עבור לתוכן

איך ה PipeRock TG500-BZ 500W ?

Featured Replies

פורסם

אני לפני קניית מחשב ואין בחנות את ה S12II-500 או אפילו הייתי משלם יותר בשביל ה M12II-500 אבל אין >:(

יש להם את PipeRock TG500-BZ 500W

קצת מידע עליו:

http://www.maxpointgmbh.de/de/gfx/products/power/Tagan/Tagan_BZ_500/TG_500_BZ_EN.pdf

תמיד שמעתי דברים טובים על Tagan

500 וואט מודולארי ב 410 ש"ח, מציאה לא?

צריך להחזיק:

Phenom II X3 720BE

Scythe Mugen 2

Gigabyte MA770-UD3

4850 או 4870 (יהיה בעיה עם 4870?)

הארד דיסק, צורב ו 3 מאווררים 120mm

תודה

פורסם

היום קניתי את גרסאת ה700 ב500 ש'ח.

אחבר את הספק מחר ואעדכן אותך באיכותו.

בגדול, TOPOWER עושים לTAGAN את הספקים, כך שהאיכות היא גבוה.

נ.ב: יחזיק ללא בעיה מערכת כמו שלך.

פורסם
  • מחבר

היום קניתי את גרסאת ה700 ב500 ש'ח.

אחבר את הספק מחר ואעדכן אותך באיכותו.

בגדול, TOPOWER עושים לTAGAN את הספקים, כך שהאיכות היא גבוה.

נ.ב: יחזיק ללא בעיה מערכת כמו שלך.

מצויין מחכה לתגובה שלך ;)

פורסם

מאיזו חנות אתה קונה?

פורסם

מאיזו חנות אתה קונה?

אני קניתי מאיזו חנות לא רחוק מהבית, מכיר את המוכר הרבה שנים.

בכל אופן, לפותח הת'ארד.

כמו שהבטחתי, אז היה אני מקיים.

הרכבתי את הספק למחשב, נתחיל בזה שהוא מדהים ביופיו! על כל חיבור יש לו נוריות קטנות בצבעים שונים (אדום, כחול וירוק),מאוורר שקוף עם לד כחול.

האריזה עצמה, מאובטחת בצורה כזאת שגם מחבל לא יצליח לחדור לתוכה, עם ספוג קשיח ועם כל מידי בדים כאלה ואחרים שמגנים על הספק מפני דפיקות.

בתוך האריזה תיצמצא ברגים, מברג, כפפות, תיק עם כל החיבורים וכמובן הספק, שלא נדבר על החוברת הדרכה - הכריכה מעור של נחש :o

המוצר עצמו:

נוח מאוד לחיבורים! מעוצב מדהים עם צבע שחור - מצופה לקה להברקה, מאחורי הספק יש מתג TURBO למאוורר - ואל תדאג, הדג מרעיש הרבה יותר!

2 חיבורים לSATA כלומר, על כל חיבור לספק-4 חיבורים לSATA = חיבורים 8.

2 MOLEX - באותה מתכונת של הSATA.

1X הארקה.

2 חיבורים לPCI-E 2.0 האחד כולל 8 פינים (2 מהם ניתן להוריד) והשני 6.

בקשר ליציבות: המעבד + הכרטיס מסך (4890) של בOC הכי גבוה שניתן להגיע.

3.6 למעבר

לכרטיס מסך 950 ליבה 1050 זיכרונות.

יציבות מדהימה! OCCT במשך 6 שעות-הטמפ' של הספק לא עולה על 37 מעלות במאמץ מלא!

OCCT + CRYSIS + חילוץ 6 קבצים מWINRAR - והכל בוא זמנית, הספק נשאר על 37 מעלות ולא מתאמץ כלל וכלל.

בגדול, אעשה ביקורת נורמאלית בהמשך, ברגע שאקבל את הANTEC 900 שלי ואחרי שאסדר את הכבלים בצורה נורמאלית במחשב :/

בכל אופן, במילים פשוטות, תלך על הספק הזה בראש שקט לחלוטין! הוא יציב, קר ושקט מאוד בו זמנית - כמו כן גם יחסית זול לספקים אחרים.

-בביקורת, אעלה תמונות והסברים על כל חלק וחלק, שווה לחכות.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מאיזו חנות לא רחוק מהבית, מכיר את המוכר הרבה שנים.

בכל אופן, לפותח הת'ארד.

כמו שהבטחתי, אז היה אני מקיים.

