עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

אכן, אתה מאוד משעשע (כרגיל) עמרי :xyxthumbs:

אם זה לא מפריע לך שהם יחיו כמו כל מיעוט אחר במדינה אז איפה פה הבעיה?

זה בדיוק מה שהם מנסים לעשות, כשהם יהיו כמו כולם גם בפני החוק לא תהיה סיבה למצעד הגאווה.

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא אמר לכם לא לעשות מצעד, אבל תתחשבו בשאר האנשים.

והויכוח הזה סתם אידיוטי, כל עוד אתה משווה הפגנה של נכים למצעד של גברים עם טנגה ורוד באחד המקומות הכי קדושים בעולם לכל 3 הדתות המונוטאיסטיות, אין לנו ממש מה להגיד לך, חוץ מ :imwithstupid:

פורסם

אם זה לא מפריע לך שהם יחיו כמו כל מיעוט אחר במדינה אז איפה פה הבעיה?

לי אין שום בעיה, אתה זה שאומר שיש בעיה ושלא אוהבים אתכם... :nixweiss:

(דורי, אתה לא באמת יודע את המשמעות של הסמיילי הזה, הא..)

פורסם

תחשוב שהוא מדלג מעל מה שכתבתי!

פורסם

מצעד של גברים עם טנגה ורוד באחד המקומות הכי קדושים בעולם לכל 3 הדתות המונוטאיסטיות

תל אביב היא אחד מהמקומות הכי קדושים בעולם?

(למקרה שלא הבנת - אין שום מצעד של גברים עם טנגה ורוד בירושלים, וזה שאתה חושב שככה נראה המצעד בירושלים רק מראה את הבורות שלך)

דיי כבר יא בכיין, אף אחד לא עושה לכם דווקא. מי שהוא פה דווקא זה אתם.

מתי תבין, לאף אחד לא אכפת מכם. אתם רוצים "להיות הומואים ולסביות"? בכיף! תהיו! זה לא מפריע לאף אחד!

אבל למה אתם חייבים לזיין את השכל לכל העולם?

ברור. לא מפריע לאף אחד. בגלל זה זוג הומואים שמתנשק ברחוב צריך לברוח מאנשים שרוצים לתת להם מכות. בגלל זה זוג הומואים או לסביות לא יכולים לאמץ ילד (אפילו אחד מהם לא יכול לאמץ ילד של האחר!). בגלל זה זוג הומואים או לסביות לא יכול להיות מוכר כזוג נשוי / ידוע בציבור ולקבל זכויות ממס הכנסה וביטוח לאומי בהתאם.

פורסם

אולי כי טובת הילד מעל לכל ? למה שלא יהיה לו אמא ואבא ? אלא רק אבא ואבא ?

פורסם

אולי ביום שבו ההומואים והלסביות יפסיקו להתבלט בגלל המעשים שלהם יפסיקו לשנוא אותם ולהתנקל להם.

למה גייז צריכים לעשות מצעדי גאווה? ולמה דווקא בירושליים?, האם כל סוגי האוכלוסיה בישראל עושים מצעדים כל שנה?!

למה גייז צריכים להבליט את עצמם בלבוש ודרך התנהגות שוויצרי ובולט?! ואיך הם מצפים שיתנהגו אליהם אחרת כאשר הם מתנהגים אחרת חיצונית והתנהגותית?!

למה גייז צריכים להתבלט בתוכניות טלוויזיה (כל תוכנית ריאליטי, בארץ ובחול חייב להיות זוג גייז), אם אתם יודעים ששונאים אותכם אז אתם מנסים להדחיק את

המחשבה בצורה פובליקאנית?!, אני לא ממש זוכר מתי ערבי בעל דעות קיצוניות שהציבור לא סימפתי אליו השתתף בתוכנית ריאליטי.

רוצה להיות הומו?! תהיה בשקט, תהיה הומו בחדר שינה שלך, בבית שלך. יודע מה? תגזים ותסתובב יד ביד עם החבר שלך ותימרח עליו כי עדיין הוא ה"אהבה שלך" וככה זה אצל זוגות. אבל למה לנסות ליחצן את זה בכל העולם?. מה גם שלתקשורת יש מקום לזה, למה לתת מקום למשהו לא מוסרי בצורה מוקצנת בטלוויזיה או ברדיו או בעיתונות?.

היהדות צודקת כמו בכל דבר, אין מקום בעולם הזה לגועל נפש האנושי הזה.

כל דבר אצל הגייז הוא נגד חוקי הטבע ונגד חוקי החברה.

