פורסם 2009 ביוני 2116 שנים האנטק בעייני עם אתה עושה לו מודינג קטן אתה מרוויח ממנו המוןן ודרך אגב זה לא נכון שהסידור כבל ב690 יותר נוח מאנטק הדבר היחיד שאני מסכים ה690 יותר מרווח ומחומרים יותר טוביםמי שלא מתכנן מודינג על אנטק אין לו מה לקחת אותו בעייניעל איזה מודינג כולם מדברים ? זה מארז מעולה גם ככה...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אני הוצאתי את המאוורר צד של ה- CM690 לחלוטין ועדיין הטמפ' אצלי נמוכותאחרי OC למעבד(קירור סטוק) הוא במנוחה לא עובר את ה- 40Cועם גלישה באינטרנט+סרטים הוא לא עובר את ה- 44Cאני כרגע לא משחק במשחקים אבל גם שם לא אמורות להיות הפתעותשאר הרכיבים גם הם בטמפ' נוחותמארז שקט הוא לא ממש, ה- ANTEC שקט יותר.בכל אופן, אני הייתי מעדיף להוסיף 50 שקלים בשביל ה- NZXT TEMPEST.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים חחחחחחחחח לא מה שאתה חושביש גומי ששמים בחיבור של הברגים וכך זה לא מצמיד את המאוורר לדלת ובכך חוסך לך רעש [לא עולה הרבה בכלל]בקשר לשאלה של KOMלא אמרתי שהוא לא מארז מעולה פשוט עם לא עושים לו מודינג הוא לא שווה את ה 50 שקל הפרש בין ה 690 אבל לדעתי אחרי מודינג חוץ מהקטע שהוא לא יותר רחב מה690 ומהאיכות חומרים [שכולם אומרים] אין הבדלים ואפילו האנטק לוקח בכול השאר [ לדעתי האישית] כול השאר בעייני זהסידור כבלים , יותר קריר , סירקולציה מעולה יש להגיד ,מארז זול שמספק כול מה שבנאדם צריך בעייני ואפילו יותר
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים הייתי חייב לצטט כי ממש לא הבנתי מה כתבת כאן... אמ... בעייתי נראה לי אני צריך בעצמי להבין את זה עכשיו :-).... סתם אני מוסיף תמונה שתסביר לך יותר טוב למה התכוונתי לכסות. מה!?... מה יש לך?... אני דיברתי אל CRT... בנוגע למה שכתב שם... אין לי שמץ של מושג... אני חושב שהוא משהו...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר כן יש את הזימזום המדובר בזמן יניקת האוויר שמתבצעת מהמאוורר...אני חושב לשים לו ברקט מספוג
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים אמ... בעייתי נראה לי אני צריך בעצמי להבין את זה עכשיו :-).... סתם אני מוסיף תמונה שתסביר לך יותר טוב למה התכוונתי לכסות. :s05: לא נורא.. NEXT
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים חחחחחחחחח לא מה שאתה חושב יש גומי ששמים בחיבור של הברגים וכך זה לא מצמיד את המאוורר לדלת ובכך חוסך לך רעש [לא עולה הרבה בכלל] איפה קונים את זה? או לחילופין תמונה או שם כדי שאני יחפש לבד
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים תסתכלו פה על התמונות שהוא שם לחיבור של הברגים של המאוורר גומיותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357605.msg3303536;topicseen#msg3303536
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים מחבר באמת מעניין מהיכן משיגים אותםאני צריך להחליף במקום ברגי המאווררים במארז
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לדעתי יש גם בחנויות אלקטרוניקה... אבל מזמן לא בדקתי זה היה לפני כמה שנים טובות בתל אביב לא זוכר את שם החנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.