הרכבתי את הספק למחשב, נתחיל בזה שהוא מדהים ביופיו! על כל חיבור יש לו נוריות קטנות בצבעים שונים (אדום, כחול וירוק),מאוורר שקוף עם לד כחול.

האריזה עצמה, מאובטחת בצורה כזאת שגם מחבל לא יצליח לחדור לתוכה, עם ספוג קשיח ועם כל מידי בדים כאלה ואחרים שמגנים על הספק מפני דפיקות.

בתוך האריזה תיצמצא ברגים, מברג, כפפות, תיק עם כל החיבורים וכמובן הספק, שלא נדבר על החוברת הדרכה - הכריכה מעור של נחש :o

המוצר עצמו:

נוח מאוד לחיבורים! מעוצב מדהים עם צבע שחור - מצופה לקה להברקה, מאחורי הספק יש מתג TURBO למאוורר - ואל תדאג, הדג מרעיש הרבה יותר!

2 חיבורים לSATA כלומר, על כל חיבור לספק-4 חיבורים לSATA = חיבורים 8.

2 MOLEX - באותה מתכונת של הSATA.

1X הארקה.

2 חיבורים לPCI-E 2.0 האחד כולל 8 פינים (2 מהם ניתן להוריד) והשני 6.

בקשר ליציבות: המעבד + הכרטיס מסך (4890) של בOC הכי גבוה שניתן להגיע.

3.6 למעבר

לכרטיס מסך 950 ליבה 1050 זיכרונות.

יציבות מדהימה! OCCT במשך 6 שעות-הטמפ' של הספק לא עולה על 37 מעלות במאמץ מלא!

OCCT + CRYSIS + חילוץ 6 קבצים מWINRAR - והכל בוא זמנית, הספק נשאר על 37 מעלות ולא מתאמץ כלל וכלל.

בגדול, אעשה ביקורת נורמאלית בהמשך, ברגע שאקבל את הANTEC 900 שלי ואחרי שאסדר את הכבלים בצורה נורמאלית במחשב :/

בכל אופן, במילים פשוטות, תלך על הספק הזה בראש שקט לחלוטין! הוא יציב, קר ושקט מאוד בו זמנית - כמו כן גם יחסית זול לספקים אחרים.

-בביקורת, אעלה תמונות והסברים על כל חלק וחלק, שווה לחכות.

אחלה מיני ביקורת! כמו שהבטחת..

אני נראה לי יקנה אותו וזהו, למרות שאמרו שהקבלים שלו לא באיכות של סיסוניק/קורסייר (קבלים יפניים) אבל אני לא חושב שזה ישנה כל כך

תודה[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 23:26:55

מאיזו חנות אתה קונה?

מתלבט כרגע בין 2 חנויות

אבל את ה Tagan הזה תמצא ב RSM

פורסם

אני הייתי נזהר מספקים של TOPOWER והולך בכל זאת על הסיסוניק\אנרמקס\קרוסייר, גם אם זה מצריך קניה מחנות אחרת בניפרד.

מצד שני יש ביקורת טובה על הדגם הזה של TAGAN בג'וני גורו.

לא צריך להתלהם, אתה רוצה ללכת על בטוח אתה יודע מה לעשות, אם בכל זאת אתה מחליט ללכת על הTAGAN...

תתחדש.

פורסם

מדוע אתה לא מציין את שם החנות ממנה קנית? זה שאתה מכיר את המוכר וזאת איזשהי חנות ליד איפה שאתה גר לא אומר לנו דבר...

ואגב המחיר לספק מודולרי (500-700W) הוא כבר לא כזה מציאה - במחירים האלה יש היום גם HEC COUGAR עם 87% ו EVEREST FSP עם 85%

(וכמובן יש את הTOPOWER למיניהם)

ואני לא סתם מדבר כי במקרה יש לי TAGAN BZ900

פורסם

מדוע אתה לא מציין את שם החנות ממנה קנית? זה שאתה מכיר את המוכר וזאת איזשהי חנות ליד איפה שאתה גר לא אומר לנו דבר...

ואגב המחיר לספק מודולרי (500-700W) הוא כבר לא כזה מציאה - במחירים האלה יש היום גם HEC COUGAR עם 87% ו EVEREST FSP עם 85%

(וכמובן יש את הTOPOWER למיניהם)

ואני לא סתם מדבר כי במקרה יש לי TAGAN BZ900

בבקשה: http://topmarket.ca/

אם אתה מנתניה, אולי החנות אומרת לך משהו.

חוץ מזה, לא נראה לי שאני צריך לעזור לך במשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים