עבור לתוכן

כמה שאלות על מודם סלולרי

Featured Replies

פורסם

דווקא זה כן מצויין בחוזה, לפחות בראוטר סלולרי בטוח מצויין.

אבל עזוב יש תקופות נסיון, ויש כאלה שמתאים להם. לי אישית גם ממש לא מתאים העניין הזה.

פורסם

כן אבל הקטע הוא כזה... אני לא סתם רוצה לקנות מחשב נייד ואז לראות שזה בעצם לא עובד טוב ואי אפשר לשחק... עדיין אין לי מחשב נייד... אני יקנה רק אם האינטרנט הסלולרי הוא מספיק טוב כדאי לשחק ולהוריד דברים מבין...

אז אני לא יודע מה לעשות...

תקרא ספרים בין המשמרות במקום לבזבז את הזמן במשחקי מחשב שטותיים. תתפלא איזו השפעה אדירה על התפתחות האישיות שלך תהיה לזה. :xyxthumbs:

פורסם

מבחינת נפח הכוונה ללא הגלבה.

שאר החברות נותנות משהו כמו 10 15 GB.

סתם שאלה

אם אני מתחבר ומוריד 400GB בחודש דרך הדפדפן [פורט 80] זה מותר ?

פורסם

דווקא זה כן מצויין בחוזה, לפחות בראוטר סלולרי בטוח מצויין.

אבל עזוב יש תקופות נסיון, ויש כאלה שמתאים להם. לי אישית גם ממש לא מתאים העניין הזה.

כן מופיע בחוזה ההגבלות, אבל לא נראה לי שמופיע מה יקרה אם תעבור על ההגבלות.

סתם שאלה

לפי איך שזה נשמע, כן, אבל כמובן שאם אתה חושב על הורדת קבצים מאתרים, חלקם עובדים על FTP ואז זה PORT אחר...

פורסם

תודה

חשבתי על שימוש ללא FTP כמו rapidshare בלילה +idm scheduler

ואתרים כמו www.cbs.com :P

פורסם

הם רשאים להגביל אותך אם אתה חורג מגבולות תעבורה "סבירה", בלי קשר למה אתה מוריד ומאיפה.

פורסם

אני במקרה עובד פלאפון , אז ככה יש הגבלה בכל הרשתות, מה שסלקום מפרסמת זה ללא הגבלה בשימוש סביר שברוב המקרים סביר לפי סלקום זה עד 10G

תעבורה, כלומר UP+DOWN ביחד שווה 10G, וזה לא משנה אם גולשים ב- 10 או מורידים ב- 10 או ביחד 10.

מבחינת כתובת IP אז נכון לפחות לפלאפון שמקבלים כתובת פנימית ויש פורטים סגורים אבל שוב פעם אינטרנט סולולרי לא נועד ל- Emule, Bitorrent זה נועד להיות מחובר בכל מקום.

מבחינת רשת אז דווקא לפלאפון נכון להיום יש רשת הכי מתקדמת 3.75 ,סלקום ואורנג 3.5.

פלאפון עדיין לא מוכרת מודמים של 3.75 רק 3.5 אבל בעתיד יש מקום להשתדרג למי שירצה.

מבחינת מודמים אז לדעתי לפלאפון יש מודמים יותר טובים , אני לא אומר את זה כי אני עובד פלאפון כי האמת אני רק עובד שם אבל לקוח נאמן כבר כמעט 10 שנים של אורנג.

הוספתי קובץ אם תמונה להמחשה של מהירות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מחובר לחבילת הגלישה ב129 ש"ח של סלקום ואני לא מחוייב לשום דבר ושאלתי את זה כמה וכמה פעמים והם אמרו שזה ללא התחיבות.

בקשר להגבלה אני לא מוריד משיתוף קבצים אז אני לא יודע בקשר לזה, אבל אני משתמש הרבה voip ולא קורה כלום איך הם בכלל יכולים לדעת במה אני משתמש?? אם זה סתם גלישה או כל דבר אחר.

אגב אם תגיד לי איזה משחק אתה משחק אני אנסה לראות ואומר לך איך הוא פועל באינטרנט... בתכלס גם בגלישה בכבלים או adsl בלי חבילת "גיימרים" מקבלים פינגים גבוהים יחסית.

פורסם

לא יודע אם למישהו מכם יש פה טלפון סלולארי, אבל יצא לי לעבוד פעם עם אחת מהחברות האלה ומה אני אגיד לכם חבר'ה... פראיירים הם לא.

גם יש להם קטע כזה שהם תמיד מצליחים להפתיע אותי, לא רק באותיות הקטנות, אלא גם בפרשנות החד צדדית שלהם של האותיות הקטנות.

קחו עיצה מסחבק- איפה שאתם יכולים להמנע מהשירות הפנטסטי של החברות הסלולאריות כך תעשו.

מי שישן עם כלבים שלא יתלונן שקם עם חשבונות מנופחים.

אגב, יכולים גם יכולים לדעת מהו סוג התעבורה שלך על הרשת, אם זה VOIP או טורנטים או התעדכנות של האנטיוירוס שלך או כל דבר אחר.

אגב נוסף- תעבורת VOIP לא תופסת רוחב פס של טורנט.

פורסם
אגב, יכולים גם יכולים לדעת מהו סוג התעבורה שלך על הרשת, אם זה VOIP או טורנטים או התעדכנות של האנטיוירוס שלך או כל דבר אחר.

הסקייפ עובד על פורט 80 מה גם שהוא מוצפן אז איך הם ידעו בדיוק? מה גם שגם בשיתוף הקבצים אפשר להוסיף הצפנה.

פורסם

יכולים לדעת כל סוג של התחברות שאתה עושה לפי הIP שאתה פונה אליו...

זו גם השיטה שאורנג' עברו אליה בחבילת הגלישה של דור 3 לטלפונים סלולריים, והצורה בה פלאפון עבדו כבר זמן רב.

לנציג פלאפון, כרגיל מזיינים לכם את השכל שם, אין שום תקשורת בעולם שנקראת דור 3.75 או HIGH SPEED GSM, זה סתם שקרים ללקוח וניפוח מילים בשביל שהלקוחות יחשבו שיש לכם משהו מיוחד

יש HSDPA, HSUPA, והגרסאות שלהם.

HSDPA מהירות הורדה - 1.8mb, 3.6mb, 7.2mb מהירות העלאה 384kb

HSUPA מהירות הורדה - 1.8mb, 3.6mb, 7.2mb מהירות העלאה 384kb, 2.1mb, 5.6mb

לפי מה שאני יודע, אורנג' כרגע עובדים על HSDPA, ואמורים לשדרג את האנטנות שלהם לHSUPA וזה לוקח להם זמן 3.6/384 - בדרך כלל מגיעים ל2.8/384

וסלקום התחילה כבר עם HSUPA במהירות העלאה של 2.1 והורדה של 3.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים