פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אהלן,אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה...יש למישהו רעיונות למה לא עובד?שאלה נוספתהאם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים IP סטטי היאהגדרה מקומית, על המחשב בלבד, ולא משפיעה על אופן חלוקת הכתובת ברשת.אם הנתב מוגדר כשרת DHCP, הוא ימשיך לתפקד ככזה, רק שהמחשב שבו מוגדרת הכתובת הסטטית לא ישתמש בו כדי לקבל כתובת (כלמור - כן).בקשר לבעיית הפורטים - תבודק שוב שהוא מוגדר לפורט הנכון, ולמחשב הנכון, ושלא פועלת לך ברקע שום תוכנה שיכולה לחסום תעבורה ברשת (Firewall-ים למינהם,כולל זה המובנה ב-Windows, ובחלק מתוכנות ה-Anti Virus).
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר ברור שהגדרת האייפי היא על מחשב הקצה.לא הבנת כלל את השאלה שלי, אני משתמש באופן יומיומי במחשב בכ4-5 רשתות. רק בבייתית שלי אני צריך שיהי לו אייפי סטטי, איך אני מגדיר למחשב התנהגות שונה בכל רשת (בבייתית להשתמש בסטטי, בשאר לקבל מ DHCP)
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אתה מגדיר ידנית, אין דרך אחרת (לפחות לא שידוע לי).אני בטוח שתוכל אפילו למצוא באינטרנט איזה batch שיקל עליך טיפה.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים http://code.google.com/p/netprofiles/תוכנת קוד פתוח חינמית ונחמדה לניהול פרופילי רשת.חלופה נוספת-יש נתבים שבהם אתה יכול להגדיר שיוך של IP קבוע לכתובת MAC של כרטיס רשת מסוייםוע"י כך להבטיח שהמחשב שלך תמיד יקבל את אותו IP מהנתב, בלי להגדיר זאת במחשב - ההגדרה תהיה בנתב בלבד.לא לכל נתב יש את האפשרות הזו, אתה יכול לחפש בנתב שלך אם זה קיים.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים בקשר לבעיית הפורטים - תבודק שוב שהוא מוגדר לפורט הנכון, ולמחשב הנכון, ושלא פועלת לך ברקע שום תוכנה שיכולה לחסום תעבורה ברשת (Firewall-ים למינהם,כולל זה המובנה ב-Windows, ובחלק מתוכנות ה-Anti Virus).
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר בNOD SECURITY CENTER מוגדר EXCEPTION ל יוטורנוט וכנ"ל במובנה של ווינדוס
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני אבדוק את העניין, יש למישהו רעיון למה יוטטררנט לא מקבל תקשורת?יש טריק קטן שמאפשר לך ליישם על כרטיס הרשת שתי כתובת -- אחת סטטית שתהיה תקפה לבית ואחת דינמית שתהיה תקפה למקומות אחרים -- קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DoubleIP/DoubleIP.htm
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר רצתי על המדריך והמחשב מקבל איפי דרך DHCP, מתעלם לחלוטין מהההגדרות המשניות
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר למה? אני היחיד שצריך IP סטטי וממש לא בא לי לשגע את כולם שיצטרכו להחליף סטטי/דינמי פעמיים שלוש ביום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.