פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר אני רק רוצה לראות איך אנשים עוברים את הראיון עבודה שלהם.. בהצלחה או לא מה מכשיל אותכם וכו'
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים הלך אחלה!נכנסתי.אמרתי את השם שלי.אמרו לי "נעים מאוד, קח מטאטא ותתחיל לעבוד".
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אז אני תומך גדול של האמרה "אנחנו עושים תוכניות ואלוהים צוחק". מה שכתוב שיהיה - יהיה.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים או כמו שדפש מוד היטיבו לומר:I don't want to start any blasphemous rumors but i think that god got a sick sense of humor and when i die i expect to find him laughing
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים השאלה שלך כללית מדי.ראויונות עבודה לאיזה מקומות ואיזה תפקידים? מה באמת מעניין אותך?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אני בתחום של טכנאי מחשבים/הלפ דסק/תומך טכני נחלתי כישלון חרוץ בתקופה של כשנתיים של חיפושים(ועשיתי תעודות רלבנטיות) ... בד"כ זה נגמר ב" אוקיי אנחנו נבדוק ונתקשר אליך בהמשך השבוע/שבוע הבא" .עכשיו אני עובד במפעל דרך כוח אדם, אמנם קריעת תחת ואני רק פועל פשוט אבל מסתדר טוב עם העבודה ועם האנשים.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים שנתיים ? וואו, כנראה עשית משהו ממש אבל ממש לא נכון.עשיתי הרבה דברים לא נכונים, עכשיו אני מפיק קצת לקחים, מתאפס על עצמי מחדש ואז אני אחזור לחפש.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים חוסר ביטחון עצמי, לחץ יתר, כושר ביטוי בע"פ לוקה בחסר, תקשורת בינאישית לקויה ...זה בקצרה מתאר את הבעיות שלי ...
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים הלך אחלה!נכנסתי.אמרתי את השם שלי.אמרו לי "נעים מאוד, קח מטאטא ותתחיל לעבוד".LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.