עבור לתוכן

שולחן עבודה מרוחק בויסטה

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת בהסבר מפורט איך אני מגדיר שולחן עבודה מרוחק על ויסטה ואיך אני מתחבר לאותו שולחן עבודה מרוחק גם דרך ויסטה.....

מקווה שזה הפורום הנכון...

פורסם

winkey+pause

advanced settings

remote tab

ותגדיר שם את רמת האבטחה לחיבור RDP

מאיפה ולאן אתה מתכוון להתחבר?

פורסם
  • מחבר

אחי השפה שהשתמשת בה לא עוזרת לי היא מקצועית מידיי ואני לא ברמה הזאת...

ולא בדיוק הבנתי את השאלה מאיפה ולאן...?? בעיקרון אני צריך לאפשר לעצמי גישה ללפטופ מסויים מכל מקום שאני אהיה בו מבלי לבקש אישור כל פעם מחדש....

פורסם

איך הלפטופ הזה מחובר לאינטרנט אם הגישה היא מבחוץ?

פורסם

ואם יש לך VISTA PREMIUM, אז אתה קצת הרבה יותר בצרות, כי צריך לפתוח PORTים במחשב בצורה ידנית ולשנות כל מיני הגדרות נוספות

פורסם
  • מחבר

מדובר בויסטה home והמדריך שהבאת לי רק מראה איך להגדיר אפשרות חיבור אני רוצה לדעת איך בתכלס אחרי שעשיתי את זה אני מתחבר לאותו מחשב גם אם אני לא אותה רשת בכלל....

פורסם

איך הלפטופ הזה מחובר לאינטרנט אם הגישה היא מבחוץ?

פורסם

אתה יכול להגדיר RD ולהשתמש בו בלי בעיה (התחל - > הפעלה - > mstsc, או בעזרים-Accessories מתפריט התחל ).

אבל, אם מדובר בשימוש קבוע, לדעתי יהיה לך יותר נוח עם תוכנה צד שלישי יעודית (יותר פיצ'רים, וכו'). אתה יכול להריץ פה בפורום ולראות המלצות על תוכנות שונות (VNC, Logmein, TeamViewer וכו' ).

וכמובן, שאם אתה מאחורי ראוטר צריך להגדיר הפניית פורטים.

ד"א, שמתי לב שמרת שעל המחשב שאתה רוצה להשתלט עליו יש Windows Vista Home ?

You cannot use Remote Desktop Connection to connect to computers running Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic N, or Windows Vista Home Premium. You can, however, connect from those editions of Windows Vista to computers running other versions of Windows.

פורסם
  • מחבר

אז במקרה שלי שיש ויסטה הום האופציה היחידה זה רק תוכנה צד שלישי???

פורסם

אכן כך,אני ממליץ על TEAMVIEWER

http://teamviewer.com/index.aspx

מאוד קלה לשימוש וגם חינמית+עובדת אם ראוטרים

ללא צורך בפתיחת פורטים

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב....יש מצב שיש עליה מדריך בעברית איפשהוא....?

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת על התכונה ולפי מה שהבנתי כל פעם שרוצים גישה למחשב צריכים שמישהו מהמחשב המרוחק יאשר לך התחברות וזה לא טוב לי בכלל.....

אני אסביר את עצמי שוב...אני צריך תוכנה כלשהי שדורשת התקנה חד פעמית בלבד ומפה והלאה שתאפשר לי להתחבר למחשב המדובר בכל עת ללא צורך שיהיה מישהו שיצטרך לאשר או לתת לי ססמא כלשהי...

זה באמת חושב אז מי שמכיר תוכנה כזאתי בבקשה......:)

פורסם

תשתמש בשירות של LOGMEIN וזהו...

זה מה שאני עושה, וזה נוח מאוד

www.logmein.com

פורסם

קראתי קצת על התכונה ולפי מה שהבנתי כל פעם שרוצים גישה למחשב צריכים שמישהו מהמחשב המרוחק יאשר לך התחברות וזה לא טוב לי בכלל.....

אני אסביר את עצמי שוב...אני צריך תוכנה כלשהי שדורשת התקנה חד פעמית בלבד ומפה והלאה שתאפשר לי להתחבר למחשב המדובר בכל עת ללא צורך שיהיה מישהו שיצטרך לאשר או לתת לי ססמא כלשהי...

זה באמת חושב אז מי שמכיר תוכנה כזאתי בבקשה......:)

הבנתה לא נכון,לא צריך לאשר שום דבר,אתה יכול להגדיר אותה

שתרוץ כSERVICE וגם להגדיר סיסמא קבועה במקום אקראית

ואז כל מה שאתה צריך לדעת זה הID וכמובן את הסיסמא

כדי להתחבר מרחוק אם אותה תוכנה,הID הוא קבוע

ולא משתנה (אלא אם מפרמטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים