עבור לתוכן

חסימה מוחלטת של אתרים "פולשניים"

Featured Replies

פורסם

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים".

אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן).

איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

פורסם
  • מחבר

תודה, אך אם התכוונת לתוכנות כמו spybot, ADWARE וכדו', הן לא הועילו לי.

תודה בכל אופן. אשמח לשמוע עוד פתרונות מועילים.

פורסם

תוריד ותריץ את ComboFix זה בטוח יעזור.

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

ניתן להריץ גם במצב רגיל, לא חייב מצב בטוח.(מומלץ לנטרל אנטי וירוס לפני השימוש).

לאחר ההרצה תבטל את הסטורית שחזור המערכת ותפעיל אותה מחדש .

מחק את תקיית Qboox (או משהו כזה, לא זוכר בדיוק את השם) שנמצאת בכונן C לאחר ההרצה כי לשם הוא דוחף את כל הזבל שהוא הוריד והאנטי וירוס עלול לזהות משם שוב מזיקים.

בהצלחה ! :)

פורסם
  • מחבר

תודה.

התוכנה המומלצת עובדת רק ב-XP וב-Win 2000. כך נאמר לי כשניסיתי להשתמש בה. אני עובד עם windows 7.

תודה שוב, אך זה לא מסייע לי.

פורסם

תשמע אם חסמת או לא מה שברור זה שיש לך איזה שהיא תוכנת רוגלה או איזו שהיא תוכנה שעוקבת אחרי הרגלי הגלישה של אשתך ;)

יש ברשותך אנטיוירוס?אם לא אז הייתי מתחיל בזה ואני ממליץ מאד על AVAST.

תוריד את תוכנת HIJACKTHIS מפה

http://majorgeeks.com/download3155.html

ואחרי שהתוכנה תבצע סריקה תשמור לוג על ידי SAVE LOG ותעלה את התוכן של הקובץ לפה.

הנה מדריך שימוש כללי בתוכנה..

http://www.faqil.com/guides/h_s.html

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי משהו. החלונות האלה קופצים אקראית ללא קשר לאתר בו אתה גולש (כמו שאני חושב שהבנתי), או שהתופעה אחרת?

אם מדובר במקרה הראשון אז אין כמעט ספק שהסתננה לך תוכנה זדונית למחשב.

אני מחזק את ההמלצה לשימוש ב-Hijack this וממליץ גם להוריד את הגרסא החינמית של התוכנה http://www.malwarebytes.org/.

לפני השימוש בתוכנות הייתי מריץ תוכנה כדוגמת www.ccleaner.com כדי לנקות את הקבצים הזמניים, cookies ושאר קבצים מיותרים מהמחשב.

סתם שאלות רקע. האם אתה משתמש באנטי-וירוס ואם כן אז באיזה? האם אתה משתמש בתוכנת פיירוול? האם אתה מאחורי נתב?

פורסם
  • מחבר

תודה שוב למסייעים.

חבל שלא הדגשתי בראשית דבריי ש:

אני מפעיל חומת אש, יש לי אנטי וירוס, מופעל גם חוסם פרסומות ואנטי פולשנים ורוגלות.

פעולות הניקוי והסריקות המעמיקות שאני עורך, גובלות כמעט בגבול הפאראנויה (פעם עד פעמיים ביום).

ובכל זאת - ישנם כמה "מזיקים", שמפעילים כנראה מחולל אתרים אקראי ומצליחים להשתחל.

אם שום דבר לא יעזור, אני אירשם לאחד מהם ואתחיל להפציץ את האתרים שלו בזבל.

תודה בכל אופן.

פורסם

אין כזה דבר הגנה של 100%, יש סוג של מזיקים שהתוכנות הקונבנציונאליות מתקשות או פשוט לא מסוגלות להתמודד איתם. בדרך כלל את סוג המזיקים הזה מכניס המשתמש עצמו מגלישה באתרים מפוקפקים, מלחיצה על קישורים בתוכנות מסרים מיידים, או סתם בהורדת קבצים או קבלת קבצים ללא הפעלת שיקול דעת (כך שלמעשה ההגנות נעקפות על ידי המשתמש, וכשהמזיק כבר במחשב, הוא בנוי כך שלא פשוט להסיר אותו כך סתם).

הייתי ממליץ למצות את ההמלצות שניתנו בדיון, רוב הסיכויים ששילוב שלהן יפתור את הבעיה לצמיתות.

פורסם
  • מחבר

אכן, צודק במאה אחוז, אין חסימה מוחלטת. תמיד יימצא משהו שיתגנב גם הוא תוך כדי לחיצה על לינק מסויים ומכוון. אך, צריך להודות, שזה מעצבןןן.

פורסם

מעצבן זה נכון, אבל בדרך כלל עם קצת סבלנות ושילוב של כלי הסרה (שרובם ככולם צויינו לעיל) ניתן להיפטר מהמזיקים.

אגב, אם רוצים עוד שכבת אבטחה אפשר להשתמש בתוכנת ארגז חול (כמו sandboxie) או אפילו להריץ את הדפדפן מתוך מערכת וירטואלית.

כך הסיכוי שמשהו יחדור וישפיע על המערכת הראשית של המשתמש (אפילו אם הוא הכניס אותו) קטן עוד יותר.

פורסם

זה שיש אנטיוירוס ותוכנות שונות לא תמיד עוזר.

הרגע חזרתי ממישהי שהיה לה על המחשב איזה כמה רוגלות כמו שאתה מתאר והאנטיוירוס שלה לא עזר לה להתמודד איתו.

מה שכן עזר היה SPYBOT ניסית אותו?

יוו איזה קטע אני עכשיו בודק מחשב אחר של מישהו אחר ואני מגלה בדיוק את אותו הוירוס\רוגלה על המחשב כמו בקודם והיה פה אנטיוירוס של נורטון שבכלל לא מזהה אותו ורק SPYBOT מזהה אותו.

הרוגלה: DoubleD ועוד כמה אחרות אבל זאת המרכזית.

תנסה את SPYBOT וחוץ מזה ה HIJACKTHIS יעיל מאד בנתינת מידע על תוכנות רוגלה.

אם בא לך לעזור לעצמך תתן את הדוח שלה ונעזור לך במציאה מהירה של הרוגלה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

כפי שגבר ציינתי, השתמשתי ב"מכסחי רוגלות" למיניהם, אחד אחרי השני. זה נכון שאין אטימה מקסימאלית, אך הסתבר לי עתה שאת מירב ה"ניקויים" הצלחתי לעשות עם התוכנה MalewareBytes שגילתה רוגלות שגם Spy Bot לא הצליחה לגלות. ההגנה של MalewareBytes פועלת אצלי עכשיו והיא מסירה רוגלות, תוך כדי עבודה - ברקע, כשאינה מטרידה במיוחד. אגב, ההגנה אינה פועלת בתוכנה החינמית, אלא רק בתוכנת פרימיום קנויה.

שוב תודה על הסיוע וההשתתפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים