פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשוןProbably caused by : resmgr.sysושלושת האחרוניםProbably caused by : mrxdav.sys
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה.שזה אומר? קרה לו כשהמחשב היה בתוך תחנת העגינה? בשלב החיבור? בשלב הניתוק?
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר בתוךאני לא יודע אם זה קורה בגלל תחנת העגינהאבל הוא אמר שזה קורה כהמחשב נמצא בתוךהמחשב החלופי שהבאתי לו (גם T61) לא עשה שום בעיה עד עכשיו עם תחנת העגינה אז כנראה שזה לא באג בתחנה
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים יכולה להיות בעיה בדרייבר כלשהו (ספציפית הייתי חושד בכרטיס הרשת) או בעיה במגעים במחשב עצמו.הייתי מציע את הדברים הבאים:1) לעדכן דרייברים עם התוכנה של לנובו2) תוודא שיש לך את מכסי הגומי על תחנת העגינה (למרות שהבעיה שמתוארת שם היא אחרת, אז זה כנראה לא כזה חשוב3) תנסה תחנת עגינה אחרת עם אותו מחשב. אם זה עדיין קורה, וקורה רק בתחנת העגינה, ורק למחשב הזה, כנראה באמת יש בעיה במגעים וצריך לממש אחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים ושוב פעםמה השגיאה בניתוח של דמפים ?שגיאה ! ולא מה אתה נותן שזה Probably caused by [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.