עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

באנצמרק יגיע בקרוב :)

3983434240_2aa83ea740.jpg

3983436270_510c2da6ee.jpg

• תגובות 2k
  • צפיות 184.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באנצמרק יגיע בקרוב :)

3983434240_2aa83ea740.jpg

3983436270_510c2da6ee.jpg

מי :o?

פורסם

הקופון של DIRT2 ניתן למימוש פה בארץ?

פורסם

זה "CD-KEY" להוריד דרך STEAM...

פורסם

מעולה , ממש רעיון טוב...

פורסם

גם אני לא הייתי בטוח איך זה יעבוד, טוב לדעת שמדובר בקופון ל STEAM :D

לפי האריזה הם הוסיפו עוד משחק, BATTLESTATIONS, זה נכון? כי אם כן הכרטיס הזה הפך למשתלם ביותר, כל משחק זה 200 שקל :lol:

פורסם

הוא עדיין לא משתלם אבל זה עושה את זה כדאי.

אל תשכח שDIRT 2 יהיה זמין רק בתחילת דצמבר

פורסם

ca7c8d00293332.jpg

we've got a user manual and next to that we have another piece of paper which gives you the ability to get Dirt 2 when it's released in December. We've also got another game. This one's ready to go and is called BattleStations Pacific. Also included is the standard driver CD which we're used to seeing in our bundles.

פורסם

SyndromE היחס שוק הזה ישן :P וגם זה מ STEAM שזה לא בדיוק המקום הכי אמין, ש שם יותר מידי ילדי FXP שמשחקים CS. אתה צריך לזכור ש ATI חזרו לגודל הקודם שלהם, שזה יותר מ 30% מהשוק (ניראה לי כ 35%).

הרבה בזכות שוק הניידים שעד לפני שנה - שנתיים נשלט כמעט לחלוטין ע"י nvidia. במחשבים הנייחים אני לא רואה סיבה אחת להעדיף ATI על nvidia. אני מדבר בתור אחד שעשה את הטעות ורכש ATI.

פורסם

ספר לנו כיצד ATI פגעו בך?

פורסם

מספר הניידים שיש בהם כרטיסי מסך של ATI כל כך קטן שלא שווה לספור את זה. גם לי יש כרטיס מסך של ATI ותאמת אני יותר מרוצה ממנו ואוהב יותר את הדרייברים של ATI (הזוי נכון).

הסיבה ש ATI גדלה היא ש HD4000 כרטיסים מצויינים, הם מראש יצאו עם מחירים טובים והביצועים שלהם מאוד טובים ביחס למחיר. אפשר ליראות את זה גם בביקורת האחרונה שעשו פה באתר בין GTX260 ל HD4870, הביצועים היו מאוד דומים והכרטיסים של ATI זולים יותר.

פורסם

הרי רק התמיכה שיש כיום ב- Open CL במקינטוש מבטיחה שאדובי בדור הבא שלה ישתמשו ביכולות הללו.

מה עוד שלאפל המון השפעה בעולם הוידאו אודיו שהוא הראשון להרוויח ברמה של משתמש הקצה מהיכולות הללו.

כל תוכנות היצירה (Nero, Movie Make, iMovie וכו') הולכים לעשות בגרסאות הקרובות שלהם שימוש ב- Open CL / Direc Compute.

איזו השפעה בדיוק? 5% מכלל השוק?

ועוד דבר, קח בחשבון שאפל ואדובי היום ביחסים הגרועים ביותר בהיסטוריה.

אדובי בכלל לא פיתחה גרסאות 64 ביט עבור מק OS X לעומת WIN, אפל ביטלה את התמיכה של פלאש באייפון.

אל תצפה בכלל לשיתוף פעולה מצד החברות האלו.

פורסם

URIB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים