עבור לתוכן

Crysis 2 - כל הפרטים כאן.

Featured Replies

פורסם

אל תשחקו אותה כאילו אכפת לכם מאיתנו, הרי כל מה שאתם אומרים כאן זה פונקציה של הזמן הפנוי שלכם ואם יש לכם הזדמנות להיות טרול אז אתם קופצים עליה.

גם זכותי להביע דעתי-והיא שנמאסתם.

דעות הן דבר חשוב וזכותו של כל אחד (כן כל אחד) להגיב אותן מתי שירצה ואיפה שירצה. אלא אם כן נמנעה ממנו הזכות בשל עבירה על חוקי הפורום.

אנשים נמאסים עליך? אל תכנס. לבקש מהם שלא יגיבו אתה יכול לבקש עד 2021. אני מגיב ודעתי היא שהמשחק הזה לא שווה 60$, בטח לא אחרי שניסיתי את המולטיפלייר הבינוני שהם נותנים בדמו, אני לא יכול לחשוב על משחק שבמולטי כל כך בינוני ושיחקתי לאחרונה בהרבה כאלה, באמת שאני מנסה. אפילו משחק חינמי כמו Halflife deathmatch מביא לי יותר הנאה מאשר המולטי של קרייסיס 2, ככה אני חושב. יש אנשים שחושבים שזה משחק כייפי. אם הם נהנים - שיבושם להם. בשביל זה משלמים כסף, להנות.

• תגובות 1k
  • צפיות 171.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב ש EA איבדו כל בושה ודורשים $59.99 על משחקים שלא שווים את מחיר הזה. וטוב מאוד שיש אנשים פה שאומרים את דעתם. כי פורום של משחק זה לא כת שכולם רק אומרים מחמאות לפולחן שלהם. יש דיון חופשי

פורסם

אני אחזור על דעתי, CRYSIS זו סדרה בדיוק כמו HALF LIFE שקונים בשביל ה-SINGLE.

הדבר העיקרי שמעניין אותי הוא לא שזה יהיה "עוד משחק עם MULTI", אלאלדעת איך ולאן התפתח הסיפור ומה קרה אחרי שהחייזרים יצאו מהאי אל עבר היבשת.

פורסם

^ מסכים לגמרי.

מטריילר לטריילר וכמה סרטונים שלא יכולתי להתאפק מהבטא זה נראה שהסיפור אפילו יותר דרמטי, אני סקרן בנוגע לכל הפרטים. אחד הסיבות שבגללן אני יותר מחכה למשחק.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל קרייסיס עד עכשיו לא היה יותר מEYECANDY

אחד המולטיפליירים הגרועים שראיתי.

פורסם

אני מסכים שלא קונים CRYSIS ל MULTIPLAYER. בשביל זה יש משחקים אחרים.

פורסם

+1 to the single player camp

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל קרייסיס עד עכשיו לא היה יותר מEYECANDY

אחד המולטיפליירים הגרועים שראיתי.

דווקא אהבתי בקושי יוצא לשחק במשחקי רשת ולזה התחברתי דיי מהר

יש טקטיקה קצת שונה ויש יכולות שונות ממשחקים אחרים

מאוד דומה ל QUAKE 3 EPLUS MODE אנרגטי \ סנייקי \ מערכה משתנת מהר

פורסם

^

טוב לפחות אני לא היחיד. אבל שיהיה חברה, אני לא מכריח אף אחד, באמת כיף לי לשחק במולטי כבר 3 ימים.

פורסם

גם אני מאוד נהנה מהמולטי... וגם אחי אוהב אותו אולי נקנה 2 עותקים שנוכל לשחק אחד נגד השני...

פורסם

רוצים MULTI אמיתי? תורידו UNREAL TOURNAMENT או QUAKE 3 TEAM ARENA.

הם לעולם היו ויישארו משחקי ה-MULTI הטובים ביותר שרצים על כל מחשב גם אם יש לו 3DFX VOODOO 5 (מניסיון).

.

פורסם

... אני כל כך מתגעגע למולטי הקודם.. הוא היה כל כך טוב, כל כך כיפי, יותר טוב מהכל... כל כך נהניתי בו וקיוויתי שקרייסיס 2 יתן את אותה ההרגשה, נכון לעכשיו, הוא לא סיפק אפילו שמינית ממנה..

פורסם

מישהו מכיר סרבר בלי לאגים ?

פורסם

רוצים MULTI אמיתי? תורידו UNREAL TOURNAMENT או QUAKE 3 TEAM ARENA.

הם לעולם היו ויישארו משחקי ה-MULTI הטובים ביותר שרצים על כל מחשב גם אם יש לו 3DFX VOODOO 5 (מניסיון).

.

אני מחכה ל UT שהתבסס על המנוע המשופר ;D

לא יודע אני אהבתי את ה SP של קרייסיס

נראה לי ששווה

חוץ מזה שהגרפיקה היפה הזות בהחל עושה לי את זה :jump:

פורסם

משחקים באווירת סוף העולם עושים לי את זה. כל שנייה אתה רוצה לדעת מה קורה, איפה זה שנעלם, איך הכל נפתר וכדומה.

מקווה שבסוף CRYSIS2 נגלה מה קרה אחרי שהזקנה התפצלה לשתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים