פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אתה יכול להמליץ לי על משהו? (אני רוצה שסכום ה-CFM של כל הארבעה יהיה יותר משל המאוורר הרגיל לבד, ושיהיו שקטים)למרות שבמחשבה שניה זה קצת מיותר לא? הרי ממילא זה מארז ממש קר, והקירור שלי למעבד קפוא, מה צריך עוד?לא יודע עזרו לי להחליט..
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אתה יכול להמליץ לי על משהו? (אני רוצה שסכום ה-CFM של כל הארבעה יהיה יותר משל המאוורר הרגיל לבד, ושיהיו שקטים)למרות שבמחשבה שניה זה קצת מיותר לא? הרי ממילא זה מארז ממש קר, והקירור שלי למעבד קפוא, מה צריך עוד?עזוב את זה כרגעאם בעתיד תרגיש צורך להוסיף מאווררים למארז, נראה.לא בוער
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אם כבר 120mm אז שיהיה שקט יותר: http://www.skypc.co.il/pl_product~R4-L2R-20CK-GP~18~0.htmהחסרון היחיד הוא שהled יהיה מכוער עם המארז האדום, למרות שזה שוליעזוב את זה כרגעאם בעתיד תרגיש צורך להוסיף מאווררים למארז, נראה.לא בוערגם אני חושב ככה
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אתה יכול להמליץ לי על משהו? (אני רוצה שסכום ה-CFM של כל הארבעה יהיה יותר משל המאוורר הרגיל לבד, ושיהיו שקטים)למרות שבמחשבה שניה זה קצת מיותר לא? הרי ממילא זה מארז ממש קר, והקירור שלי למעבד קפוא, מה צריך עוד?לא יודע עזרו לי להחליט..זה מיותר. וממה שאני מבין ממך אתה מחפש ביצועים ולכן שקט זה לא אפשרות. אבל(!) אתה יכול להפגש באמצע (כמו שהצעתי).אני מאוד ממליץ לך לא לבחור באחד מהקיצונים (שקט מאוד או חזק מאוד). תלך על שני SCYTHE SLIP STREAM 1600rpm לקירור של המעבד ואת המאווררים שעל המארז תשאיר איך שהם. הם מעולים.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר ומה עם המאווררים שאני הצעתי? האם הם שקטים יחסית (לא רוצה להאמין למה שכתוב, לך תדע אם זה נכון, אולי זה רק המינימום וכו')?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אל תדאג... CM לא עלו על תכנולוציה חדשה.... הנתונים ממש לא נכונים.כמו שאמרתי, כדאי לך להפגש באמצע, ולא לקחת משהו כביכול שקט מידי או חזק מידי (וכך גם רועש).
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר אבל האם זה ישפיע לי על הטמפרטורה של האוברקלוק? כמה מעלות לפי דעתך אני אצטרך להקריב בשביל השקט?ואתה באמת חושב שצריך להתפשר? למה לא לקחת scythe kaze maru, ופשוט להפעיל אותו על 1200rpm במקום 1900rpm? ככה גם יש מרווח בטחון
פורסם 2009 ביוני 716 שנים מחבר תסביר את עצמך.. לא ממש הבנתי את השאלה אמנם הרעש של הkaze maru הוא קטסטרופי, אבל המארז לא יבלום את חלקו? לא חשוב.. בשורה התחתונה-מה לקחת?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים בפעם המיליון, שני SCYTHE SLIP STREAM 1600rpm והמאווררים של המארז להשאיר איך שהם.אבל כמובן שזו רק הצעה.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים אם אתה רוצה קירור רציני, למארז, פשוט תעיף את הדלת המחוברנת בצד המארז דחוף בצד מאורר רגיל, וזה יהיה יותר טוב מכל ציקמוקאחר שתביאו. תוכל לקחת CM590 ב300 ש"ח ולקבל קירור הרבה יותר איכותי (אומנם קצת רועש יותר, אך אני לא בטוח בכמה). רק לשם השוואה:המעבד שלי אינטל פרסקוט פנטיום 4 2.8GHZ התחיל להגיע בימים החארונים ל65 מעלות במנוחה, דחפתי את הוינטלטור וזה ירד ל42 מעלות במנוחה.
פורסם 2009 ביוני 716 שנים המארז הזה לא נראה לי יבלום שום רעש של שום דבר... http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_haf_932/6.htm בולם יותר טוב מאריק בנאדו
פורסם 2009 ביוני 816 שנים אני לקחתי את הElement S החדש של טמרלטייק למערכת החדשה שלי ואני ממש מרוצה... קר, שקט ונראה טוב וכמובן, ההנדסה שלו די גאונית לדעתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.