פורסם 2009 ביולי 3016 שנים חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשיםלוח אםזכרונותהרד דיסקמעבדאת הספק לא החלפתיהוא של EZCOOL 300W REALעכשיו לתיאור המחשב2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE2 צורבים מחוברים שניהם סאטאמעבד Q9550לוח גיגהבייט G41כרטיס מסך און בורד2X2048 של GEIL CL5עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק..ואגב אני יודע שעדיף יותרהאם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק????עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר חברים קודם כל לכל מי שעונה... תודה...דבר שני הייתי מעוניין אם תהיו יותר ספציפים בתשובותיכם..ותענו רק אם אתם בטוחים במאה אחוז כי זה ממש חשוב........אגב המלצות לספקים חדשים מ 500W ומעלה יתקבלו בברכה...שם דגם ומחיר...אבל הכי חשוב לענות אם ספק הוא בין הגורמים למסכים כחולים או שאין קשר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2009 בשעה 21:58:11חברים אני אשמח לעוד תגובותמלבד זאת של מנהל הפורום..למרות שאני סומך עליו....
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים לא ברור לי לאיזה עוד תשובות אתה מצפה, כי מאוד מאוד ברור שספק תקול (או חלש מדי) עלול לגרום לאי יציבות של המערכת וכתוצאה מכך למסכים כחולים.בנוסף, יתכן שמקור המסכים הכחולים הוא גם הזיכרון. תנסה להשתמש רק ברכיב זיכרון אחד (כלומר להשאר רק עם 2 GB ולנסות את שניהם, כל פעם אחד אחר בנפרד). אם עדיין מופיעים מסכים כחולים הייתי די מהמר על הספק. בכל מקרה, גם אם נניח הזיכרון הוא הבעיה הנוכחית, לטווח הבינוני-ארוך הייתי ממליץ לך להחליף ספק.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים רוב מסכים כחולים זה בגלל תוכנה (דריברים, וירוסים, חלונות לא מעודכן) ולא בגלל HARDWARE .זה שהחלפתה כבר כמעט הכל לא אומר כלום על מקור של בעיה.חב"לז מתעסק גם עם ספק.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים אני אישית פגשת הרבה יותר מסכים כחולים בגלל חומרה ולא תוכנה (אם להיות יותר מדוייק אז OC לא יציב)... אבל בכל מקרה התשובה לשאלה שלך היא "כן". ולא כל מסכים כחולים זהים. כל אחד בא עם שגיאה או קוד של השגיא מסויים.
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים OC זה לא מחשב נורמלי, זה לעבוד נגד נתונים של HW .ומי עושה OC לא יחול לתלונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.