עבור לתוכן

הוכרז PS3 מוקטן וגם הורדת מחיר משמעותית פרטים בעמוד 3

Featured Replies

פורסם

אנג'ויסטיק והחנויות האחרות הם לא יבואן רשמי של הפלייסטיישן 3 בארץ ועל כן אין להם שום חובה להישמע וליישם את הורדת המחירים..אף כי תהיה בטוח שדווקא הם (חנויות שמייבאות את הPS3 בצורה לא רשמית) ירידו מחירים בצורה משמעותית,בגלל התחרות הגדולה בינם לבין עצמם..לעומת זאת היבואן הרשמי של הPS3 בארץ שאת שמו לא אזכיר,מוכר עכשיו וימשיך למכור גם הלאה במחירים שגורמים למחירים הגבוהים באירופה(שוב,300 יורו=300 דולר ::)),להיראות נמוכים ונהדרים.

• תגובות 60
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם כך אני מקווה שיורידו בקרוב, וכן שיקבלו במהרה את גירסת הסלים.

מעבר לזה, בחנויות הנ"ל אני רואה לפעמים כי הם מציינים שישנה אחריות רשמית של ישפאר, כלומר, בכל זאת יש קשר ליבואן הרשמי, לא?

פורסם

אחרי שגדל הביקוש ל PAL (או יותר נכון לאחריות טובה יותר על המוצר) הם התחילו לעבוד גם עם היבואן, בזכות זה המחיר ירד מ 4000 שקל :kopfpatsch:

פורסם

אגב לPS3 החדש אין Power Brick כמו של הXBOX 360 או הWii, מדהים קיצוץ כזה אדיר בגודל ונשארים עם Internal PSU, כל הכבוד לסוני.

פורסם
  • מחבר

הספק של הWII יחסית קטן

אני חושב שנינטנדו משאירים אותו בחוץ כדי לא להוציא כסף על שינוי מודלים

לקח להם איזה 3 שנים רק להוציא צבע חדש וגם אז רק ביפן כרגע

פורסם

הספק של הWII יחסית קטן

אני חושב שנינטנדו משאירים אותו בחוץ כדי לא להוציא כסף על שינוי מודלים

לקח להם איזה 3 שנים רק להוציא צבע חדש וגם אז רק ביפן כרגע

מה קשור הWii?!

תפסיק לדחוף אותו בכל דיון, הספק של הPS3 עצום ואני הייתי בטוח שהוציאו אותו בSLIM בשביל לחסוך מקום ומסתבר שלא הוציאו.

פורסם

בהמשך לדיון, הייתי רוצה לדעת האם מישהו יודע אם ניתן יהיה להביא את הקונסולה מארה"ב, כאשר כמו הקודמת היא תעבוד על רשת החשמל הישראלית?

נ.ב: אם כן זה פשוט מושלם, עכשיו יהיה קל יותר להבריח את הקונסולה לארץ, בלי לסחוב מקרר. (ובמחיר נמוך.)

פורסם
  • מחבר

מה קשור הWii?!

תפסיק לדחוף אותו בכל דיון, הספק של הPS3 עצום ואני הייתי בטוח שהוציאו אותו בSLIM בשביל לחסוך מקום ומסתבר שלא הוציאו.

זה היתה תשובה על הדיבורים על הספקים החיצונים בקונסולות

אז שב בשקט

פורסם

הדיון הוא ה-PS3 בלבד, להזכירם. בנוסף לכך, חשוב לציין שהמחיר בארץ נגזר מהמחיר באירופה בלבד ולא המחיר בארה"ב וזאת מכיוון שבהוראה של סוני אירופה, ישפאר מייבאים קונסולות אירופיות בלבד.

השוואת מחירים נכון לעכשיו (בלי מכס, מע"מ וכו'):

* ארה"ב - 299 דולר בשער יציג של 3.81 ש"ח = 1139.19 ש"ח

* אירופה - 299 אירו בשער יציג של 5.42 ש"ח = 1620.58 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תמיד מחייך

1-למה אתה חושב שישפאר קונים את הקונסולה במחיר שצרכן אירופי קונה ?

אתה מדבר פה על 300 יורו לצרכן מאירופה ואני יוצא מנקודת הנחה שישפאר כיבואן קונים ישירות מסוני

במחיר חנות

2-אני לא חושב שיש בעיה גדולה לחנויות ליבא לארץ ביבוא אפור את הדגם האמריקאי

פורסם

ברור שישפאר קונים את ה-PS3 במחיר נמוך יותר מהצרכן אך הם קונים כמויות קטנות בהרבה לעומת מדינות אחרות והם גם צריכים להוסיף אחוז מסוים של רווח לפני שהם מוכרים את הקונסולה לצרכן.

פורסם

תמיד מחייך

1-למה אתה חושב שישפאר קונים את הקונסולה במחיר שצרכן אירופי קונה ?

אתה מדבר פה על 300 יורו לצרכן מאירופה ואני יוצא מנקודת הנחה שישפאר כיבואן קונים ישירות מסוני

במחיר חנות

2-אני לא חושב שיש בעיה גדולה לחנויות ליבא לארץ ביבוא אפור את הדגם האמריקאי

מסכים איתך לגבי 2, היום Gamestation מוכרים PS3 אמריקאי ב1900 ש"ח, מאוד משתלם, מעניין כמה יעלה בחנויות האלו PS3 Slim.

פורסם

הקונסולה החדשה של סוני נראית זוועה

מזכירה לי איזה ארגז כלים שראיתי בהום-סנטר

העיצוב של הגירסה המקורית+ השחור פסנתר המבריק נראה פיגוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים