פורסם 2011 במרץ 114 שנים מחבר OReehNVIDIA (הראשונים) פרסמו מבחני ביצועים לסינגל המלא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425954.700זה כרטיס מינימום בשביל המשחק הזה...נראה לי אפילו יותר חלש יותר מ 8800GT .איפה ה GTX 580 שלך ?
פורסם 2011 במרץ 114 שנים אני לא יודע איך אבל הכרטיס שלי 8800GT מריץ את זה על הכי גבוה ב 1680X1050 על 30 FPSאולי ביגלל שזה DX9 ולא 10?וגם לא שמתי לב להבדל כזה גדול בין גימר לHARDCORE לא בגרפיקה ולא ב FPS
פורסם 2011 במרץ 114 שנים היי חבר'ה,משום מה קורה שהמשחק נתקע באמצע שאני משחק ואני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש... גם אצלכם?לגבי המשחק:גרפיקה טובה מאוד!!!מבחינת כיף, אני לא סגור על זה, כי זה עד 12 שחקנים ומוגבל מבחינת מפות ומודים... אבל בגדול זה נחמד לאללה!אפקטים טובים.אחלה סאונד.ממוצע ה-FPS אצלי הוא 55 (כמובן שזה על V-sync).על ההגדרות הכי גבוהות 1680X1050.מבחינתי אני שם כסף לקנייה קבוצתית.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים המשחק פשוט מדהים, גרפיקה אחת היפות שראיתי אפילו שזה על הכי נמוך, פיזיקה טובה לאללה, אהבתי את איך שה HUD זז יחד עם השחקןנהנה ממנו בטירוף
פורסם 2011 במרץ 114 שנים DX 9 אמור להיות קל יותר מ 10 ...... לא ההפך למרות שלא נראה לי שיש הרבה הבדל האמת שכן ההפך.מישהו פה רשם שהדמו הוא רק DX9 וזה לא יכול לייצג את המשחק עצמו, מישהו חושב שהגרסה המלאה תיהיה כל כך שונה מהדמו ?
פורסם 2011 במרץ 114 שנים היי חבר'ה, משום מה קורה שהמשחק נתקע באמצע שאני משחק ואני נאלץ להפעיל את המחשב מחדש... גם אצלכם? לגבי המשחק: גרפיקה טובה מאוד!!! מבחינת כיף, אני לא סגור על זה, כי זה עד 12 שחקנים ומוגבל מבחינת מפות ומודים... אבל בגדול זה נחמד לאללה! אפקטים טובים. אחלה סאונד. ממוצע ה-FPS אצלי הוא 55 (כמובן שזה על V-sync). על ההגדרות הכי גבוהות 1680X1050. מבחינתי אני שם כסף לקנייה קבוצתית. גם לי זה קורה! יש לי גם HD5850. תגיד, במקרה יכול להיות שה5850 שלך בOC? אני רק רוצה לברר האם מדובר על בעיית אוברקלוק, כי בתקלה הוא רושם "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד"
פורסם 2011 במרץ 114 שנים הבעיה היחידה אצלי זה שהוא יוצא מהסרבר ואומר שהחיבור אבד (בדקתי עם חבר שלי זה קורה במחשב שלו בדיוק באותה שניה שקורה אצלי ) לא יודע למה ... חוץ מזה המשחק רץ חלק
פורסם 2011 במרץ 114 שנים המשחק פשוט מדהים, גרפיקה אחת היפות שראיתי אפילו שזה על הכי נמוך, פיזיקה טובה לאללה, אהבתי את איך שה HUD זז יחד עם השחקןנהנה ממנו בטירוףמחזק!!!רץ חלק והמשחקיות כיפית עושה רושם שהצליח להם...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים משחק מאוד נחמד, נראה מהמם, המשחקיות מהנה מאוד, מפות פשוט קטנות, 6 מול 6 זה ממש לא מספיק לדעתי, היכולת להיות בלתי נראית ממש OP לדעתי. בסופו של דבר, לא שווה 60$ לטעמי.הדבר שהכי אהבתי עד עכשיו זה מוזיקת הרקע בתפריט הראשי.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים גם לי זה קורה! יש לי גם HD5850. תגיד, במקרה יכול להיות שה5850 שלך בOC? אני רק רוצה לברר האם מדובר על בעיית אוברקלוק, כי בתקלה הוא רושם "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד" הכרטיס שלי נמצא על OC, אכן כן! מבאס אותי שאי אפשר לעשות קאסטומיזציה בהגדרות...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים הכרטיס שלי נמצא על OC, אכן כן! מבאס אותי שאי אפשר לעשות קאסטומיזציה בהגדרות... נראה לך שמדובר על אוברקלוק לא יציב?! מהם נתוני הOC שלך? האם הרצת תוכנה לבדיקת יציבות? שלי על 950 לליבה, 1125 לזכרונות במתח של 1.187. אני חושב שאצלי הזכרונות מגבילים, אבל עד עכשיו שום משחק לא היה נתקע ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.