עבור לתוכן

בעיות עם ראוטר אדימקס

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר Edimax 6204Wg. הוא בן שנה וחצי. מחוברים אליו 2 מחשבים קווית ועוד אחד אלחוטי. עד עכשיו הוא עבד מצוין. היום חזרתי הביתה וראיתי שאין חיבור רשת באף אחד מהמחשבים ושהנורות בראוטר נדלקות ונכבות לסרוגין (ואלו לא נורות שאמורות להבהב אלא לדלוק קבוע). בהתחלה ראיתי שכשאני מנתק אחד מהמחשבים הקווים (לא משנה איזה מהמחשבים) ומשאיר רק פורט אחד מחובר, אז הוא עובד תקין. ברגע שמחברים את המחשב השני (ולא משנה לאיזה פורט מבין ה-4) הוא מתחיל להשמיע קול מוזר והנורות שוב מתחילות להבהב בצורה לא נורמלית וכמובן שהוא לא עובד. השארתי אותו עם מחשב אחד בחיבור קווי, ואחרי עוד חצי שעה גם בצורה הזו הוא הפסיק לעבוד... ניסיתי לאפס אותו, אבל נראה שזה רק גרם לו להידפק עוד יותר. כרגע חיברתי את המודם ישירות למחשב ואני נותן לראוטר לנוח קצת אולי זה יעזור...

בכל מקרה, מה אתם אומרים? הלך הראוטר? או שיש דברים ששווה לבדוק? שווה לנסות לחבר אותו עם ספק כוח אחר?

פורסם

עד כמה הנתב שלך חם? האם הוא עומד במקום שמאפשר לו לפזר את החום בצורה טובה? האם הדבקשת את הגומיות השחורות לרגליות של הנתב?

פורסם
  • מחבר

לא הדבקתי את הגומיות והוא ישב באיזו פינה (מקום לא הכי מאורר)

מצד שני, אף פעם כשנגעתי בו לא שמתי לב שהוא ממש חם. גם אתמול כשהוא התחיל לזייף כשנגעתי בו לא הרגשתי שהוא חם

פורסם

נראה שיש בעיה עם הספק או עם מעגל הזרם בנתב. תבדוק שהחיבור של הספק יושב טוב. אם יש לך ספק אחר תואם, תנסה אותו.

פורסם

לא הדבקתי את הגומיות והוא ישב באיזו פינה (מקום לא הכי מאורר)

מצד שני, אף פעם כשנגעתי בו לא שמתי לב שהוא ממש חם. גם אתמול כשהוא התחיל לזייף כשנגעתי בו לא הרגשתי שהוא חם

אני מציע לך להדביק את הגומיות -- הם ירימו את הנתב בכמה מילימטרים וישפרו את האיוורור התחתון שלו. גם לא יזיק לשים אותו במקום בו יש תנועת אוויר כך שהחום שמפיק הנתב יפוזר.

פורסם

יאוו איזה הזוי שבוע שעבר קרה לי אותו הדבר עם אותו ראוטר

החלפתי אותו ב 6524 (לא הכי מרוצה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים