פורסם 2009 במאי 2716 שנים שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים יש בהודעה שלך סתירה פנימית "אלחוט" "קוט'ג של שתי קומות" ו-"גלישה במהירות ואיכות גבוהה" לא תמיד הולכים ביחד. הפתרון הזול והטוב ביותר הוא להעביר כבלי תקשורת.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר חשבתי להקים AP בכל מני מקומות בבית, איך זה לדעתכם יעבוד? אולי אינטרנט דרך רשת החשמל?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מספר AP בסופו של דבר רק מקטינים את חווית הגלישה. לגבי העברת רשת דרך חשמל קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מספר AP בסופו של דבר רק מקטינים את חווית הגלישה. לגבי העברת רשת דרך חשמל קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htmמה שאני מציע לך זה לא לשחק בקקה ולעשות רשת קווית איכותי מזה אתה לא תקבל בשום אלטרנטיבה !מה גם שאתה רוצה יציבות ומהירות תשכח מאלחוטי לא תקבל מה שחוטי מציע לך
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אני חושב שתשלב בין שניהם.אני הייתי עושה בתוך הבית חוטי בחדרים עם המחשבים הנייחים.כמובן משלב ברשת שני נתבים שהם אלחוטיים , אשר יתנו מענה לבחוץ ולצורך לגלוש בסלון או בכל מקום ללא כבל עם הלאפטופ.כמו שאומרים להינות מכל העולמות.לי למשל יש 3 מחשבים מחוברים חוטית + חיבור WIRELESS עבור הסלון
פורסם 2009 במאי 2816 שנים אני חושב שתשלב בין שניהם.אני הייתי עושה בתוך הבית חוטי בחדרים עם המחשבים הנייחים.כמובן משלב ברשת שני נתבים שהם אלחוטיים , אשר יתנו מענה לבחוץ ולצורך לגלוש בסלון או בכל מקום ללא כבל עם הלאפטופ.כמו שאומרים להינות מכל העולמות.לי למשל יש 3 מחשבים מחוברים חוטית + חיבור WIRELESS עבור הסלוןאכן אפשרי מאוד ולפעמים מאוד נוח ויעיל לישטוטי אינטרנט להכניס אלחוט לקומה כולשהיא אבל ממש לא בפריסה כללית בכל הבית !
פורסם 2009 במאי 2916 שנים שני נתבים משורשרים ביניהם פיסית יעשו את העבודה בצורה מצויינת !שני 655 כמו שלי , עם שירשור ביניהם - ותאמינו לי יכסה לו את כל הקוטג' פלוס הגינה והבריכהולדעתי עדיף שירשור פיסי !
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר ראשית כל, אני חייב לציין שאני מתנצל על ההקפצה אם עברתי על חוקי הפורום, זה רק מכיוון שחשבתי כי אין צורך לפתוח נושא חדש, על נושא שכבר קיים, (אני פותח האשכול סה"כ) :> ולנושא. אז ההעברה קצת נדחתה, וזהו. עוד מעט היא מתרחשת והחלטתי, כמו שרשמתי לעיל ללכת על זה. אני אצוטט מהבלוג שלי, כדי שתבינו בערך מה התיכנון: התיכנון הוא כזה: הקמת רשת אלחוטית + קווית מבוססת הייטב הכוללת שקעי רשת LAN בכל הבית, הקמת רשת אלחוטית הכוללת פריסה בחצר, בממד בקומה למטה ובקומה למעלה, השאיפה שלי היא שבכל שטח הפריסה שאני רוצה האות יהיה על 100 אחוז ואפילו יותר ;-). התיכנון הוא הקמת ארון תקשורת בקומה למעלה שיאחד את הכבלים מלמעלה, וציוד נוסף ויוביל אל הארון המרכזי שיהיה בקומה התחתונה (כניראה בממד) ויכיל את כל החשמל, וציוד הרשת הנרחב, ראוטר, בזק ואלוהים יודע מה עוד.. התקציב, לא מוגבל, אבל יש כבר נקודת התחלה כמה מאות מטרים של CAT7 למתיחה בעבר היה רשום פה פה כי מספר AP מקטין את חווית הגלישה, הייתי רוצה לשמוע על כך אני לא מחפש פיתרון זול, אני מחפש פיתרון איכותי ולא מתפשר. תודה רבה למייעצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.