פורסם 2009 במאי 2716 שנים אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטרוהוא מחובר ל3 מחשביםהמחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתיובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלךעכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודהמקווה שתעזרו ליהכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתםעכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטרוהוא מחובר ל3 מחשביםהמחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתיובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלךעכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודהמקווה שתעזרו ליהכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתםעכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!תוודא שבכל המחשבים מוגדרת קבלת כתובת IP באופן אוטומטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.