עבור לתוכן

Dragon Age: Origins משחק RPG חדש בדרך

Featured Replies

פורסם

לא ממש, רק כאלה שנראים טוב יותר ::). משהו סיים את המשימה של יצירת שיריון מ-DRAGON'S DRAKES? אני לא הספקתי, אני הגעתי לסוף לפני שהספקתי לסיים את זה ואין לי שמירות מאמצע המשחק :'(.

• תגובות 454
  • צפיות 63.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן והשריון לא משהו, מומלץ למכור אותו ולקנות דברים יותר טובים כמובן תלוי ברמת הגיבורים שלך

פורסם

הראשון דיי גרוע, השני סט נהדר לרוג בשביל הגנה מאש.

פורסם

תגידו משהו, מי שקונה את המשחק מקבל גם את ה DLC או שזה בנפרד? פשוט שמעתי משהו שמקבלים את זה עם הקוד של המשחק או משהו.

פורסם

DLC לצורך העניין זה כל תוכן שניתן להורדה, במקרה של המשחק הזה גם השיריון נחשב כ DLC לכל דבר.

וגם הגולם כולל כל הקווסט שלו מגיע עם עותק חדש של המשחק, כ DLC להורדה. אז כן, אלו 2 פריטים שאתה מקבל עם עותק חדש.

בסטים ישנה אפשרות לרכוש את גירסת האספנים, אבל בגלל שהיא כמובן איננה כוללת מפה פיזית ואריזה מפח,

מקבלים גם את Warden's Keep שהיא אגב לא כלולה בגירסת האספנים כחבילת Retail.. זה מה שאני רכשתי.

ובכלל, מקבלים איזה 5 חפצים לפחות.

http://store.steampowered.com/app/901037/

פורסם

מה קורה שמישהו מה PARTY שלי מת? האם אני מפסיד משהו (ניסיון ? כסף ? יש מצב להחזיר אותו לחיים ? )

תודה

פורסם

בסוף הקרב הוא חוזר לחיים (בהנחה שמישהו הצליח לסיים בחיים).

פורסם

הוא חוזר לחיים אבל עם מגבלה כלשהי (ראנדומלי למיטב הבנתי). ניתן לרפא את זה עם ערכת ריפוי.

פורסם

אז אין בעיה להכנס לקרבות אכזריים אם נשאר אחד עומד ?

האם הגיבור הראשי חייב לחיות או כל אחד ?

אני זוכר שב BG2 היית מפסיד קצת XP (ומכיוון ש BIOWARE גם עשו את BG2 אז חשבתי שזה יהיה אותו דבר..)

פורסם

לא חייב הגיבור, העיקר שמישהו שורד...

למען האמת לא שמתי לב בנוגע ל- XP.

פורסם

לא אהבתי את השליטה באנשים שלך בקרבות

תמיד יש כאלו שעומדים בלי לעשות כלום אפילו שהגדרתי להם בטקטיקות

קשה לעבור בין הדמויות והכוחות שיש להם לא ברורים והמצלמה לא נוחה ויש הרגשה מסורבלת

כבר בהתחלה עכשיו בשלב שאני יוצא ליער בפעם הראשונה הקרבות יותר מידי קשים וכל הזמן מתים לי כולם

המערכת של הצאט שאתה צריך לבחור מה להגיד זה די מייאש

למי שזוכר את המשחק של מיקרוסופט "דונגן סיג" זה היה משחק מושלם השליטה בדמויות הייתה טובה מאוד הכוחות היו טובים הנשקים המצלמה

לדאוג שכולם ישארו בחיים היה נוח ובכלל הכל שם היה יותר כמו שצריך

המשחק הזה פה בעייתי

פורסם

אתה יכול לשנות את הזווית עם הגלגלת של העכבר ככה שתראה את כל אזור הקרב. כמוכן אתה גם יכול לעצור את המשחק, לתת להם הוראות, להמשיך, לעצור שוב וכן הלאה - זה ממש מקל.

פורסם

אתה בטח מתכוון "זה ממש לא כיף"

לעצור לתת הוראות ולהמשיך כל 2 שניות

תכנון כזה של משחק הוא לקוי יש לשאוף למצב שאתה לא צריך לעצור את המשחק כל שנייה כמו משחקים אחרים שהצליחו בזה באותו הזאנר

וכן אני יודע שאפשר עם הגלגלת של העכבר :|

אבל זה עדיין מרגיש מסורבל המצלמה זזה בין פול זום לפול זווית מלמעלה

פורסם

כן , הוא רק בנוי על משחקים אחרים באותו ז'אנר שלא כ"כ הצליחו, כמו DUNGEN SIEGE, אולי שמעת על כמה:

משהו שמע על NWN?

על BALDURS GATE?

על ICEWIND DALE?

על KOTOR?

גם אם יוצאים קצת מהאיזור - על FINAL FANTASY 12?

כן , הם לא נשמעות לי סדרות מוצלחות במיוחד...

(או שאתה קצת לא מבין את הז'אנר - המשחק הזה בפירוש אמור ליהיות משוחק עם PAUSE ומיקרו מנג'מנט, זה לא! HACK AND SLASH)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים