פורסם 2009 ביולי 1116 שנים היי,לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור.המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור...המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר.חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה.ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד.מה עוד יכולה להיות הבעיה?נתונים:לוח אם gigabyte ga-8s648p-4 2.8ghz512mbgeforce fx5200
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים הבעיה היא הלוח או הספק כוח (רק בגלל שהוא עובדזה לא אומר שעובד באופן תקין) , תראה אם יש ללוחבעיות בקבלים,דוגמאות פהhttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195תנסה לעשות איפוס ביוס ע"י קודם כל ניתוק הכבל חשמל מהספק כוחואז הוצאת הבטריה למשך 10 דקות (ושים לב לסימון לפני שאתהמוציא אותה כי לא כדאי לך להחזיר אותה הפוכה) ,אם אין קבליםפגומים ואיפוס הביוס לא עזר אז תעשה את מבדק הזכרונותהידוע (הקשור לתקינות הלוח) ,הוצא את הזכרונות והפעלאם יש צפצופים אז הלוח אמור להיות תקין,אם לא אז הלך בטוח(קח בחשבון שמבדק זה תלוי באם הרמקול של המארז מחוברכאשר מדליקים מחשב והוא עובד בצורה תקינה הואתמיד עושה צפצוף יחיד ,אם אף פעם לא שמעתה צפצופיםאז ודא שהרמקול של המארז מחובר ללוח לפני שאתה עושהאת המבדק) ,איזה ספק כוח בדיוק יש לך? בכל אופן בדוק אםאחר אם יש לך בבית
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים יש מצב טוב שהחיבור לא מתפקד טוב.. תנקה את החיבור של כ.מסך ללוח עם אוויר דחוס מומלץ ותנסה להכניס אותו.. יש מצב שעם הזמן החיבור נהיה חלש בגלל אבק שמצטבר ונכנס לאט לאט לחריץ.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים איפוס ביוס לא מתבצע ע"י הוצאת הג'אמפר מהלוח?זה אפשרי גם בשיטה הזאת,אני פשוט מוצא את זה יותר קללהסביר לאחרים בשיטת הבטריה כי לא כל אחד יודע מה זה ג"מפריש מצב שעם הזמן החיבור נהיה חלש בגלל אבק שמצטבר ונכנס לאט לאט לחריץ.מאוד לא סביר לדעתי,בכל אופן אפשר גם להשתמש במחק של עפרון
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מאוד לא סביר לדעתי,בכל אופן אפשר גם להשתמש במחק של עפרון :o מה לעזאזל אפשר לעשות שם עם מחק????
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים חשבתי שזה ברור (בהתחשב בכך שהמלצתה לנקות את החריץ של הכרטיס מסךאם אוויר דחוס)מקווה שאתה מבין עכשיו למה התכוונתי
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אמ... לא ממש משאר שזה היה ציני או הומוריסטי אבל התכונה של צחוק לא מופעלת בשעות כאלו.. עכשיו זה רק קפה קפה וקפה...תסביר בבקשה למה התכוונת עם המחק אולי אני לא מכיר איזה שיטת סבא....
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים ממש לא ידעתי את זה... אבל זה לא יעבוד במקרה שלנו שצריך להיכנס לחריץ ברוחב של 2MM.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים ואולי מחשב שלך בכלל לא עובד ? אולי מת ?מסך שחור בהדלקהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.