עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

סליחה, ה"תאשים" היה לא במקום. בכל זאת אני עדיין חושב שזה כמו לומר לנאנסת שהיא מושכת אש בזה שהיא הולכת עם מיני/משתזפת טופלס/etc...

ברצינות, אתה באמת משווה בין המקרים?

בן אדם שהמאבק שלו צורם ודורך על יבלות, ראוי שיצפה לתגובה.

בחורה שהולכת לים, לא קחלק ממאבק, לא כאות הפגנה, לא צריכה לצפות להאנס.

אני לא מדבר על הרצוי, אלא על המצוי.

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה העניין, שכולם רוצים זכויות, ויש דרכים, לא לקיים מצעד חד שנתי.

תקדמו מפלגות, תצביעו, יש לכם כוח הרי לא? אז תצביעו למפלגה הנכונה, ואם צריך תקימו.

נמאס מהמצעדים המטופשים האלו.

מצעדי גאווה זה מסורת. אתה לא יכול להגיד למסורת של קהילה שלמה בכל העולם "תפסיקו כי זה מפריע לי"

מדינת ישראל עושה בכל שנה יום עצמאות.. כבר יש לנו עצמאות בשביל מה אנחנו צריכים את כל הבלגן הזה?!?! לצעוק שאנחנו יהודים?! הבנו כבר!

יום הזכרון ליצחק רבין.. בן אדם 1 מת אבל הוא היה במעמד כלכך חשוב שאנשים היו עושים כמעט עצרת והדלקת נרות בכל שנה..למה? כי הוא נרצח בגלל דיעות!דומה לא?

תמניאדה, מימונה.. מזה קשור אלי? אתם מתגאים בזה שאתם מעדה כזו או אחרת?!

אני לא מזכיר בכוונה שום דבר של דתיים כי תגידו שאני נגדם בלה בלה...

תפתחו את העיניים תבינו שאנחנו רק חלק מכל הקרקס הזה, זה שדווקה אנחנו מציקים לכם זו בעיה שלכם לא שלנו..

פורסם

מצעדי גאווה זה מסורת. אתה לא יכול להגיד למסורת של קהילה שלמה בכל העולם "תפסיקו כי זה מפריע לי"

מדינת ישראל עושה בכל שנה יום עצמאות.. כבר יש לנו עצמאות בשביל מה אנחנו צריכים את כל הבלגן הזה?!?! לצעוק שאנחנו יהודים?! הבנו כבר!

יום הזכרון ליצחק רבין.. בן אדם 1 מת אבל הוא היה במעמד כלכך חשוב שאנשים היו עושים כמעט עצרת והדלקת נרות בכל שנה..למה? כי הוא נרצח בגלל דיעות!דומה לא?

תמניאדה, מימונה.. מזה קשור אלי? אתם מתגאים בזה שאתם מעדה כזו או אחרת?!

אני לא מזכיר בכוונה שום דבר של דתיים כי תגידו שאני נגדם בלה בלה...

תפתחו את העיניים תבינו שאנחנו רק חלק מכל הקרקס הזה, זה שדווקה אנחנו מציקים לכם זו בעיה שלכם לא שלנו..

אתה באמת משווה את יום העצמאות,היום לזכר רצח רבין,המימונה והתימניאדה לחבורה של הומואים ערומים שמסתובבים ברחוב בשיא הבלאגן??!

אתה רציני כאילו??

פורסם

אתה באמת משווה את יום העצמאות,היום לזכר רצח רבין,המימונה והתימניאדה לחבורה של הומואים ערומים שמסתובבים ברחוב בשיא הבלאגן??!

אתה רציני כאילו??

ברור שאני מקצין. לגבי יום העצמאות בכל מקרה השאר בהחלט אפשר להשוות.

ועירום? תגדיר מזה עירום? בחורות ערומות בלי חזיה (טוב זה בטוח לא יפריע לך)?

גבר עם תחתונים? לך לים יש מלא גברים עם תחתונים..

אם רק הלסביות היו חוגגות את הדבר הזה אני בטוח שכל הסטרייטים היו רצים לצעוד איתם..

תפסיקו להיות צבועים - מה שמתאים לכם סבבה מה שלא איכסה, אתם לא חיים בעולם לבד.

פורסם

לדעתי תימניאדה זו אחלה השוואה, אם מבטלים צעדה של הומואים

על אותו משקל צריך לבטל תימניאדות ועדלאידעות, מה אני צריך לראות

יהודים או תימנים רבע ערומים רוקדים ונהנים? בלעעכככסס...

פורסם

לי אין שום בעיה עם מצעד הגאווה כמצעד שמח.

אבל פעמים מריח ממנו ריח מסריח מאוד של "דווקא".

בכל מקרה, אני תמיד הייתי בעד המצעד, גם ובמיוחד בירושלים.

לא על זה מדובר, אלא על עצרת הזכרון הפאתטית שנערכה בסופ"ש, כמו על שינוי תמונות הפרופיל בפייסבוק.

האם כל אותם אנשים ששינו את התמונה היו משנים את התמונה לדגל הדרוזים במידה והיו נרצחים באותו ערב שני דרוזים על רקע לאומני?

אני בספק,

וכאן נחשפת הצביעות.

פורסם

אני מפריד בין התנהגות לבין מוחצנות.

אין לי שום בעייה עם שום דבר שהומואים/לסביות/טראנסג'נדרים עושים או יעשו בפומבי כחלק מהתנהגות רגילה של הבעת חיבה אחד לשני כולל נשיקות, גיפופים וכדומה כמו כל זוג אחר.

הבעייה שלי היא עם המוחצנות של המצעדים שהולכים נגד כל דבר אחר אפילו בירושלים ואין להם פרות קדושות. תעשו הפגנות נגד מי שמפריע לכם בבני ברק, איפה שאתם רוצים. אל תעשו הפגנות באמצע החיים של אנשים שכן תומכים בכם ותפריעו להם ע"י סגירת חצי עיר, יצירת פקקים, עשיית רעש וכל הקרקס הזה של המצעד. רק כדי להראות נוכחות.

אני בן אדם פתוח לכל רעיון שהוא, אבל אני לא מכבד את מי שלא מכבד אותי ומפריע לי עם מגלומניה ופלצנות חשוכת מרפא של דווקא, דווקא, דווקא !!! :bash:

עם ההתנהגות הזאת, הקהילה הזאת הביאה על עצמה שנאה שלא נראתה כמוה ורק היא אשמה בזה בגלל האמור לעיל ואם אתם רוצים חיים שקטים, תפסיקו עם זה כליל.

פורסם

הם אזרחים כמו כולנו בני אדם! הפגנת גאווה צריכה להיות במקום שלא מקבלים אותך (ירושלים והפריפרייה)

בכלל שיעשו בכל הארץ שהיו גאים במי שהם! ובטוח הם לא יוצרים שינאה אז די עם השטויות תתבגרו.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 15:08:40

אלכס מפריע לך מצעד פעם בשנה?!?!?!? בטח הפריע לך גם המחאה אחרי הרצח לא....? והצפירות ביום כיפור והזיכרון גם מפריע?

שישבו בבית ויפחדו לצאת מהארון זה מה שאתה רוצה? בטח הצבעת ליברמן או שאתה קטין....

פורסם

לי אין שום בעיה עם מצעד הגאווה כמצעד שמח.

אבל פעמים מריח ממנו ריח מסריח מאוד של "דווקא".

בכל מקרה, אני תמיד הייתי בעד המצעד, גם ובמיוחד בירושלים.

לא על זה מדובר, אלא על עצרת הזכרון הפאתטית שנערכה בסופ"ש, כמו על שינוי תמונות הפרופיל בפייסבוק.

האם כל אותם אנשים ששינו את התמונה היו משנים את התמונה לדגל הדרוזים במידה והיו נרצחים באותו ערב שני דרוזים על רקע לאומני?

אני בספק,

וכאן נחשפת הצביעות.

תסביר לי למה שאני אשים דגל של דרוזים? אני קשור אליהם? זו השוואה מטומטמת לחלוטין!

אם ירצחו רוסי אתה מצפה מאטיופים לעשות הפגנה? איזה שטויות..

Alex Turovsky

לא הבנתי.. אתה רוצה שנפסיק מה? להיות הומואים כליל? חח

תכלס שום דבר לא מפריע לכם ואתם רק מז*** בשכל ומשעמם לכם בחיים ..תמשיכו בחשיבה החשוכה שלכם.. "אני לא מבין" מי שרוצה מבין.

מי שמרגיש שעושים לו דווקה בעיה שלו, ודבר שני שלחו מכתבים לתקשורת תגידו "הומואים לא מעניינים תחדשו לנו" סבבה אני לא אהיה נגד זכותכם.

פורסם

תכלס שום דבר לא מפריע לכם ואתם רק מז*** בשכל ומשעמם לכם בחיים ..תמשיכו בחשיבה החשוכה שלכם.. "אני לא מבין" מי שרוצה מבין.

מי שמרגיש שעושים לו דווקה בעיה שלו, ודבר שני שלחו מכתבים לתקשורת תגידו "הומואים לא מעניינים תחדשו לנו" סבבה אני לא אהיה נגד זכותכם.

זו בדיוק הבעיה. הבן אדם אמר לך שהוא מקבל הומואים, ולא אכפת לו לראות אותם ברחוב יד ביד מתנשקים ועוד.

כל מה שמפריע לו שבעצם צריך להפריע לכם זה שמצעדי גאווה לדעתו מדיפים המון ריח של דווקא דווקא ולאו דווקא מצעד רגיל ושמח.

אז על מה אתה אומר "חשיבה חשוכה"? הוא אמר שהוא לא מקבל אותך? הוא אמר שהוא נגעל מהומואים\לסביות?

לא. אז מספיק לשלוף כל פעם את המילים - "חשיבה חשוכה", "אנשים חשוכים", "אנשי האור". בהקשר הזה אלה שטויות.

פורסם

תסביר לי למה שאני אשים דגל של דרוזים? אני קשור אליהם? זו השוואה מטומטמת לחלוטין!

אם ירצחו רוסי אתה מצפה מאטיופים לעשות הפגנה? איזה שטויות..

אמרתי שכל הנושא הפך למסחרה, זה מגניב לתמוך בהומואים או להיות גיי פרינדלי, והבאתי כדוגמא את מה שהלך בפייסבוק.

לא דיברתי על הומואים שהחליפו את תמונת הפרופיל אלא על סטרייטים.

וכאן באה השאלה שלי.

פורסם

אחרי 2 מלחמות איבוד חברים ונכות מצה"ל אני יכול להגיד לך שהמדינה שלנו היא "חשוכה" אין כבוד לשונה. דת קיצונית=שינאה! ואנחנו מדינה קיצונית כמו איראן חיים בדת כל היום!"מגניב" לא מעניין אף אחד חוץ מילדים. אני גם הייתי מקלל יא הומו וכו... אחרי הרצח נפל לי האסימון כמה זה משריש בורות ושינאה!

אתה רואה חדשות?!?!?! 5 מקרי פגע וברח השבוע(בעיקר צעירים שלא "שמו לב" ומנהלת בית ספר ש"הילדה ברחה לה" אז היא נסעה הביתה, יחס משפיל לזרים ועלים חדשים (בעיקר מאפריקה)

כבר שכחנו את השואה?!?!?!? בגרמניה אנשים שפויים היו מחביעים יהודים במרטף פה אנחנו נותנים להם במיקרה הטוב למות ברחוב או בירי מיצרי....

פורסם

מה אתה בא להגיד כאן?

סטית לחלוטין מהנושא.

פורסם

נכון :-X

קבלו אותם (ואת המצעד שלהם)

תחשובו על זה כמו על יום העצמאות שלהם! שיעשו רעש ויחגגו את מי שהם ביום הזה

פורסם

:kopfpatsch:

זה כמו לדבר לקיר.

תוציא את הראש שלך מהתחת לרגע ותקרא את כל מה שכתבתי ב2-3 עמודים האחרונים.

אתה מגיב בדיון מבלי לדעת על מה מדובר בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים