פורסם 2009 ביולי 316 שנים ניסיתי להפעיל צ'יטים ל Heroes III, KKND2 וזה פשוט לא עובד..אני עושה את הכל לפי ההוראות, ובדרך הכל בסדר אבל אין תוצאות.יכול להיות שזה בגלל שאני על VISTA ?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לדעתי זה מאוד לא סביר,המשחקים נבנו בצורה מסויימתוצריכים לעבוד באופן שווה על כל מערכת ההפעלה אליה מיועדיםאף פעם לא שמעתי על מקרה שכזה,אין בו הגיוןלדעתי אפשרות הרבה יותר סבירה,אם עברית מוגדרת אצלךכשפה ראשית ולא שיניתה לאנגלית לפני ששמתה תציטים..תה יודע למה אני חותר,וCAPSLOCK לא בהכרח התשובהכי יש מצב שצריך להקליד אותם בדיוק כפי שהם (אם דיוקלאותיות קטנות/גדולות)
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מומו איזה הירוס 3 זה? הרגיל, עם ארמגדון בלייד או shadow of death?יש להם צ'יטים שונים
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר שפה ראשית אצלי היא אנגלית, אני שם לב לדברים כמו CAPSLOCK..מזה טריינר ??יש לי Heroes of Might and Magic III Complete.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 13:51:14תנסה להפעיל את הציטים אבל הפעל כמנהלאיך אני יודע עם זה על מנהל או לא ?
פורסם 2009 ביולי 416 שנים עד כמה שזכור לי הצ'יטים שצריך להשתמש בהם ועובדים בחבילה הזאת הם אלה של shadow if death
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אין צ'יטים ל-Heroes III Complete.מה אתה אומר?וmomo הצ'יטים הנכונים הם אלה:http://cheats.ign.com/ob2/068/014/014503.htmlאם תשים לב הצ'יטים פה הם פארודיה על המטריקס
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים http://melbournehouse.kknd2.com/cheats.htmlעכשיו בקשר לkknd2 שים לב שאתה צריך לעשות קיצור דרך לקובץ של המשחק ואז לשים בסוף של השורת כתובת את הפקודה -badnewsאחרי זה במשחק אתה לוחץ על CTRL וTAB ביחד עד שהוא יגיד cheats enabledואחרי זה אתה תוכל לעשות CTRL + האותיות בשביל הצ'יטים שכתובים בדף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.