עבור לתוכן

Wolfenstein

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוודאי, צורף.

• תגובות 227
  • צפיות 20.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא ניראה לי שהמשחק הזה יצליח כמו המשחקים הקודמים בסדרה... הרעיון שאדם "פשוט" שרוצח עשרות אלפי נאצים עם כוחות על טיבעיים כבר יצא מהאופנה.

פורסם

המשחק יצליח לדעתי באותה מידה כמעט כמו WARFARE 2

פורסם

זה אולי חלומם הרטוב של המפתחים אבל אם נהיה ריאלים, זה לא יקרה.

פורסם

המשחק יצליח לדעתי באותה מידה כמעט כמו WARFARE 2

MW2 הולך לשבור שיאים של מכירות לפי כל התחזיות, אני מסופק אם WOLFENSTEIN בכלל יתקרב לזה.

פורסם

זה ברור ש COD:MW2 ימכור יותר ושיהיו לו ציונים גבוהים יותר, השאלה אם הוא באמת יהיה יותר טוב ::)

תאמת אם אני צריך לבחור בין COD4 MP עם כמה שיפורים ותוספות לבין RTCW+ET עם שילוב של COD4 MP אז כניראה שאני אלך על האפשרות השניה :xyxthumbs:

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין ביקורות על המשחק?

פורסם

אין ביקורות על המשחק?

אולי כי הוא עוד לא יצא...

פורסם

עוד 14 ימים. ראיתי סרטון GAMEPLAY של ה MP, זה ET CLONE... בסרטון לא רואים שום חידוש. חשוב לציין שזה מהגירסת פיתוח ולא גירסה סופית וגם לא ראיתי שימוש שכוחות המיוחדים. זה הגיוני כי המפתחים של ה MP הם קבוצה של אנשים שעזבו את SPLASH DAMAGE.

פורסם

שאלה של עצלן שאין לו כח לקרוא את התסריט (וגם לא חיפש אפילו תסריט בכלל), מי השלד בתמונות של המשחק שאני רואה?

פורסם

שאלה של עצלן שאין לו כח לקרוא את התסריט (וגם לא חיפש אפילו תסריט בכלל), מי השלד בתמונות של המשחק שאני רואה?

תעשה טובה גם לי וגם לך...

Just-Shut-The-Fuck-Up!

פורסם

ילדון, אם אין לך משהו מועיל להגיד אז Just-Shut-The-Fuck-Up-Yourself!

פורסם

אתם רציניים? מה נסגר אתכם?

עוד לא הייתה לי סיבה לתת אזהרה מאז שאני מנהל את הפורום,

אבל נראה שאתם מנסים לעזור לי בעניין.

תגובות ראויות מעכשיו.

פורסם

היש בקהילת הבטא טסטרים של המשחק הנ"ל ישראלים שבמקרה רשומים לפורום?

פורסם

לא ניראה לי שהם עשו BETA, היה רק משהו פנימי של RAVEN ושאר המפתחים של המשחק.

BUG פרסמו אותו בחוברת שלהם. בקרוב בבאג ב 230 שקל :cool2: (שיעדכנו את המחיר, הדולר ממזמן לא עבר את ה 4.1, בקושי יציב על 4).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים