עבור לתוכן

לא מצליח להקים רשת בין מחשב עם ויסטה למחשב עם XP

Featured Replies

פורסם

שלום שלום :yelclap:

מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3.

קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת :kopfpatsch:

עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה...

מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות.

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

תעלה שרטוט של טופולוגית הרשת אצלך !

פורסם
  • מחבר

הייתי עוזר יותר אם הייתי יודע אילו פרטים...

אני רוצה לשתף תיקיות ברשת אבל אני לא רואה את המחשב עם ה- XP

הצלחתי להתחבר עם TEAMVIEWER

כשאני מגדיר שיתוף תיקייה מסויימת במחשב השלישי (XP) אני לא רואה אותה ב- NETWORK ב- VISTA

עשיתי לה SHARING ואני רואה סימן של יד מתחת לתיקייה אבל לא רואה אותה בתיקיות משותפות/רשת

כל המחשבים מחוברים חוטית לראוטר LINKSYS 54

פורסם
  • מחבר

^^^^

מנסה עכשיו...

עזר !!!!

תודה רבה

היה צריך לשנות את שם הרשת וגם את הקובץ הנ"ל...

פורסם
  • מחבר

אחרי כל RESTART צריך להתקין/להפעיל את הקובץ הנ"ל מחדש...

יש פיתרון אחר ? :-\

פורסם

השמור את הקובץ הנ"ל בתיקיה "הפעלה" (startup אם אני לא טועה)?

פורסם

ניסית לעשות בויסטה את הפעולה הבאה??

להיכנס לNETWORK איפה שאמורים לראות את כל המחשבים והתיקיות ברשת שלך שאתה בחלון של NETWORK מתחת לשורה שבא אתה רואה את הLOCATION של התיקיה והכליפתח לך כמו חלון כזה קטן ושאתה פותח אותו תעשה TURN ON DISCOVERY.... ותבחר באפשרות של private network עם לא עשית את הפעולה ההזאת על ויסטה את לא תשתף לשום מחשב ושום מחשב לא ישתף איתך עם עשית ועדין לא משתף אז תבדוק שכל אחד מקבל פינג מאחד לשני בין כולם שבאחד מהם לא דלוק הFIREWALLבטעות יכול להיות מלא דברים תתן יותר פרטים

פורסם

אחרי כל RESTART צריך להתקין/להפעיל את הקובץ הנ"ל מחדש...

אם כך משהו דופק לך את הגדרות הרשת במחשב בכל הפעלה מחדש של המחשב הנ"ל.

הייתי מתחיל בבדיקה מקיפה של וירוסים ורוגלות ושאר מזיקים, וממשיך בלוודא שפירוול תוכנתי כלשהו לא גורם לבעיה בעצמו.

פורסם
  • מחבר

binyamin18

לא יעזור - יש בהפעלה ללחוץ על FIX ועוד כמה מקשים - זה לא אוטומטי

GuYZ1987

PRIVATE NETWORK - עשיתי לפני...

FIREWALL לא נגעתי - אבל ברגע שאני מתקין את קובץ FIX שהציעו לי הכל מסתדר

Kidney_stonE

כנראה שמשהו דופק לי את ההגדרות - התקנתי במחשב של ה- XP את AVG - כנראה משהו אצלו הורס לי את ההגדרות - אם אני אחליף ל- KASPERSKY ?

או שאתה מכיר איך לשנות את ההגדרות ? אני אפילו לא יודע מה רלוונטי...

וירוסים ורוגלות עשיתי בהתחלה סריקת וירוסים מקיפה עם AVG ורוגלות עם SPYBOT (ושניהם תמידית רצים ברקע) - המחשב חדש אחרי פירמוט והתקנה נקייה של ווינדוס - בלי תוכנות - רק הורדות וסרטים...

פורסם

תנסה לבטל את שירות שחזור המערכת, למרות שלא נראה לי שזה מה שמפריע. אם זה לא יעזור, תנסה לצמצם את כל השירותים שעולים בהפעלת המערכת למינימום ההכרחי ולראות אם זה משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים