עבור לתוכן

בעיה| שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר - באחד יש איבוד מהירות, שני תקין.

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012.

יש לי נייד ונייח.

כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם.

אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4.

הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי.

הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד.

בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר.

למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו.

הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtest.net ודרך בדיקת המהירות של 012 (הורדת קובץ מהשרת שלהם, לא משהו מיוחד).

אגב, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פשוט שמתי להוריד משהו וראיתי שזה יותר לאט ממה שזה אמור אז התחלתי לבדוק.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מה להגיד בנושא :s05:

השגתי פלאג Wifi כדי לבדוק איתו בנייח - כשאני מתחבר דרכו לראוטר אז אני מקבל מהירות מלאה. אבל דרך כבל לא.

למי שפספס, אותו כבל ואותו כרטיס רשת מובנה כן נותן מהירות מלאה בחיבור ישיר לאיטנרנט (לא דרך הראוטר).

מה זה הדבר הזה??! :s07:

כן אני יודע שאני יכול פשוט להיות תמיד מחובר דרך ה-wifi עם הפלאג, אבל עדיין יש בעיה ואני רוצה לפתור אותה...

פורסם

אם הבנתי נכון הבעיה נראית בכרטיס הקווי של המחשב הנייח.

נסה דבר ראשון למצוא לו דרייבר מעודכן יותר, להסיר לחלוטין את הדרייבר הישן ולהתקין את החדש.

בנוסף חפש בגוגל בעיות דומות של אנשים נוספים (כלומר עם אותו כרטיס ודרייבר, וחלונות 7)

- אולי הדרייבר שלו לא תואם ב 100% עדיין לחלונות 7 ומכאן הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון הבעיה נראית בכרטיס הקווי של המחשב הנייח.

נסה דבר ראשון למצוא לו דרייבר מעודכן יותר, להסיר לחלוטין את הדרייבר הישן ולהתקין את החדש.

בנוסף חפש בגוגל בעיות דומות של אנשים נוספים (כלומר עם אותו כרטיס ודרייבר, וחלונות 7)

- אולי הדרייבר שלו לא תואם ב 100% עדיין לחלונות 7 ומכאן הבעיה שלך.

הדרייברים של הכ. רשת הם של nVidia (זה לוח nForce) והם עושים בעיות עם הלוח שלי, בעיקר בווינדווס 7 - באתר של אסוס יש פורום ספציפי על הלוח שלי (וכל לוח אחר שלהם מן הסתם) - זה פחות או יותר קונצנזוס שם שאסוא להתקין את הדרייברים של ה-nForce.

אני אחפש אם יש איזה דרך לעדכן רק דרייבר של כ. רשת ולראות איך זה משפיע.

פורסם

הייתי ממליץ לנסות כמובן רק לצורך בדיקה להקשיח על 10 מגה FD לבדוק אם זה משנה משהו

פורסם
  • מחבר

עדכנתי לדרייברים האחרונים של nVidia וזה עדיין קורה.

הייתי ממליץ לנסות כמובן רק לצורך בדיקה להקשיח על 10 מגה FD לבדוק אם זה משנה משהו

צר לי, לא הבנתי מה אמרת. בכלל. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים