עבור לתוכן

דיון מקדים - GeForce GTX400 VS Radeon HD5000 , החברות שולפות את הנשקים.

Featured Replies

פורסם

האמת ציפיתי לרוחב באס גדול יותר מה265 האורגינלי

• תגובות 2k
  • צפיות 184.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

15K?

יפה מאוד לכרטיס שחזק משלי ויעלה הרבה פחות

פורסם

עד שלא יפתרו הבעיות שם, לא מומלץ לרכוש מהם , חוץ מזה שזה רק בהזמנה , אני לא מאמין שיש להם אותו במלאי.

גם רשום עליו REF , כלומר כרטיס REFERENCE , אפילו אין עוד שם של יצרנית...

פורסם

לא רואה את זה באתר שלהם, לא יודע איך הגעתם לדף הזה :P בכל מקרה אין אפשרות להזמין כרגע ובחלק העליון כתוב 30.9 אז כניראה שיש עוד זמן.

פורסם

הכרטיסים רק ישווקו בעוד 10 ימים עד אז יש עוד זמן.

נחכה לבאנצ'ים ונראה.

הבעיה עם כרטיסים התחלתיים הם הדרייברים הלא בשלים לסידרה חדשה,לכן אל תצפו על ההתחלה

למכת ביצועים,צריך לחכות כחודש בערך עד סט הדרייברים הבא שיתקן את הבעיה.

פורסם

^^

זה ותג המחיר של כמעט 2000 ש"ח...

יהיה שווה לחכות לירידת מחיר (מתי שהיא לא תהיה)

פורסם

^^

זה ותג המחיר של כמעט 2000 ש"ח...

סביר מאוד להניח שירידת מחירים אם תהיה תגיע רק כאשר NVIDIA יוציאו את הסדרה שלהם..

פורסם

מי שלא צריך וחייב כרטיס חדש עכשיו שלא ירוץ ויקנה , יש לי הרגשה ששוב נראה מלחמת מחירים מטורפת.

חוץ מזה , 2000 ש"ח זה המון לכרטיס מסך בלי שום קשר , ברגע שיהיה מלאי גדול יותר של הכרטיסים , המחירים ירדו לבד...

פורסם

מה זה ה HD5770?נקווה שהוא יהיה חזק יותר מה HD4890 למרות שקשה לי להאמין

פורסם

מי שלא צריך וחייב כרטיס חדש עכשיו שלא ירוץ ויקנה , יש לי הרגשה ששוב נראה מלחמת מחירים מטורפת.

חוץ מזה , 2000 ש"ח זה המון לכרטיס מסך בלי שום קשר , ברגע שיהיה מלאי גדול יותר של הכרטיסים , המחירים ירדו לבד...

"מלאי גדול יותר של כרטיסים" אתה מתכוון תחרות מול NVIDIA או מה?

חבל מאוד מאוד ואין לי מושג אפילו איך הם הגיעו לתג הזה של 2000 שקל זה באמת סכום לא מבוטל ועכשיו לצערי אני באמת יצטרך לחכות..

פורסם

לא רק, אני מתכוון שזו לא הנגלה הראשונה של הכרטיסים שיש מעט מהם בשוק ואז זה נותן ליבואנים "לגיטימציה" לדרוש מחירים מופקעים.

פורסם

לא רק, אני מתכוון שזו לא הנגלה הראשונה של הכרטיסים שיש מעט מהם בשוק ואז זה נותן ליבואנים "לגיטימציה" לדרוש מחירים מופקעים.

אפשר לקוות שחנות אחרת תביא עכשיו בהתחלה את הכרטיסים ומהתחלה תיתן מחיר הרבה יותר טוב מTMS ואז בעצם יגרום להם גם לרדת במחיר.. אם כולם יקבעו בערך את אותו המחיר של 2000 שקל זה לא ירד בקרוב.. ראה ערך I5 שגם ממש לא ירד ולא ירד גם בחודש הקרוב.

פורסם

כמו בכול מוצר כמה שהוא יותר "נדיר" ככה מחירו בהתאם בעיקר שמדובר במוצר חדש.

ירידת מחירים תהיה רק כאשר יהיו מתחרים נוספים מצב האינבידיוני,וגם כאשר הסדרה החדשה תטפטף לשוק בכמות

יותר מאסיבית.

לדעתי תהיה ירידת מחירים לדור ה"ישן" (48xx)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים