פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים לא הבנתי שניצל... למה מחקת את ההודעות? עדיין לא הבנתי.ובקשר ל-#include <stdio.h>זה אומר לכלול את הפקודות שאתה כותב לפי מה שאני יודע.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים המדריכים בעברית מקצצים פה ושם בהסברים תחפש עוד מדריכים בעברית ככה יהיה לך כסוי יותר טוב לחומר .
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים reyreymoo, עשה טובה, קודם כל קרא את כל הדף ותראה אם אתה עדיין לא מבין.אם לא, אז נסה להשתמש במדריכים אחרים (או בספר).
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר קראתי את כל הדף ואני לא מבין כלום. נתקעתי ב"הדפסת ערכים בעזרת מציינים".אגב מה לא טוב בקוד הזה?#include <stdio.h>void main(){ printf("the value is %d", x);}
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים בשום מקום לא הגדרת משתנה שנקרא x.עשה טובה, זנח את האתר שאתה קורא ממנו ותעבור לאתר אחר או לספר.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים נסה את זהhttp://clang.eitan.ac.ilאני אישית לא מת על המדריך הזה (יש בו כל מיני בעיות), אבל תבדוק אם הוא מתאים לך.בלינקיית שפות תכנות (סטיקי) יש עוד כמה מדריכים.אם גם זה לא הולך, נסה ספר, או שתמצא מישהו שיודע לתכנת ויכול לשבת איתך ולהסביר לך.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שניצל זה מה שנתתי לו , תעשה חיפוש בגוגל "מדריך C " תמצא כמה וכמה כמו שאמרתי כל המדריכים מקצצים פה ושם אבל אם יהיה לך איזה 5-10 מדריכים קרוב לוודאי שתוכל ללמוד יופי יופי
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר מה זה אומר float?אפשר הסבר קטן על scanf? מה זה עושה ואיך משתמשים בזה.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מה זה אומר float?אפשר הסבר קטן על scanf? מה זה עושה ואיך משתמשים בזה.בשביל שאלות ברמה כזאת בסיסית יש גוגלאם לא תקח יוזמה ותחפש לבד,אתה בחיים לא תלמד לתכנת.זה שאנשים יתנו לך פה תשובות חלקיות לא יתרום לך הרבה
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים יותר פשוט מזה - קודם כל תלמד מהמדריכים והספרים. אם אחרי זה אתה עדיין לא יודע מה זה float ו-scanf, תחזור אלינו.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר תקשיבו אני לא בא לפה ישר אחרי שאני רואה איזה מושג לא מובן. אני בא לפה אחרי שראיתי מה ההסבר של זה וניסיתי את את זה בקומפיילר. את ה- float הצלחתי להשתמש אבל לא הבנתי מה בדיוק זה עושה וגם עם ה- scanf עשיתי את זה וזה לא עושה לי את זה טוב משום מה.אז תפסיקו להשמיץ בבקשה אני פשוט רוצה ללמוד.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אז ככה, פרט בדיוק איזה מהדר(קומפיילר) יש לךתן את הקוד המלאscanf היא פקודה שקולטת משהו מהמקלדת(נפשט לך את זה) לתוך משתנה מסויים, הפעולה מסתיימת בהקשה על אנטר
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים float זה פשוט עוד טיפוס של משתנים, כמו int ו-char.החסרון ב-int זה שהוא יכול לייצג אך ורק מספרים שלמים. הטיפוסים float ו-double יכולים לייצג שברים עשרוניים.ההבדל בין float ו-double הוא ש-float מסוגל להציג מספרים רק עד רמת דיוק יותר קטנה מזו של double (לדוגמה, את המספר 1.0000000001 אפשר לייצג באמצעות double אבל לא באמצעות float). לכן בד"כ עדיף להשתמש ב-double.וכל מה שאתה צריך לדעת על scanf נמצא במרדיכים שנתנו לך. אם אתה בכל זאת לא מבין, תגיד מה אתה מנסה לעשות ונראה למה זה לא עובד, אל תבוא ותאמר "זה לא עובד לי" וזהו.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תקשיבו אני לא בא לפה ישר אחרי שאני רואה איזה מושג לא מובן. אני בא לפה אחרי שראיתי מה ההסבר של זה וניסיתי את את זה בקומפיילר. את ה- float הצלחתי להשתמש אבל לא הבנתי מה בדיוק זה עושה וגם עם ה- scanf עשיתי את זה וזה לא עושה לי את זה טוב משום מה.אז תפסיקו להשמיץ בבקשה אני פשוט רוצה ללמוד. להצליח להשתמש ולהבין מה אתה עושה זה שני דברים שונים.וחיפוש של שנייה וחצי בגוגל ימצא לך את:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%A6%D7%A4%D7%94 ועוד עשרות מקורות מידעאני לא אומר את זה סתם בשביל להקניט ולעצבן,אני אומר את זה כי כישורי חיפוש ולמידה עצמית הם בגדר חובה לכל מתכנת ברמה קצת גבוהה. אז עדיף לסגל ולפתח הרגלים טובים כבר מעכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.