא מותאם ליכולות של הכרטיס הזה...

פורסם

Nvidia will demonstrate Fermi live at SC09

Nvidia will demonstrate Fermi live at SC09, which is started today and will end at 20th November. They say:

"Come see a live demonstration of the next generation CUDA� GPU computing architecture, codenamed �Fermi�. The Fermi-based Tesla� GPUs are mass market parallel processors and fuel the HPC industry�s transition to parallel processing. Compared to the latest quad-core CPUs, the Fermi-based Tesla GPUs deliver equivalent performance at 1/20th the power consumption and 1/10th the cost."

מקור: VR-ZONE

ניתן להגיע ל- VRZONE דרך פרוקסי..הם חוסמים אותנו בגישה רגילה.

פורסם

מקור: VR-ZONE

ניתן להגיע ל- VRZONE דרך פרוקסי..הם חוסמים אותנו בגישה רגילה.

אפשר לדעת למה הם חוסמים אותנו?.

(יש הרבה סיבות)

סיבה ספציפית?

פורסם

חלק יגידו אנטישמיות, חלק יגידו ההתנהגות הישראלית המכוערת

זה ממש לא נושא לשיחה כאן.

פורסם

כן, הנושא כאן הוא האכזבה בצורת כרטיס מסך המתקראת HD5970, לפחות לפי המבחן ש Shadow הביא...

זה נראה כאילו אין הרבה ברירות חוץ מלחכות עד ינואר\פברואר לפרמי...

פורסם

קודם כל מומלץ לחכות לביקורת מסודרת, אחרי זה מומלץ לחכות לשאר הדברים ;)

המחיר היקר הוא של ה5870, כל השאר זה כבר ניגזרות שלו והעובדה שהוציאו כרטיס X2 עוד לפני שהספקנו לנשום. המחירים פשוט יקרים להחריד, אם הסיבה האמיתית למחירים הנוראיים הללו היא באמת בעיית כושר ייצור (חיצוני לATI) של פלטות 40NM אז זו פאשלה רצינית לATI שפוגעת קשות בשם שלה כשהיתה לה הזדמנות רק לחזק אותו עם יציאת הליבה החדשה.

אין לי מושג מה אני בכלל עושה עם הATI האלה :), אבל צריך לתת צ'אנס גם לכרטיסים שלהם (דווקא בחורף הוא די מסדר אותי).

פורסם

בטח תגידו שאני מטורף

אבל אני חושב שאם אינטל יקנו את NVIDIA אז הם יוכלו לתת לATI בראש הרבה יותר טוב

פורסם

אני חושב שאם AMD ATI יקנו את NVIDIA ואז אינטל תקנה את AMDNVATI נקבל שבבים מעולים.

לא יהיה... הלאה.

fighter אני יודע שאתה שונא ATI, (אין דבר רע בזה) אבל נסה לחשוב על הצדדים החיוביים של כל דבר ולא רק על השליליים

אני שדרגתי GTX285 לHD5850 ב100 שקלים ונהנה מעשרות אחוזי ביצועים יותר, מצריכת חשמל נמוכה ושאר תענוגות. (שלא לדבר על יכולת האוברקלוקינג האגדית)

פורסם

אני לא שונא אותם

אם מחר הם משנים כיוון ומעיפים את הקטלשיט ועושים דרייברים נורמלים וקלים כמו של NVIDIA בלי לגרום לי להשתמש בתוכנות צד שלישי אני ארצה לקנות מהם בהנחה שהם מובילים

אבל מה פייר בזה שATI עם הגב של AMD מול NVIDIA? אם הם היו עם אינטל יכל להיות להם הרבה יותר כסף כדי להאיץ פיתוחים ולעבור למזעורים חדשים הרבה יותר מהר

פורסם

אתה מודע לעובדה שNV הרבה יותר גדולה ועשירה מAMD

פורסם

והם עדיין מתעכבים הרבה זמן עם הכרטיסים החדשים אז אולי הם צריכים עזרה מהאוייבת של AMD עכשיו שהיא השתחררה מכל הקנסות

פורסם

אני לא שונא אותם

אם מחר הם משנים כיוון ומעיפים את הקטלשיט ועושים דרייברים נורמלים וקלים כמו של NVIDIA בלי לגרום לי להשתמש בתוכנות צד שלישי אני ארצה לקנות מהם בהנחה שהם מובילים

אבל מה פייר בזה שATI עם הגב של AMD מול NVIDIA? אם הם היו עם אינטל יכל להיות להם הרבה יותר כסף כדי להאיץ פיתוחים ולעבור למזעורים חדשים הרבה יותר מהר

אתה אשכרה מדבר כמו ילד, פייר? מה קשור פייר? מה הם מיישבים סכסוכים בדשא? משחקים כדורגל? איך פייר קשור לזה?

זה עסקים. אם יש לך יתרון את לוקח אותו.

פורסם

נו אז מה לא בסדר בהצעה הזאת שאינטל וNVIDIA יתאחדו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים