פורסם 2009 ביוני 516 שנים תחסוך לך את כל הבלאגן, ב300 שקל האלה תקנה 100 גרם גראס איכותי... תן לכולם לעשן ותראה איך פתאום אף אחד לא יסתכל על הוודקה :ylsuper:
פורסם 2009 ביוני 516 שנים באמת שנסיתי להבין על מה לעזאזל אתה מקשש.אני אשמח לראות איפה מצאת ג'וני ווקר ירוק ב-500 ש"ח, (שמתחיל איפשהו ב-700 ש"ח)או אפילו אשאל שאלה קצת יותר קשה, או איך לעזאזל אתה\אתם משיגים אותו בהפרש משמעותי מהמחיר ה"רישמי" שלו, משמע מחיר הפסד.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים לא וודקה ממולאת באבטיח אגב נשמע חמוד אני נראה לי יאמץ את הרעיון, בדיוק הבאתי איזה שני בקבוקי סמירנוף ושניצל ממתי אתה אדמין??
פורסם 2009 ביוני 516 שנים זה לא וודקה אבטיח' date=' זה אבטיח וודקה. יענו אבטיח ממולא בוודקה. [/quote'] מה שמזכיר לי את התוכנית האחרונה של קונאן אובריין, שאמר שמייצרים וודקה בטעם בייקון ושניצל ממתי אתה אדמין?? זמן רב מאוד הוא כבר מנהל את פורום תכנות תחת איזה סלע אתה חי?
פורסם 2009 ביוני 516 שנים סליחה על הבורות, אבל מה זה בדיוק אבטיחי וודקה?אם היית טורח לקרוא חצי מההודעות פה ברפרפוף היית מבין שזה אבטיח מושרה בוודקה
פורסם 2009 ביוני 516 שנים לא. זה אבטיח מושרה בוודקה. כמו שאתה משרה פרגיות במרינדה לפני הגריל- ככה אתה משרה חתיכות אבטיח בוודקה (רק במקום לילה צריך להשרות את זה סביבות השבוע). אחרי זה שופכים את הוודקה שלא "נספגה" (כי זה סתם מציף את הכלי), ואוכלים את החתיכות אבטיח (דאא...)- שמקבל טעם עדין של וודקה, שמשתלבת בטעם של האבטיח... האלכוהול שנספג זה בונוס
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מוזר, כל ה"מתכונים" שראיתי ברשת בד"כ דיברו על להזריק או למזוג וודקה לתוך האבטיח.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מוזר, כל ה"מתכונים" שראיתי ברשת בד"כ דיברו על להזריק או למזוג וודקה לתוך האבטיח. יש שיטה כזו שמזריקים את הוודקה לאבטיח כשהוא שלם, או שעושים חור ודרכו לאט לאט שופכים את הוודקה לתוך האבטיח, אבל אני מש לא יודע עד כמה זה עובד... אבטיח עם יותר מידי נוזלים בתוכו מתקלקל... כשזה נעשה ע"י הספגה של אבטיח חתוך בתוך קופסא האבטיח סופג את מה שהוא יכול ולא נהייה קוואצ'
פורסם 2009 ביוני 516 שנים אהבתי את השיטה. הרי שזה כמו לחתוך את האבטיח לקוביות ולשים בקופסא במקרר, במקרה זה אתה פשוט מכסה את הקוביות בוודקה, לא רע
פורסם 2009 ביוני 516 שנים רק עדיף לסדר את החתיכות בצורה אנכית בקופסא כדי שהוודקה לכסה את החתיכות אבטיח מכל הצדדים (אם אתה שם אותם בערימה רוב החתיכות יהיו במגע והוודקה לא תכנס בינייהם...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.