פורסם 2009 ביולי 2216 שנים חחח אתם מדברים על CUT SCENES... אצלי בדמו המסוק התרסק באמצע הים... כניראה הורדתי דמו עם גירסאת NOOB PILOT EDITION...עדיין המסוק מסרב לנחות על החוף...
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אז אני שונא להישמע כמו תקליט שבור, אבל מה עם משחק ON-LINE? משהו רוצה לארגן משהו? אני מוכן לארח את השרת...
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אז אני שונא להישמע כמו תקליט שבור, אבל מה עם משחק ON-LINE? משהו רוצה לארגן משהו? אני מוכן לארח את השרת... בדיוק באתי לרשום מתי מארגנים ... איזה אינטרנט יש לך? מחשב מתאים יש לך בהחלט .. בואו נעשה ב-15:00 ככה, מי מצטרף?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים צפריר, בכיף... סיימון וואלה תהנה, שבוע שעבר הייתי בצפון היה כיף, לא לח ואפילו קריר בלילה, שומר לך מקום לשבוע הבא
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אוקיי, שתינו זה כבר משהו ...אני בודק אם יש עוד אנשים שיוכלו לבוא.עידכון: עוד אחד מגיע, אנחנו שלושה כרגע.נעשה ב16:00 בערך כי הוא צריך להתקין את המשחק(היום קנה).אגב, הכנתי משימה קטנה לפני כמה ימים, אם אתה רוצה אני אשלח לך את הקובץ שתשים אותו אצלך בMPMISSIONS.יש לך אקספייר או מסנגר?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר ממליץ לך לפתוח XFIRE הרבה יותר נוח וכל החבר'ה כאן מתקשרים דרכו,www.xfire.com
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים שרת ייפתח ב15:55 .שם: HWZONEסיסמא : HWZONE (אותיות גדולות)תחפשו את השרת ברשימה או תרשמו את השם של השרת בפילטר שיחפש לכם אותו.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים טוב, היו לנו המון קריסות, התנתקויות ובעיות שונות ומשונות, אבל הצלחנו לשחק קצת בין תקלה לתקלה ועשינו תנועה טובה ליעד וגם הרגנו כמה. לא היתה הצלחה גדולה אבל יש פוטנציאל לעתיד. הכי חשוב שעלה שרת לאוויר HAMAL10 ויש בו גם כמה משימות. אני לא יודע לכמה זמן הוא עלה, אבל בינתיים הוא קיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.