עבור לתוכן

מעוניין להקים רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה...

הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. :)

תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.

פורסם

יש בהודעה שלך סתירה פנימית "אלחוט" "קוט'ג של שתי קומות" ו-"גלישה במהירות ואיכות גבוהה" לא תמיד הולכים ביחד. הפתרון הזול והטוב ביותר הוא להעביר כבלי תקשורת.

פורסם
  • מחבר

חשבתי להקים AP בכל מני מקומות בבית, איך זה לדעתכם יעבוד? אולי אינטרנט דרך רשת החשמל?

פורסם

מספר AP בסופו של דבר רק מקטינים את חווית הגלישה. לגבי העברת רשת דרך חשמל קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm

מה שאני מציע לך זה לא לשחק בקקה ולעשות רשת קווית איכותי מזה אתה לא תקבל בשום אלטרנטיבה !

מה גם שאתה רוצה יציבות ומהירות תשכח מאלחוטי לא תקבל מה שחוטי מציע לך

פורסם

אני חושב שתשלב בין שניהם.

אני הייתי עושה בתוך הבית חוטי בחדרים עם המחשבים הנייחים.

כמובן משלב ברשת שני נתבים שהם אלחוטיים , אשר יתנו מענה לבחוץ ולצורך לגלוש בסלון או בכל מקום ללא כבל עם הלאפטופ.

כמו שאומרים להינות מכל העולמות.

לי למשל יש 3 מחשבים מחוברים חוטית + חיבור WIRELESS עבור הסלון

פורסם

אני חושב שתשלב בין שניהם.

אני הייתי עושה בתוך הבית חוטי בחדרים עם המחשבים הנייחים.

כמובן משלב ברשת שני נתבים שהם אלחוטיים , אשר יתנו מענה לבחוץ ולצורך לגלוש בסלון או בכל מקום ללא כבל עם הלאפטופ.

כמו שאומרים להינות מכל העולמות.

לי למשל יש 3 מחשבים מחוברים חוטית + חיבור WIRELESS עבור הסלון

אכן אפשרי מאוד ולפעמים מאוד נוח ויעיל לישטוטי אינטרנט להכניס אלחוט לקומה כולשהיא אבל ממש לא בפריסה כללית בכל הבית !

פורסם

שני נתבים משורשרים ביניהם פיסית יעשו את העבודה בצורה מצויינת !

שני 655 כמו שלי , עם שירשור ביניהם - ותאמינו לי יכסה לו את כל הקוטג' פלוס הגינה והבריכה

ולדעתי עדיף שירשור פיסי !

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ראשית כל, אני חייב לציין שאני מתנצל על ההקפצה

אם עברתי על חוקי הפורום, זה רק מכיוון שחשבתי כי אין צורך לפתוח נושא חדש, על נושא שכבר קיים, (אני פותח האשכול סה"כ) :>

ולנושא. אז ההעברה קצת נדחתה, וזהו. עוד מעט היא מתרחשת והחלטתי, כמו שרשמתי לעיל ללכת על זה.

אני אצוטט מהבלוג שלי, כדי שתבינו בערך מה התיכנון:

התיכנון הוא כזה: הקמת רשת אלחוטית + קווית מבוססת הייטב הכוללת שקעי רשת LAN בכל הבית, הקמת רשת אלחוטית הכוללת פריסה בחצר, בממד בקומה למטה ובקומה למעלה, השאיפה שלי היא שבכל שטח הפריסה שאני רוצה האות יהיה על 100 אחוז ואפילו יותר ;-).

התיכנון הוא הקמת ארון תקשורת בקומה למעלה שיאחד את הכבלים מלמעלה, וציוד נוסף ויוביל אל הארון המרכזי שיהיה בקומה התחתונה (כניראה בממד) ויכיל את כל החשמל, וציוד הרשת הנרחב, ראוטר, בזק ואלוהים יודע מה עוד..

התקציב, לא מוגבל, אבל יש כבר נקודת התחלה כמה מאות מטרים של CAT7 למתיחה

29072009125.th.jpg

בעבר היה רשום פה פה כי מספר AP מקטין את חווית הגלישה, הייתי רוצה לשמוע על כך

אני לא מחפש פיתרון זול, אני מחפש פיתרון איכותי ולא מתפשר.

תודה רבה למייעצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים