עבור לתוכן

מחפש תוכנות לרשת ביתית. למעקב/שליטה של מחשב client

Featured Replies

פורסם

אני - ויסטה אולט'

מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3

אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים"..

יש חיה כזו? :-X

פורסם

תוכנת ההשתלטות החביבה עלי היא VNC ואם זאת לא אפשרות גם LOGMEIN תעשה את העבודה.

פורסם

להריץ CMD

אם אתה מחפש תוכנה שתאפשר לך להתחבר ל shell של מערכת הפעלה חלונאית מרחוק

אתה יכול להשתמש ב open ssh - ע"י התקנה של שרת ssh במחשב הרלוונטי והתחברות אליו מרחוק

תוכל לקבל גישה ל shell שלו (כלומר לממשק הפקודה - ל CMD שלו)

בשביל להתחבר לשרת מרחוק תצטרך כמובן להשתמש קליינט ssh כלשהו (כמו putty המוכר ומצויין למשל)

פורסם
  • מחבר

ואו אין אפשרות פשוטה יותר?

נשמע שעדיף לקום כבר לסלון ולגשת למחשב

אבל פשוט אני רוצה לבצע הכל גם בלי שהמשתמשים במחשב הקליינט ידעו...

להיות מעין אדמיניסטרטור של הרשת

פורסם

אפשר בדיוק בדרך שהסברתי, זה לא "מסובך" ואם אתה לא מבין משהו אז תשב ותקרא קצת או שתשאל.

פורסם

רק לידע כללי,אתה לא יכול להתקין/להסיר תוכנות

"מאחורי הקלעים" אלא אם לתוכנות הספציפיות יש מתגי CMD מיוחדים

שאפשר להשתמש בהם כדי לעשות זאת באופן שקט

פורסם

אני - ויסטה אולט'

מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3

אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים"..

יש חיה כזו? :-X

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לנהל, קבצים? פשוט תיצור שיתוף ותכנס לשם, לראות שיתופים, מי מחובר, איזה קבצים פתחים התקנים הרשאות להוריד SERVICים ושאר שטויות אתה יכול ליצור לעצמך SNAP IN נחמד בעזרת MMC

אם אתה רוצה קצת מידע יותר רציני ואתה יודע להשתמש בשורת הפקודה אז כבר הציעו לך.

אם אתה רוצה פשוט ממשק WIN רגיל אז לדעתי הכי פשוט זה TERMINAL CLIENT יש פריצה מאוד פשוטה (להתיק 2 קבצים) שמאפשרת להתחבר למחשב רגיל לא שרת, התוכנה עובדת בדיוק כמו REMOTE DESKTOP רק שלא רואים אותך מחובר אתה עובד במקביל למשתמש שמחובר.

פורסם
  • מחבר

ואו

"אם אתה רוצה פשוט ממשק WIN רגיל אז לדעתי הכי פשוט זה TERMINAL CLIENT יש פריצה מאוד פשוטה (להתיק 2 קבצים) שמאפשרת להתחבר למחשב רגיל לא שרת, התוכנה עובדת בדיוק כמו REMOTE DESKTOP רק שלא רואים אותך מחובר אתה עובד במקביל למשתמש שמחובר."

זה בדיוק מה שאני מחפש...

זה סה"כ עוד מחפש XP של המשפחה, שיושב במרחק 15 מטרים ממני ואני רוצה לנהל אותו מרחוק כמו שצריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים