עבור לתוכן

בעייה עם נתב

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא נותן לנתב שלך זמן להתקרר, אז הטמפרטורה לא גורמת לבעייה שתארת. מה מחובר לנתב? אתה משתמש ברשת מוצפנת?

בכל מקרה אם נגמרה לך תקופת ההתחייבות לבזק על הנתב (אם התחייבת) אז לא חושב שיחליפו לך אותו. זה נתב שמשולב ביחד עם מודם?

בכל מקרה, הייתי מנסה להחליף. במקרה הכי גרוע יחליפו לך אותו "רק" במודם (הרי אתה צריך להתחבר לאינטרנט איכשהו) ואז תקנה נתב בעצמך. לדעתי ה-Linksys WRT54GL הוא בחירה מצוינת.

תקפיד לקנות אותו ולא את ה-G או ה-GS - הוא הדגם המוצלח מביניהם שניתן להתקין עליו Firmware צד שלישי שמוסיפה לך עוד אפשרויות קונפיגורציה ומעקב. זה לא נחוץ אם אתה משתמש "פשוט" אבל לדעתי אין טעם לקנות דגם אחר אם בחרת בסדרה הזאת.

בכל מקרה תפרט קצת מה השימושים שלך עם האינטרנט, מה מחובר לנתב ואיך, האם הרשת מאובטחת ועוד כל נתון שנראה לך קשור.

בכל מקרה, ככל הנראה הבעיות שאתה חווה לא קשורות לטמפרטורה.

פורסם
  • מחבר

הנתב שיש לי כרגע משולב עם מודם, ורק עוד מחשב אחד מתחבר אליו אלחוטי.

הימושים העיקריים שלי באינטרנט הם הורודות, מן הסתםאני גם רוצה להוציא את מקסימום המהירות בגלישה בדפים.

הרשת מאובטחת...

אז באמת כנראה זה לא קשור לטמפרטורה. פשוט הנתב מתחיל להיות איטי בשלב מסוים.

אני באמת ישקול לקנות נתב חדש.

ה Linksys WRT54GL הוא ישן, כדי לקנות אותו? האם הוא מתחמם? הוא חזק ומהיר?

או שכדי לקנות נתב משולב עם מודם?

פורסם

אני לא כל כך מבין מה הכוונה בישן. אם אתה מחפש נתב אלחוטי שתומך בתקן G אז הוא בהחלט אחד המומלצים. אם אתה מחפש תקן N (שעוד לא ממש קיים רשמית) אז מן הסתם תחפש נתב שתומך בתקן N.

תנסה לעבוד איתו כמה שעות בלי להוריד דברים ברקע (להוריד בדפדפן אפשר), אפשר להשתמש בתוכנות VOIP לצורך בדיקה.

לאחר כמה שעות כאלה תבדוק אם אתה עדיין מרגיש באיטיות.

הוא מתחמם כמו כל רכיב מסוגו, לא משהו יוצא דופן. חזק ומהיר הן שתי הגדרות שלא כל כך קשורות כאן. הוא בהחלט מיועד להיות "סוס עבודה" כל השאר תלוי בחיבור האינטרנט שלך ומה אתה מעמיס עליו.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כנראה אני ירכוש את ה LinkSys WRT54GL, יש עליו הרבה פידבקים ברשת.

שאלה: כאשר אני יחבר אליו מודם של בזק אז יהיה לי חייגן או משהו כזה? או שהמודמם ישר יכניס אותי לחשבון כמו בנתב משולב מודמם?

יש לי חבילת אינטרנט במהירות 10 Mbps אז חשוב שהנתב הזה יעמוד בעומסי P2P.

האם הנתב הזה תמוך במהירות הזאת? אני שואל את זה כי רשום באתר של בזק שצריך נתב תומך ADSL2 כדי להוריד בטכנולגית NGN.

אגב, ואיזה מודם כדי לי להשאיל מבזק סטור? מהו המודם הכי טוב שלהם? או שגם אותו יש לקנות בנפרד מחוץ לבזק...

ולגבי כרטיס רשת אלחוטי. אני גם רוצה לקנות אחד טוב, מהיר, שלא יעשה לי בעיות עם קליטה או התנתקויות. רצוי אחד שעובד טוב עם ה LinkSys.

וחשוב שיהיה לו תמיכה ב windows 7 לעתיד, כלומר שלא יהיה דגם ישן.

תודה

פורסם

יש מצב שנקרא L2DP...זה מצב שבו אתה שם את פרטי המשתמש שלך..

והראוטר מתחבר אוטומטית..

פורסם
  • מחבר

זה מתחבר אוטומטית לבד? כלומר רק לחבר את הנתב והמודם לשים את המשתמש והסיסמא וזהו?

תודה

פורסם

כן אחי...אל תדאג...יהיה לך שם הוראות..זה 5 דקות בול להתקין רשת!

פורסם

אין אין על אנשים שמאשימים ישר את החום - הנתב דפוק וזה לא החום שלו !

לי היה בעיה עם הסימנס הקקי האלחוטי שלהם - וזה דבר נפוץ שאחרי העמסת המהירות פתאום זה נופל עד לריסוט של הקקי הזה.

לגבי יחליפו - בכיף בתנאי שהוא בן פחות משנה (בחינם)

פורסם

יש מצב שנקרא L2DP...זה מצב שבו אתה שם את פרטי המשתמש שלך..

והראוטר מתחבר אוטומטית..

זה במידה והוא מחובר דרך הכבלים.

אם הוא דרך בזק הוא צריך PPPoE

פורסם

אפשר להשאיל בחינם מודמים מבזק סטור?

אתה יכול לקבל מבזק נתב אלחוטי משולב עם מודם D-LINK 2650U

בחינם אם יש לך ADSL 2.5mb

או ב 10 שח לחודש X 24

אם יש לך חוזה 1.5mb

ההתחייבות בשני המקרים היא להמשך חיבור ל ADSL למשך שנתיים.

סקירה מקיפה על הנתב אצל CHEIF :

http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 01:50:17

ל 2650U יש שני שקעי USB שמאפשרים חיבור של מדפסת שיתופית

ודיסק חיצוני משותף ברשת LAN.

מכיון שאין לי דיסק חיצוני חיברתי סתם DOK פשוט לנתב ואכן הוא מתפקד כמו דיסק שיתופי ברשת.

פורסם
  • מחבר

אז כן יהיה לי חייגן כאשר אני מחבר מודמם ונתב בנפרד?

לגבי הנתב הקיים, כבר אמרתי שנגמרה האחריות, האחריות היא לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים