עבור לתוכן

לוחות אם של אינטל - אפשר מעט מידע?

Featured Replies

פורסם

ומה עם זה שהלוחות של אינטל אמינים יותר?

אני לא חושב שתמצא לזה סימוכין, זה יותר בגדר אגדה אורבנית שתפסה

אין שום סיבה לחשוב שהQA של אינטל טוב יותר משל המתחרות

במיוחד לאור העובדה שהלוחות של אינטל מיוצרים על ידי FOXCONN כבר שנים.

פורסם

^^^ זה מה שקובע - האריזה?

בין היתר. לפחות דברים כמו כבלים (SATA, IDE), בראקטים.

אם הם באמת אמינים יותר, אז זה טוב. רק שזה לא וודאי.

ואולי המרווח הגדול מאפשר קרור יותר טוב?

תאמין לי שזו לא הסיבה למרווח הגדול.

כאמור, אינטל מייצרת reference, שמראה אפשרויות למימוש. ואז, כדי לחסוך בעלות (שכן פיצ'רים אלה לא מעניינים אותם או את הלקוחות שלהם), לא ממשים חלק מהיציאות/שבבים על הלוח. הרבה פעמים אפילו רואים באותם "מרווחים" את הפינים על הלוח במקום שבו אמור להיות חיבור מסוים, שלא קיים.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה חסר?

חוץ מIDE בלוח שנתתי לא חסר כלום.

לפחות לא משהו כל כך חשוב לרוב שאתה יוצא בהצהרות האלו. :nixweiss:

פורסם

אני עדיין לא מבין מה חסר?

חוץ מIDE בלוח שנתתי לא חסר כלום.

לפחות לא משהו כל כך חשוב לרוב שאתה יוצא בהצהרות האלו. :nixweiss:

נכון לא חסר כלום.

הלוח של אינטל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88_2622&products_id=26118

זהה (כמעט) במחיר לזה של GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2783&products_id=21681

אתה באמת חושב שפרט לדמיון במחיר ולזה שהם בעלי אותה ערכת שבבים אפשר להשוות בינהם? ה-GB עדיף ממנו בכל פרמטר ומציע יותר כמעט בכל תחום אפשרי.

פורסם

^^^ זה מה שקובע - האריזה?

ואולי המרווח הגדול מאפשר קרור יותר טוב?

באת לקלל ויצאת מברך.

מניסיון אני יכול לומר לך שלא ראיתי מספיק לוחות של אינטל ע"מ להכליל אותם בהגדרה של "אמינים יותר/פחות". אבל ממה שכן ראיתי וממה שאנשים בכל זאת הזמינו הרמתי בכל פעם גבה למראה העלוב שלהם ולבאנדל העלוב שלהם, למרות שוב, לא מצאתי שהם פחות/יותר אמינים.

אבל מה שבטוח הוא שבאותו המחיר ולפעמים בפחות אתה מקבל לוחות טובים יותר במראה, באיכות הרכיבים ובבאנדל. וכן..הבאנדל למי שרוכש אריזת BOX משמעותי ביותר.

פורסם

עצה קטנה לפני שאת קונה את המחשב מהחנות, תרשימי את המפרט כאן בפורום.

כבר מההתחלה שמתי לב שקיבלת נטיה ללוחות היקרים יותר, שיש סיכוי שאין לך בכלל צורך בהם. משמע ביזבוז כסף.

אז עם חיבור של זיכרונות נניח של DDR3 שאם תבואי למוכר בגישה של "אני רוצה את ההכי חדש" אז שוב את יכולה להיכנס לביזבוזים.

והמוכרים לא מבינים הרבה, כל מה שנאמר מהם אני לוקח בערבון מוגבל.

אם תוכלי לפרט את הצרכים שלך מהמחשב וסכום ההשקעה יש כאן אנשים שיודעים טוב את החומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים