פורסם 2009 ביוני 316 שנים שלום אני צריך כמה המלצות למשחקים. טווח גיל: 10-11 (מה שאומר פחות אלימות ודם)הערות: משחקים ששוקלים עד 8 גיגה בערך שיכנס מקסימום ל2 דיסקי DVD.אין בעיות עם משחקים חדישים המחשב שלו חזק מריץ הכל.תודה .
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מה עם קצת יותר ישנים?אני ממליץ על Little Big Adventure 1+2.יש ברשת גם תרגום של המשחק לעברית (כתוביות), אם השפה היא מכשול.באותו סגנון הייתי ממליץ גם על Psychonauts ו-Beyond Good & Evil.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים באותו סגנון הייתי ממליץ גם על Psychonauts ו-Beyond Good & Evil.מצטרף להמלצה .
פורסם 2009 ביוני 316 שנים מחבר תודה על ההמלצות. הBeyond Good & Evil נראה נחמד אני אנסה להשיג אותו.אם אפשר עוד המלצות לעוד סגנונות. למשל משחק מרוצים PUREאפשר דברים קצת יותר של מבוגרים זה לא חייב להיות יותר מדי ילדותי. האנגלית לא מגבילה לא צריך משחקים למוגבלים.
פורסם 2009 ביוני 316 שנים אם אני לא טועה עדיין אפשר לקנות את Beyond Good & Evil בחנויות באיזה 50 ש"ח (או ב-10$ בסטים).אפשר ללכת גם על טרילוגיית Prince of Persia (יותר לינארי, פחות מחשבה, יותר אקשן).אני מניח שאפשר גם את ה-Prince of Persia האחרון, לא שיחקתי בו.אם הוא בקטע של אסטרטגיה, אז אני מניח שאין גיל צעיר מדי להכיר לו את סדרת Heroes of Might And Magic (במיוחד המשחק השלישי), את Starcraft ואת סדרות Command & Conquer / Red Alert.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים רוב המשחקים הישנים שהציעו פה אפשר כנראה להשיג בhttp://www.gog.com/en/frontpage/זול ונוח
פורסם 2009 ביוני 416 שנים pirates live the life האחין שלי מכור ל disciples 2 כבר שנים והוא בערך בן 10 או 11. זה משחק אסטרטגיה בתורות יש קצת אלימות אבל אין שם דם שראיתי ואם יש בטח יש אופציה לסגור אותו.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים *צונזר* בלי פורנו בבקשה (מצוייר או אחר)... יש פה ילדים קטניםתן לו לשחק קצת ברשת ואז לעבור לתוכנה. 8)
פורסם 2009 ביוני 516 שנים Rockaved,זוהי האזהרה השנייה מתוך שלוש שלך. בשלישית תורחק מן הפורוםראה את עצמך מוזהר ואני מציע לך לקרוא את החוקים פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.