עבור לתוכן

Dell 2209WA - קניה קבוצתית דרך מספר חנויות

Featured Replies

פורסם

קיבינימט עם פנדה האלה, היה פה שליח לפני שעתיים עם המסך בזמן שהייתי בבית ובכלל לא שמעתי אותו דופק בדלת כי הייתי בחדר. רק עכשיו פתחתי את הדלת וראיתי את הפתק של UPS. מה עוד שאמא שלי ביקשה מפנדה שיגידו לשליח שיתאם איתה טלפונית לפני שהוא מגיע עם החבילה, ואחרי שדיברנו איתם עכשיו מסתבר שהם לא שמו לב לזה בכלל! חבורת דגנרטים, למה לשים מקום להערות אם אתם בכלל לא קוראים מה שכותבים לכם?

• תגובות 538
  • צפיות 62.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נחמד שאתה מאשים את כל העולם ואישתו כאשר אתה יושב בבית ולא מקשיב לדפיקות בדלת...

פורסם

נחמד שאתה מאשים את כל העולם ואישתו כאשר אתה יושב בבית ולא מקשיב לדפיקות בדלת...

תגיד אתה על שפיצים? לא הבנת מה אמרתי? ביקשתי מפנדה שיתאמו טלפונית, לא אשמתי שהם לא יודעים לקרוא. אם לא הבנת אז הם בעצמם הודו שהתקלה מהכיוון שלהם. חוץ מזה לא הייתי אמור להיות בבית בכלל, רק במקרה אני פה כי סיימתי ללמוד מוקדם. לא בעיה שלי.

פורסם

עזוב, יצאת חומוס. היית בבית ולא פתחת את הדלת...

עריכה:

תגיד אתה על שפיצים?
איזו שפה זאת? בושה.
פורסם

עזוב, יצאת חומוס. היית בבית ולא פתחת את הדלת...

קיצר אתה על שפיצים.

פורסם

קיצר אתה ערס ועוד תגובה אחת בסגנון אתה תמצא את עצמך בחוץ.

פורסם

לגבי "היית בבית ולא פתחת את הדלת" - כבר יצא לי להיתקל יותר מפעם אחת בשליחים מפגרים שחושבים שאם הם דפקו בדלת דפיקה חלושה אחת כמו איזו ילדה נכה בת חמש, אז הם עשו את שלהם, ואפשר להחליט שאין אף אחד בבית וללכת. או כאלה שאפילו לא דופקים אלא משאירים פתק והולכים.

מה לעשות, יש בתים שבהם באמת קשה לשמוע דפיקה חלשלושה בדלת. בשביל זה יש פעמון.

ומעכשיו, נא להפסיק עם התגובות הלא קשורות.

פורסם

קיצר אתה ערס ועוד תגובה אחת בסגנון אתה תמצא את עצמך בחוץ.

למה אני ערס? כי השתמשתי בסלנג? באמת מצטער, אדון אליעזר בן יהודה. וזה שיש לך דרגת ניהול ואתה יכול להעיף אותי לא הופך אותך ליותר טוב ממני, כי באותה מידה גם אני יכול לקרוא לך באלף ואחד שמות.

פורסם

למה אני ערס? כי השתמשתי בסלנג? באמת מצטער, אדון אליעזר בן יהודה. וזה שיש לך דרגת ניהול ואתה יכול להעיף אותי לא הופך אותך ליותר טוב ממני, כי באותה מידה גם אני יכול לקרוא לך באלף ואחד שמות.

:xyxthumbs:

פורסם

בוא נגיד שהאתר הזה קשור בדיוק להשמצה.

ו-crazyfunk בדרך כלל שאתה קונה דברים, והכל זורם טוב, אז אין בעיה, עד שמתעוררת בעיה שצריכים לטפל בה.

נראה לי שהאתר הזה יותר לצרכנים פרטיים מאשר לדילרים, לא נראה לי ש200 דולר זה מחיר כזה זול ליבואנים, במחיר כזה אחרי משלוח ומע"מ מה הרווח שלו? 100 שקל למסך? דרך אגב רשום שם גם בתחתית העמוד "Purchase limit of 5 systems/customer/week".

אני הזמנתי כבר מהמכירה אז נקווה לטוב...

פורסם

בקשה NEXTOP

לאחר ניסיון רישום למכירה הקבוצתית החדשה

יש אפשרות של 3 תשלומים בלבד { אני משער ללא ריבית }

האם יש אפשרות ליותר תשלומים כמובן עם ריבית { 5,6 ... }

פורסם
  • מחבר

זה לא שהתכוונתי שהם קונים מהאתר הזה, אלא ממשהו דומה...

ומה אתה מצפה ממסך שנמכר ב1000 שקל? 100 שקל זה נחשב רווח יפה, מעל ל10% ממחיר המוצר...

כשה2209WA הגיע, הוא נמכר ב1590, כשהוא עלה לחנויות 1490, אז המצב שונה היום המחיר ירד, כי הייצור עלה דרגה, ומצד שני הוא יורד מהמדפים, אבל הרווחים רק קטנים

פורסם

אם המסך יורד מפס הייצור למה לטרוח לפתח רוויזיה חדשה? לדעתי מדובר בתרגיל שיווק של Dell.

פורסם

זה לא שהתכוונתי שהם קונים מהאתר הזה, אלא ממשהו דומה...

דנדן: אם יש לך איזו הוכחה שנקסטופ מוכרים מסך מחודש כחדש תביא אותה.

אם זו רק השערה מהרהורי לבך תשמור אותה לעצמך.

פורסם
  • מחבר

אם לא שמת לב Milford Cubicle הגיב אחרי מה שכתבתי, ולא הגיב בנוגע לזה, כי הוא יודע איזו חנות העלתה את הטענה.

חנות אחרת העלתה את הטענה הזאת ולא אני, השם שלה שמור לבינתיים.

אני סך הכל מבקש מהקונים שברגע שיקבלו את המסך שיבדקו את הנושא ויעדכנו אותנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים