עבור לתוכן

כמה שאלות על מודם סלולרי

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני הולך לקנות מחשב נייד... ואני רוצה לקנות מודם סלולרי מאורנג או סלקום... אז כמה שאלות...

האם האינטרנט הסלולרי טוב למשחקי רשת? איך ה PING?

ואיזה חברה עדיף.. אורנג או סלקום?

מישהו התנסה אם אחת מהחברות ושחק את המשחק WOW? כמה MS היה לכם?

פורסם
  • מחבר

מישהו?:(

פורסם

חיבור סלולרי לא טוב למשחקי רשת. הlatancy (מה שמודד הפינג שלך) בחיבור הזה גבוה יחסית והוא יכול להשתנות דרמטית כפונקציה של העומס על האנטנה שאתה מחובר דרכה באותו רגע. כמו כן, לרוב אתה מקבל כתובת IP פנימית ברשת של המפעילה הסלולרית כך שיש סיכוי טוב שתתקל בפורטים סגורים ללא אפשרות לפתוח אותם. אם אני זוכר נכון, במקרה של סלקום אפשר לדבר איתם ולקבל כתובת IP אינטרנטית.

פורסם
  • מחבר

אז השאלה שלי היא.. אם אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולשחק במשחקי רשת אז כדאי לי לרדת מהעניין?

פורסם

אינטרנט סלולרי זה פתרון טוב למקרה שאתה צריך את הקישוריות מכל מקום, כלומר לשלוח/לקבל קבצים וגלישה.

אם אתה רוצה את החיבור הסלולרי ע"מ שתוכל לשחק WOW מכל מקום ובכל שעה, אתה צריך להתפשר (וללכת לטיפול פסיכולוגי :silly:).

אם אתה משחק כשאתה בבית אז הפתרונות הרגילים (ADSL/כבלים) עדיפים וזולים יותר.

פורסם
  • מחבר

לא לא אני לא מכור חחח

אני פשוט בצבא... איפה שאני נמצא לא נראה לי יש שם איפה להתחבר דרך ה WIFI

אני עובד במשמרות אז בזמן שאני לא עובד אני רוצה לשחק שם מבין.. אז אני צריך אינטרנט

פורסם

שמעתי שיש אנשים שמתעקשים עם חברות הסלולר להתחבר לאינטרנט הסלולרי לחודש ללא התחייבות לצורך בדיקה.

כמובן שלא נותנים להם ישר, אבל לאחר קצת דיונים זה אפשרי.. תראה אם אתה מצליח וזה לא סתם שמועות חסרות בסיס, ואז תבדוק אם זה טוב לך.

פורסם

תבדוק כי הבנתי שבסלקום יש חבילת אינטרנט לא מוגבלת ב100 ומשהו שקל בחודש, אבל תברר את זה.

וכמו שאמרו לפני, הכי כדאי תקופת נסיון.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הקטע הוא כזה... אני לא סתם רוצה לקנות מחשב נייד ואז לראות שזה בעצם לא עובד טוב ואי אפשר לשחק... עדיין אין לי מחשב נייד... אני יקנה רק אם האינטרנט הסלולרי הוא מספיק טוב כדאי לשחק ולהוריד דברים מבין...

אז אני לא יודע מה לעשות...

פורסם

תנסה את זה על מחשב נייח בבית באיזה סופ"ש.. מה זה משנה?

פורסם

תבדוק כי הבנתי שבסלקום יש חבילת אינטרנט לא מוגבלת ב100 ומשהו שקל בחודש, אבל תברר את זה.

וכמו שאמרו לפני, הכי כדאי תקופת נסיון.

תקרא את האותיות הקטנות בחוזה

ללא שימוש בתוכנות VOIP

והשימוש להורדת קבצים מותר עד גבול מסויים...

כלומר כן יש הגבלה, זה לא ללא הגבלה.

פורסם

בסלקום זה חבילה ללא הגבלה, כן יש הגבלה של שיתוף קבצים, ושל VOIP.

עולה 129 שח בחודש לא כולל המודם עצמו המודם עולה 10 שח לחודש בנוסף.

התחייבות לחבילה 18 חודשים, ואם אתה עושה הזמנה דרך הטלפון אתה מקבל את המוצר ל 14 יום של ניסיון. (גם לקוחות שלא בסלקום כרגע)

(אני עובד בסלקום )

פורסם

בסלקום זה חבילה ללא הגבלה, כן יש הגבלה של שיתוף קבצים, ושל VOIP.

עולה 129 שח בחודש לא כולל המודם עצמו המודם עולה 10 שח לחודש בנוסף.

התחייבות לחבילה 18 חודשים, ואם אתה עושה הזמנה דרך הטלפון אתה מקבל את המוצר ל 14 יום של ניסיון. (גם לקוחות שלא בסלקום כרגע)

אז איפה בדיוק הללא הגבלה, אם יש הגבלה של שיתוף קבצים ושל VOIP?

זה שדבר מסויים אינו מוגבל, זה לא אומר באמת שזה ללא הגבלה, זה לשקר ללקוח בפנים.

פורסם

מבחינת נפח הכוונה ללא הגלבה.

שאר החברות נותנות משהו כמו 10 15 GB.

פורסם

אז שוב פעם, זה שטויות, כי ברגע שאתה לא יכול להשתמש בVOIP או להוריד בצורה נורמלית, אז זה לא באמת ללא הגבלה.

זה שקר גס מאוד, ומי שלא קורא את האותיות הקטנות נדפק.

במיוחד שלא מצויין בחוזה, אם אני לא טועה, מה שימוש בVOIP או שימוש חריג בהורדות יגרור...

ומי שזוכר בתקופה שנטוויז'ן ואינטרנט זהב התחילו להגביל, הם שלחו מכתבים ללקוחות עם איומים על ניתוק, או חיובים גבוהים יותר מX הורדות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים