אבטיח וודקה - עמוד 3 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

אבטיח וודקה


Avi Levin

Recommended Posts

  • תגובות 45
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..

בגלל זה מקודם כתבתי איפשהו שצריך להחזיק את האבטיח במקרר 5~7 ימים... בכלי סגור זה עדיין צריך להשאר די טרי

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..

רגע אז ברגע שאני מזריק לבפנים וודקה..זה לא יצא מהחור חזרה? כלומר זה ייספג באבטיח למרות הכמות שאני מכניס? אתה יודע למה אני מתכוון כאילו אני אשפריץ בפנים וודקה ואז הכל יעוף כזה...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תחסוך לך את כל הבלאגן,

ב300 שקל האלה תקנה 100 גרם גראס איכותי...

תן לכולם לעשן ותראה איך פתאום אף אחד לא יסתכל על הוודקה ;)

חחחחחחחחחחח מאיפה ?!?!?

המתכונים כוללים הזרקת וודקה או מזיגתה דרך חור קטן רק בשביל לשמור על האבטיח טרי,שכן אם תעשה את מה שIG הציע ותחתוך את האבטיח לקוביות,גם אם הוא יעמוד במקרר וגם אם תכסה אותו בנייר כסף/ניילון,עדיין אחרי שבוע הוא יהיה לא-מי-יודע-מה טרי..זה אפשרי,עושים ככה,אבל זה פחות מומלץ..

:xyxthumbs:

ויתרה מזו ! האבטיח המוזרק (דרך חור קטן) הרבה יותר מדוייק כי האבטיח "שותה" כמה שהוא רוצה (ואתה לא מקבל משהו חזק מידיי). קח בחשבון שאם יש רק אבטיח - אז כל אחד יאכל בערך רבע אבטיח (כ350 גרם).

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

חחחחחחחחחחח מאיפה ?!?!? :xyxthumbs:

ויתרה מזו ! האבטיח המוזרק (דרך חור קטן) הרבה יותר מדוייק כי האבטיח "שותה" כמה שהוא רוצה (ואתה לא מקבל משהו חזק מידיי). קח בחשבון שאם יש רק אבטיח - אז כל אחד יאכל בערך רבע אבטיח (כ350 גרם).

רק שבמיקרה כזה צריך אבטיח לא בשל לגמרי (לא אדום אלא וורדרד...) כי הבשל מתחיל להפריש מים ולא סופח את הוודקה...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מה לא משתבח עם השנים, זה לא ווסקי סקוטי? :(

תגיו חבר'ס, כל הוודקה אבטיח הזה,

זה לא קצת "הימור" נניח אחרי שהזרקת את הוודקה,

אי אפשר ליפול על אבטיח "בנוני" ?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...