כאשר יהיה מקובל להיות הומו או לסבית הדבר הבא שעליו ילחמו זה שיהיה מקובל לקיים יחסי מין עם חיות.

לדעתי אין מקום לאנשים כאלו, הסטרייטים יותר מידי מקבלים אותם (לעומת מה שהגייז אומרים והליבראלים בדם אומרים). אז ככה ילד בן 14 ירגיש עם עצמו נוח כאשר ישכנע את עצמו לעבור לאוכלוסיה שאולי תקבל אותו, ואז הציבור הדוחה הזה גודל וגודל ואתו הילד לא ינסה להילחם במחלה הזאת.

למרות שהגייז הם בהכללה עם בעל נורמות מאוד מוזרות ומתייחסים לנורמליות בחברה כדבר רע הם מצטיירים כאוהבים בחינם וכאנשים החיים חיים וורדים ומהנים, אנשים ליבראלים ונחמדים. אך הומו לדעתם חייב להיות יפה ומוקפד בלי שערה אחת על התחת וללבוש וורוד ובגדים שנשים מדביישות ללבוש, להרגיש נוח לפעמים לא לכבד את המין השני, כי מה אכפת להם מנשים? הרי אין לו שום אינטרס לגביהם. ולסבית צריכה להיות גברית בהתנהגות ולהיות במלחמת אגו עם הגברים, שהמלחמת אגו הזאת צריכה להיות בין גברים בכלל.

אין להומואים ולסביות מקום בעולם הזה.

פורסם

הומואים ולסביות לא צעדו מאז ומעולם, בטח לא בישראל

אז לפני המצעדים לא הפלו אותם? לא הסתכלו עליהם אחרת?

אנשים כמוך הם הסיבה שהם צריכים להמשיך את המצעדים והמחאה.

כדי שיבוא יום ותקבל את זה שהילד שלך הומו. (אם רק יש צדק בעולם)

פורסם
אולי כי טובת הילד מעל לכל ? למה שלא יהיה לו אמא ואבא ? אלא רק אבא ואבא ?

זה טיעון מאוד חלש

טובת הילד לא מעל הכל בחברה, ואם טובת הילד היה מעל הכל כמו שאתה מציג אז לחלק נכבד מהאוכלוסיה לא

צריכים להרשות להביא ילדים, או לקחת מהם את הילדים

פורסם

תל אביב היא אחת מהמקומות הכי קדושים בעולם?

(למקרה שלא הבנת - אין שום מצעד של גברים עם טנגה ורוד בירושלים, וזה רק מראה את הבורות שלך)

ברור. לא מפריע לאף אחד. בגלל זה זוג הומואים שמתנשק ברחוב צריך לברוח מאנשים שרוצים לתת להם מכות. בגלל זה זוג הומואים או לסביות לא יכולים לאמץ ילד (אפילו אחד מהם לא יכול לאמץ ילד של האחר!). בגלל זה זוג הומואים או לסביות לא יכול להיות מוכר כזוג נשוי / ידוע בציבור ולקבל זכויות ממס הכנסה וביטוח לאומי בהתאם.

יש נגדם אפליה, זה נכון, וצריך לתקן את זה. מצד שני, נגד כולם יש אפליה ברמה זו או אחרת. נגד היהודים בגיוס לצבא, נגד לא יהודים באפשרות להתחתן, נגד ערבים יש אפליה ממסדית, נגד נכים יש אפליה בכל מקום שלא משקיע כסף בנגישות, נגד צעירים יש אפליה ברכישת דירה, נגד זקנים יש אפליה בסיוע מצד המדינה...

אין מה לעשות, החיים קשים, אבל לאט לאט האפליה הולכת ופוחתת - ומה שמיוחד באוכלוסית ההומואים זה שהאפליה כלפיהם הולכת ופוחתת בקצב הרבה יותר מהיר מהאפליה נגד קבוצות אחרות בחברה הישראלית. הבעיה של ההומואים שמשתתפים בעצרות ובהפגנות ובמצעדים האלו היא שהם חושבים שהם מיוחדים, שרק אותם מפלים לרעה, שרק אותם שונאים. כשמישהו בא ואומר לי "אני יותר מסכן ממך" האינסטינקט הראשוני שלי זה להביא לו כאפה, לא לרחם עליו.

אגב, למזלנו אנשים כמו alon-h הולכים ונכחדים. אבל שוב, הם קיימים בכל מגזר בחברה, ובממוצע שונאים את כולם באופן שווה.

פורסם

אף אחד לא אמר לכם לא לעשות מצעד, אבל תתחשבו בשאר האנשים.

והויכוח הזה סתם אידיוטי, כל עוד אתה משווה הפגנה של נכים למצעד של גברים עם טנגה ורוד באחד המקומות הכי קדושים בעולם לכל 3 הדתות המונוטאיסטיות, אין לנו ממש מה להגיד לך, חוץ מ :imwithstupid:

אבל זאת בדיוק המשמעות של קבלת השונה - להתייחס לגבר עם טנגה ורוד כמו שאתה מתייחס לגבר עם מגבעת שחורה. כברירת מחדל, שניהם אמורים להיות שווים.

בקשר להתחשבות באנשים. המון מגזרים בירושלים רוצים לנסוע בשבת בתחבורה הציבורית - למה הם צריכים לסבול? הקהילה החרדית לא יכולה להתחשב בהם?

רצו לפתוח חניון בשבת לטובת כלל הציבור, והקהילה החרדית הקימה מהומות (חלקן אלימות) בירושלים כדי להביא לסגירת החניון. הם לא יכולים בשאר הציבור ששמח לבקר בירושלים בשבתות? אני מכיר רק אנשים בודדים שמתייחסים בכלל לט' באב - ואילו כל השאר (שלעיתים אף מתכננים ללכת לסרט ומגלים ברגע האחרון שהקולנוע סגור) סובלים בשקט כי הם מכבדים את הדתיים ואת מנהגי האבלות שלהם. אבל למה, לכל הרוחות, החרדים לא יכולים לכבד מגזרים אחרים כשזה מגיע אליהם?

אגב, מה כולכם קפצתם על מצעד הגאווה - כאילו שאר המגזרים לא עושים תהלוכות שמפריעות לשאר הציבור. אחוז לא קטן מכלל האנשים שאני מכיר (אני אישית די אוהב את העדלאידעאות) מתנגדים לעדלאידעאות, לחסימות התנועה שנוצרות בגללן ומהרעש, הלכלוך והבלאגן הענקי שהן יוצרות. אבל, אותם אנשים מבינים את הצורך של שאר המגזרים לשמוח, גם אם זה מפריע להם אישית - ולא עושים פרובוקציות ולא מנסים לרצוח בהם אנשים.

פורסם

הבעיה של ההומואים שמשתתפים בעצרות ובהפגנות ובמצעדים האלו היא שהם חושבים שהם מיוחדים, שרק אותם מפלים לרעה, שרק אותם שונאים. כשמישהו בא ואומר לי "אני יותר מסכן ממך" האינסטינקט הראשוני שלי זה להביא לו כאפה, לא לרחם עליו.

אבל זה לא המצב, איפה מישהו אמר דבר כזה?

פורסם

אבל זה לא המצב, איפה מישהו אמר דבר כזה?

עצם קיום המצעד/עצרת/הפגנה משדרת בדיוק את זה. הרי הם לא מפגינים למען קץ לאפליה באופן כללי, לא אכפת להם שיוסי מנתניה מסיים תיכון והולך להטחן 3 שנים במחסומים בשטחים בזמן שסמיר מטירה מסיים תיכון והולך לעשות מה בראש שלו. אכפת להם מהאפליה של המגזר הצר מאוד שלהם.

וזה לגיטימי לגמרי, כי בכל חברה הטרוגנית כל אוכלוסיה דואגת קודם כל לעצמה. אבל הם הצליחו להביא את זה לרמה כל כך מתוקשרת ופרובוקטיבית (באשמתם או לא באשמתם, זה לא רלוונטי), שזה כבר יוצר אנטגוניזם מובהק אצל חלק גדול מאוד מהאוכלוסיה.

אני מוכן לחתום לך שלרוב האנשים שמתנגדים למצעדי הגאווה למיניהם ממש לא אכפת אם הומואים יוכלו להתחתן או לאמץ ילדים. רוב המתנגדים למצעדים האלו הם אפילו אנשים נורמטיביים, שיש להם דברים יותר חשובים להתעסק בהם ביום יום מאשר להתחבט בשאלה האם ראוי לאפשר להומואים לאמץ ילדים או לא.

אבל כשבאים כל שנה ומחוללים כזאת המולה תקשורתית רק כדי להגיד "תראו, מפלים אותנו, זה לא הוגן", שנה אחרי שנה אחרי שנה, זה כבר באמת מתחיל לעצבן.

באמת חבל שההומואים רק עסוקים בלהצטדק כמה זו זכותם לצעוד ולהפגין ולמחות (מה שנכון), במקום להסתכל על התמונה הרחבה ולראות כמה נזק זה גורם להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים