פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלוםקיבלתי עכשיו מחשב lenovo thinkpad t60 חדש. אני רוצה להסיר את הויסטה ולהתקין xp במקום אבל לאחר הקריאה הראשונה של הקבצים אני מקבל מסך כחול.קראתי איפשהו שניתן אולי לפתור את זה עם שינוי הגדרות בביוס. אבל כשבאתי להיכנס לביוס הוא ביקש סיסמא. אבל אני לא יודע מהי הסיסמא. יש סיסמת ברירית מחדש ללנובו?תודה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים יש בתוך המחשב בטריה ששומרת את המידע למרות שפעם קראתי שבלנובו הסיסמה נשמרת למרות שהמחשב לא מקבל זרם חשמלי
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים בלנובו - רק החלפה של לוח אם אם אין לך סיסמה של ביוס !זה מחשב גנוב שאתה לא יודע סיסמה ?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אין את זה יותר... אני לא יודע אם זה כך בכל הניידים, אבל אנייודע בוודאות שזה כך במחשבים הניידים של IBM. יש להם צ'יפיעודי שמחזיק את הסיסמא, הצ'יפ מולחם ללוח אם.אין דרך טריוויאלית להשיג את הסיסמא לאחר שהוגדרה. IBMבוחרת להחליף למשתמשים שננעלו בחוץ (אחרי שהוכיחו שהםהבעלים של הנייד) את כל הלוח אם במחיר דיי גבוהה שלא כדאילמשתמשים עם ניידים ישנים.לעוד מידע תפנה ליבואן, הוא כבר יגיד לך איפה הסיסמא נשמרתבדיוק. תשים לב שיש לך קבלות להכל... אחרת יהיה לא נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.