עבור לתוכן

כמה יציאות PCIe 6-Pin יש לספק Epsilon 80PLUS 450?

Featured Replies

פורסם

אחרי שננעלתי על מפרט דיי טוב בשבילי גיליתי שיהיה לי בעיה עם הספק שבחרתי, המפרט הוא:

Phenom 720BE x3

Biostar TA790GX

G.Skill 4GB DDR2 1000

SeaSonic SS-400ET

ואת הכרטיס Gainward HD 4850 GoesLikeHell 512MB GDDR5

התחלתי לקרוא על הכרטיס קצת ביקורות וגיליתי שבגלל שהוא כל כך קרוב ודומה ל 4870 הוא גם צריך כוח כמו שלו (2x PCIe 6-Pin ולא אחד כמו רוב ה 4850)

אז חזרתי למפרט לבדוק האם יש לסיסוניק 2 חיבורים והתשובה היא לא, רק ל SS-500ET יש 2 אבל זה כבר לא בתקציב שלי

אז חיפשתי ספק אחר (באותו טווח מחירים, התקציב מוגבל) וראיתי את ה FSP EPSILON 80PLUS 450W

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4770

שם כתוב שיש לו 6Pin, 6+2Pin, אני לא מבין בספקים ולא הבנתי מזה אומר..

אני יוכל לחבר את הספק הזה ל Gainward ולא תהיה בעיה?

FSP חברה מומלצת?

פורסם

יש לו 2 חיבורי PCI-E, אחד של 6PIN ואחד של 8PIN, לזה של ה 8 ניתן להוציא 2 בשביל שהוא גם יהיה 6PIN.

אין ביקורות על הספק הספציפי הזה אבל הביקורות על הספקים האחרים מהסדרה (ראיתי ביקורות רק ל 600W ו 700W) היו טובות יחסית.

אם אתה יכול להוסיף ל SEASONIC אז עדיף, ההפרש קטן, 40 שקל.

פורסם

ראיתי ביקורות זוועה לFSP..

פורסם

^^^ קשקוש! הEPSILONים מצוינים אחד אחרי השני. בכל מקרה אם הצריכה שלו גבוהה כמו של 4870 הייתי הולך עם 500W.

פורסם

אז הEPSILON מעולים והEVEREST זוועה? ראיתי כמה ביקורות ממש גרועות על האברסט.

לדוגמה אחת מהם..

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story4&reid=120

לא נראה לי שהחברה הפכה מסוסיתא לפולקסווגן בין לילה.

פורסם

תאמת זה הפוך, הם הפכו מפולקסווגן לסוסיתא. FSP מיצרת להרבה חברות גדולות (ANTEC, Be Quiet!, Gigabyte, OCZ, Silverstone, Zalman). מה שכן חלק גדול מהספקים החדשים שלהם לא טובים (למרות שיותר טובים מהספקים החדשים של TOPOWER שגם בעבר היו טובים והיום הרבה ספקים שלהם בקושי עובדים).

פורסם

אף אחד לא אמר שהם לא יכולים לעשות ספקים טובים..

זה שהם עושים ספקים טובים לOCZ זה נחמד מאוד, אבל אל תשכח שהמחיר כפול...

השאלה מה קורה שאני קונה ספק מהמותג FSP ולא OCZ, לפי מה שראיתי לא ממש מציאה גדולה.

פורסם

בהרבה מקרים OCZ אפילו לא משנים את הצבע של המאוורר (הכחול הבולט של FSP). בכל מקרה, האיכות של המוצר משתנה מסדרה לסדרה, EVERST לא סדרה משהו אבל זה לאאומר שכל הספקים האחרים של החברה גרועים, יש פה הרבה שיש להם OEM של FSP מסדרת PN/PNR, ספק שהרבו להמליץ עליו בפורום.

פורסם

יצרן איכותי לא יכול להרשות לעצמו ליצר זבל, במיוחד יצרן שמתמחה בספקים.

פורסם
  • מחבר

טוב לא כל כך הבנתי אותכם.. ;)

ללכת על ה FSP 450 או לסחוט עוד קצת את התקציב אבל להיות בטוח ולקנות את ה SeaSonic 500?

פורסם

למה לקחת סיכונים מיותרים?

תוסיף כמה שקלים לסיסוניק ותיהיה בראש שקט.

פורסם

ה Epsilon 80PLUS 450W ספק לא רע אבל בכל זאת עדיף להוסיף ל SEASONIC. ההפרש במחיר קטן וה SEASONIC חזק יותר ואיכותי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים