עבור לתוכן

לרוכשים בארה"ב - ממליץ על רכישת מחשב נייד של DELL, בDELL OUTLET!

Featured Replies

פורסם

כשאתה אומר 300 דולר על המשלוח עם MUSTOP רשמת שזה כולל את המע"מ בארץ, מה לגבי ה8.5 אחוז ששילמת בניו יורק?

זה גם כלול או שזה היה בנוסף?

• תגובות 78
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגיד ראית מחשב באאוטלק שעולה 700$. כשאתה בוחר אותו תוסיף אחריות בארץ 3 שנים NBD - נניח עוד 100$ (המחיר משתנה)

תוסיף עוד כל חלק או תוספות שהאתר מאפשר לך ועל כל הסכום שיצא תוסיף 8.5% מס (שוב המס משתנה ממדינה למדינה-, זה המס לניו גרזי)

כלומר 8.5% על 800$ = 865. עכשיו אתה משלם למאסטופ לפי נפח חבילה בד"כ (כי זה יותר מהמשקל) ועל ביטוח ומע"מ.

לכן, מע"מ יעלה לך 16.5 על 865$= 142.5$ועוד סכום די דומה על המשלוח. אני הזמנתי כמעט ב1000$ ולכן יצא לי מע"מ +מאסטופ כ-280$

לכן אמרתי שזה פחות או יותר הסכום. אגב, יש להם מחשבון די מדויק באתר האינטרנט שלהם והוא כולל את כל העלויות כולל מע"מ.

http://www.mustop.com/CustService/cost.asp#tagBottom2

בהזדמנות זו, רק אומר שהגיע הזמן שחברה יתארגנו לרכישות משותפות. לפעמים ישנם מוצרים מאוד זולים אך ביחידות בודדות, לא משתלם להביא אותם לארץ

וכקבוצה זה דווקר משתלם. יש התעניינות? אני מתייחס למוצרים היקפים לניידים.

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שהמחשב הוא מחשב עסקי במסגרת האחריות הבינלאומית שתקפה גם בארץ - מגיע אלייך הביתה כדי לאסוף את המחשב.

אם יש שאלות לגבי תהליך הקנייה, אתם מזומנים לשאול

לגבי האחריות... כדי להרחיב את האחריות שתהיה תקפה בארץ איזה צריך לבחור?

את זה שמודגש?

at E6400: 4Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service [add $338.00]

Lat E6400: 4Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service + CompleteCare [add $517.00]

Lat E6400: 4Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service [add $238.00]

Lat E6400: 4Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service + CompleteCare [add $417.00]

Lat E6400: 3Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service [add $178.00]

Lat E6400: 3Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service + CompleteCare [add $327.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service [add $99.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service + CompleteCare [add $248.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and Mail-In Service (Included In Price)

פורסם

האם ניתן לקבל אחריות בארץ גם למחשבים שהם לא עסקיים? ואיזה אחריות מקבלים בארץ לדגמים האלה? צריך לגשת למעבדה?

פורסם
  • מחבר

לגבי האחריות... כדי להרחיב את האחריות שתהיה תקפה בארץ איזה צריך לבחור?

את זה שמודגש?

at E6400: 4Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service [add $338.00]

Lat E6400: 4Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service + CompleteCare [add $517.00]

Lat E6400: 4Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service [add $238.00]

Lat E6400: 4Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service + CompleteCare [add $417.00]

Lat E6400: 3Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service [add $178.00]

Lat E6400: 3Yr ProSupport for End Users and NBD On-site Service + CompleteCare [add $327.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service [add $99.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and NBD On-site Service + CompleteCare [add $248.00]

Lat E6400: 3Yr Basic Ltd Warranty and Mail-In Service (Included In Price)

בדיוק

פורסם

כן זו האחריות שצריך. ניתן להרחיב בארץ לעוד שנה לאחר מכן.

פורסם

אשמח אם מישהו יענה לשאלתי

האם האחריות הזו שקונים ב99 דולר תקפה גם למוצרים שהם לא עסקיים? למשל ניידי XPS?

ואיזה שירות מקבלים ניידים לא עסקיים בארץ? איסוף עם שליח? מעבדה בלבד? ???

פורסם

לא ברור. אתה צריך להתקשר לדל ישראל ולשאול האם הדגם שאתה מעוניין בו, כולל אחריות בינ"ל. למיטב זכרוני (יכול להיות מאוד שהמצב השתנה)

לא כל הסדרות הפרטיות זוכות לאחריות בינ"ל.

לגבי טיב האחריות, אין חדש - אותה התשובה.

פורסם

ד"א - חריטת עברית לא מסירה אחריות?

פורסם

בספק. מקסימום יכולים להגיד לך שמסירה אחריות על המקלדת, למרות שגם זו שטות.

פורסם

לא מסיר אחריות, מניסיון...

מה שכן כמו שכבר כתבתי, צריך לשים לב אם יש הגנה מנוזלים, שהיא נשארת אחרי החריטה...

אני לא בטוח אצלי, אבל אחרי החריטה נראה לי קצת שונה החלק מתחת למקלדת, כאילו חסר לי את השכבה להגנה מנוזלים, אבל לא

וידאתי לפני כן אז אני לא ממש בטוח...

פורסם

חריטה, שדרוג זכרון או דיסק קשיח ועוד אינם פוגעים באחריות - בניגוד לדעה הרווחת והשגויה.

למי שקונה מחשב דל בארה"ב ומעוניין בעברית :

חריטה עולה 150 ש"ח

מקלדת מוארת בסדרת לטיטוד - שדרוג של 50$ באתר של דל - 200 ש"ח.

אז למי שקנה מקלדת רגילה וגם מעוניין בעברית - אני ממליץ לקנות בארץ מקלדת מוארת חדשה עם עברית מקורית, בעלות של כ-250 ש"ח.

אני קניתי בעבר והחלפתי בעצמי בקלות רבה.

מקלדת מוארת - פשוט נהדר, שדרוג מאוד מומלץ, בעיקר למי שעובד על המחשב בחושך. ולא, היא לא מרוקנת את הסוללה ...

פורסם

אז למי שקנה מקלדת רגילה וגם מעוניין בעברית - אני ממליץ לקנות בארץ מקלדת מוארת חדשה עם עברית מקורית, בעלות של כ-250 ש"ח.

אני קניתי בעבר והחלפתי בעצמי בקלות רבה.

איפה קונים בארץ כזו מקלדת? הם גם מרכיבים אם אני מתעצל ויש לי 3 ידיים שמאליות?

פורסם

איפה קונים בארץ כזו מקלדת? הם גם מרכיבים אם אני מתעצל ויש לי 3 ידיים שמאליות?

מרכיבים.

ההרכבה תעלה לך פי 2 מהמקלדת.

פורסם

אכן, חבל לשלם הרבה על ההתקנה. גם למי שיש 3 ידיים שמאליות מסוגל (עדיף מיד אחת ימנית, לא ?). יש הוראות ברורות באתר של דל וזה באמת פשוט !

אם מישהו ירצה, אוכל להפנות בפרטי אל מי שקניתי ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים