עבור לתוכן

בשעה טובה קניתי 2209wa - כמה מילים על המסך...

Featured Replies

פורסם

די.

• תגובות 30
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שלא הצלחתי להעביר את הנקודה שלי.

מה שהתכוונתי להגיד זה שיכולות להיות בעיות עם כל סוגי הפאנל.

אבל אין בעיות (מניסיוני) עם טקסט על מסכי TN - לפחות כשהמסך תקין.

עכשיו הבנתי :)

פורסם

בקיצור תפסיק לחרטט פה, יש אנשים שעוד יאכלו תבולשיט שלך.

בהצלחה לך, אני לא אמשיך להגיב אליך, זה שאין לך ניסיון רב עם מסכים, זו בעיה שלך.

זה נכון שיש מסכים יוצאים מן הכלל, אבל בסופו של דבר כל TN ככל שגודל המסך יותר גדול, בעל השפעות בעייתיות יותר, כמו עיוותים בצבעים, שינויים בבהירות וכו', דברים שפוגעים ביכולת העין להיות מרוכזת ומאופסת, אתה מוזמן לשאול כל רופא עיניים בנוגע לזה.

וLEV, מי ייתן ותהיה עם TN ורמקולים גרועים שישאירו אותך חירש ועיוור...

פורסם

די!!!!!!!

+

בהצלחה לך' date=' אני לא אמשיך להגיב אליך, זה שאין לך ניסיון רב עם מסכים, זו בעיה שלך.

זה נכון שיש מסכים יוצאים מן הכלל, אבל בסופו של דבר כל TN ככל שגודל המסך יותר גדול, בעל השפעות בעייתיות יותר, כמו עיוותים בצבעים, שינויים בבהירות וכו', דברים שפוגעים ביכולת העין להיות מרוכזת ומאופסת, אתה מוזמן לשאול כל רופא עיניים בנוגע לזה.

וLEV, מי ייתן ותהיה עם TN ורמקולים גרועים שישאירו אותך חירש ועיוור...

[/quote']

קאט דה בולשיט.

פורסם

הבא שיכתוב תגובה לא עניינית או בעלת צביון של התקפה אישית על מגיב אחר, לרבות תגובה להודעה זו, יקבל אזהרה.

מקווה שהבהרתי את עצמי היטב.

פורסם

טוב, אז כמו שאומרים: "I bit the bullet and ordered mine".

אז הזמנתי מפנדה, בסקיי פיסי האחריות ניתנת על ידם ולא ע"י דל ולא ראיתי את עיניין ההחלפה לפיקסל שרוף אחד לשבוע הראשון.

אז עכשיו נחכה לשליח.

פורסם

בסקיי פיסי האחריות ניתנת על ידם ולא ע"י דל

לא הגיוני. SkyPC לא יבואן של שום דבר ככל שידוע לי, בטח שלא של מסכי DELL. ביררת את זה מולם בטלפון?

זה שהם רושמים שהאחריות היא במעבדות שלהם על כל מוצר זה סתם לא נכון. או שזה אומר שאתה יכול להביא את המוצר אליהם והם מטפלים באחריות מול היבואן (שאם זה כך במקרה של המסך, זה שירות מבורך).

פורסם

אולי. לא כל משנה עכשיו, כבר הזמנתי.

15 שקל יותר או פחות מהמחיר לא משנה לי כ"כ.

ואפילו אם ההיתי צריך לנסוע אליהם, למרות שזה בראשון זה עדיין מאד לא נוח מאחר ואין לי רכב.

פורסם

טוב, אז כמו שאומרים: "I bit the bullet and ordered mine".

אז הזמנתי מפנדה, בסקיי פיסי האחריות ניתנת על ידם ולא ע"י דל ולא ראיתי את עיניין ההחלפה לפיקסל שרוף אחד לשבוע הראשון.

אז עכשיו נחכה לשליח.

מה פתאום הם נותנים אחריות מקורית, הם תמיד רושמים ככה באתר.

אבל אם שואלים למי שלא יודע או שרוצה לדעת כל האחראיות שהם נותנים למעט מוצרים שהם מייבאים כמו המושקין, אז מקורי.

פורסם

אולי. לא כל משנה עכשיו, כבר הזמנתי.

15 שקל יותר או פחות מהמחיר לא משנה לי כ"כ.

מסכים שזה לא משנה, רק מצאתי לנכון לציין את מה שידוע לי לגבי סקייPC.

פורסם

אוקי רכשתי אותו היום מסקאי פי סי, אחריות כמובן של דל.

והוא מהמם!!!!!! :xyxthumbs:

יש לו יותר לובן מאשר ל-2007FP אבל כנראה זה כיול

אבל חבל על הזמן מהמם מהמם, מהמם אמרתי?

פורסם

תתחדשי!

אני מחכה בקוצר רוח.

מזל שאני עובד היום, אולי זה יזרז את מעבר הזמן :D

עדכון קטן:

את ההזמנה שלי ביצעתי בסביבות 4 בבוקר וכבר ב4 אח"צ המסך היה אצל UPS.

עכשיו רק נקווה שהם יגיעו לפני הסופש :)

פורסם

ברוכים הבאים למשפחה :yelclap:

אני מתלבט כמה להתאמץ לשכנע את אבא שלי לקנות מסך כזה במקום הCRT שיש לו חח

פורסם

למה לא נמכרים מסכים רבים אחרים עם פאנל eIPS?

למה דל עצמה לא מוכרת מסך 24 אינץ' כזה? סיבות שיווקיות?

כמו כן - מה המדיניות של היבואן לגבי פיקסלים שרופים(מקווה שלא יהיו לי כאלה כלל, סבלתי מאחד כזה במסך החדש, לא מגיע לי יותר)?

פורסם

בגדול LG הכריזו לפני מספר חודשים על מסכים עם פאנל E-IPS. לצערי, נכון לעכשיו, המסכים לא ראו אור יום. בלי קשר ל-LG השמועה אומרת שדל רכשו במחיר מציאה כמות מסויימת של פאנלים IPS והייצור של 2209WA יפסק עם גמר המלאי של הפאנלים. נשמע קצת לא אמין כי מאיפה צצו פתאום עודפים אם אף פעם לא היה בשוק מסך 22 עם פאנל IPS. ייתכן וחברה מסויימת המתמחה בייצור פאנלים ייצר עשרות אלפי יחידות IPS, אבל אף חברה לא רכשה אותם והם נתקעו עם מלאי. בסוף החליטו לנקות את מחסנים ו-DELL קפצו על ההזדמנות. בכל מקרה, תהיה הסיבה אשר תהיה, 2209 זה המסך הכי משתלם שיש כיום בשוק ואני בספק אם נראה מציאה שכזאת בשנים הקרובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים