עבור לתוכן

חיבור אוטומטי לרשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo".

במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME.

אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב.

הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא.

כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין.

אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת.

אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת.

גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו אני מתחבר לווינדוס).

מבחינת תוכנות הגנה, במחשב השולחני יש לי אנטי וירוס של Webroot וחומת-אש של Zone-alarm pro, במחשב הנייד יש לי רק אנטי וירוס של Webroot.

ניסיתי להגדיר כל מיני דברים ב"זון-אלארם" ובאיזשהו שלב ניסיתי גם להסיר אותו אבל הדרישה להכנסת שם משתמש וסיסמא המשיכה ככה שלא נראה לי שזה ה"זון-אלארם".

בבקשה תעזרו לי...

פורסם

אבל צ'יף, מה המדיה שעל גביה הרשת עוברת משנה לבעיה שלו?

אני כמובן מסכים שעדיף נתב אלחוטי פשוט לצרכי ניידות ושיתוף אינטרנט \ רשת באופן כללי,

אבל הבעיה שלו לפי מה שהבנתי היא שהוא חייב להכניס יוזר וססמא בשביל שיתוף תיקיות.

http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm

;)

פורסם

אני אסביר -- דביר להניח שהבעיה היא ב-ZA שידועה בתור תוכנת FW מאוד אלימה שדופקת את כל נושא הרשת הביתית הן ב-ICS וכמובן גם כאשר יש נתב. מעבר לראוטר והסרת ה-ZA לחלוטין תביא, בוודאות מאוד גבוהה, לפתרון הבעיה. פעם, לפני הרבה שנים, כאשר נתב בייתי עלה מאות דולרים, היה הגיון בשימוש ב-ICS. היום אני לא רואה שום סיבה הגיונית להשתמש ב-ICS -- רק על החשמל שהמחשב שצריך להיות דלוק כל הזמן צורך, מוציאים יותר כסף...

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים,

כמו תמיד באתם לעזרתי כשהייתי צריך אותכם ועל כך אני מודה לכם עד מאוד.

אני במהותי בן אדם עצלן שכשזה לא קשור לעבודה (כלומר כשלא משלמים לי) אני אוהב לעשות חצי עבודה.

וכמובן גם במקרה שלי עשיתי חצי עבודה.

לאחר שקראתי את התגובות שלכם, גיליתי שעשיתי הכל כמו שצריך ואני משתמש ב ZA כבר כמה שנים אז אני די בטוח בהיכרות שלי עם התוכנה הזו לכן לא האמנתי שמה שקורה אצלי קורה באשמתה.

לכן לא הייתה לי ברירה ולגשת לעבודה (למרות שאף אחד לא שילם לי על זה ???)

ידעתי שהבעיה היא איפשהו במחשב הנייד בגלל שהמחשב השולחני נכנס לרשת ומתחבר לנייד בלי שום בעיה.

נכנסתי שם ל CONTROL USER PASSWORDS2/ וגיליתי שאומנם במסך כניסה אני רשום בשם משתמש באנגלית אבל מאיזושהי סיבה לא כך הדבר והשם משתמש האמיתי שלי מופיע בעברית.

שיניתי את זה לאנגלית ועשיתי שרק דרך אותו שם משתמש (שהוא זהה לזה שבמחשב השולחני) אני הכנס אוטומטית והפלא ופלא עכשיו הכל עובד תענוג...

אז שוב תודה רבה לכם על הכל!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים