עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה על ראוטר שניתן לכבות בו את הWIFI בלחיצת כפתור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שהקרינה לא אמורה להיות מזיקה במיוחד, אבל עדיין בבית בו נמצאת תינוקת כל היום ואילו המחשב הנייד חוזר מהעבודה רק בשעות הלילה, אני חושב שמיותר שה-WIFI יעבוד רצוף.

בדקתי אופציה לרשת על גבי חשמל וזה נראה לי די מסורבל (אם כי המדריך באתר הוא די ממזמן) ושמעתי שיש ראוטרים שניתן לכבות את ה-WIFI בלחיצת כפתור, בשונה מרובם שיש לנטרל אותו דרך כניסה להגדרות במחשב.

בקיצור מעוניין לדעת אם באמת קיים אילו סוגים ומה מומלץ במחיר סביר (אני מניח שסביב ה-300 ש"ח).

תודה מראש.

פורסם

אני לא מכיר נתב כזה (למעשה אני מכיר אחד כזה אבל הוא די יקר ואין טעם לקנות אותו רק בשביל הפיצ'ר הזה), אבל אולי אפשר לנסות דרכים אחרות.

לדוגמא, אם אתה לא זקוק לאינטרנט במהלך שעות היום אפשר פשוט לנתק את נתב מהחשמל (כמובן שאם יש צורך ברשת חוטית במשך היום הפתרון לא יעיל).

הנתב Linksys WRT54GL עם קושחה צד שלישי (DD-WRT ואולי גם Tomato) מאפשר להגדיר את הכפתור שבחזית הנתב (שבמקור יש לו תפקיד אחר) לבצע פעולות שונות, אולי ביניהן את זאת שאתה מחפש.

אבל בוא נחכה אולי מישהו מכיר נתב שמגיע עם האפשרות מובנית, או מכיר דרך פשוטה לעשות את זה.

מה הנתב הנוכחי בו אתה משתמש?

עריכה: אפשר לעשות את זה בעזרת ה-WRT54GL והקושחה Tomato. פשוג מגדירים שלחיצה על הכפתור הקדמי בנתב מפעילה ומכבה את התשדורת האלחוטית.

פורסם

לי יש את המודם נתב של בזק d-link 2650u, יש לו כפתור שמאפשר לכבות ולהדליק את הרשת האלחוטית.

פורסם

יש לפחות עוד אחד במחיר זול -- ה-BR-6204WLG של EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

יש לפחות עוד אחד במחיר זול -- ה-BR-6204WLG של EDIMAX.

מאחר ואת הדי לינק אני לא מוצא במכירה חופשית (ללא התחייבות לבזק) אשמח לפרטים נוספים על האדימקס - האם הוא מומלץ (מעבר לפונקציית הכיבוי של האלחוט, והעובדה שהוא תומך באינטרנט בכבלים).

תודה.

פורסם

הנתב הזה לא יותר מידי זמן בשוק אבל הוא מבוסס על ה BR6204WG ככה שהבסיס שלו מאד מאד טוב.

בסה"כ הוא נחשב אחד הנתבים הטובים של החברה.

פורסם

גם הBR-6424n, שהינו חדש יחסית מאפשר סגירה ופתיחה של הWiFi בעזרת כפתור חיצוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים