פורסם 2009 במאי 2516 שנים היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו)אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתוםהצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק.אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ.כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה.תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אם מדובר ב-4 מוליכים ששזורים ב-2 צמות, אפשרי להכין ממנו כבל רשת 100Mb, בכל מקרה אחר - לא ניתן.בכל מקרה, סביר שהכבל הוא כבל טלפון.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/Patch_cableזה מה שמצאתי אחרי שכתבתי מה שכתוב עליו פאצ כבל UTP
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר בודדים עד כמה שאני רואהאין סביבם איזשהו סיכוך שצריך להפריד.אם זה כבל טלפון שלפי מה שאני רואה הסיכוי גבוה מאד.למה אי אפשר להשתמש בו???האם לא מספיק ללחוץ אותו יחד עם הראש של ה RJ45??
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מחבר תמונה 1.....אני ציינתי שצבעי הכבלים לא חולקים צבע לבן.כלומר אין קיווקוו.רק שאצלי הצבעים כמו שכתבתי מקודם ואין לי את הכבל המיותר למשיכה שהוא הכי שמאלי.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אין אפשרות להפוך אותו לכבל רשת.כבל רשת דורש לפחות 2 זוגות שזורים (בדומה לארבעת הזוגות שבתמונה 2).
פורסם 2009 במאי 2516 שנים מנסיון אישי בביתי הקטיש אפשרות לעשות אותו כבל רשת , אבל במרחק גדול (אצלי כ40 מטרים) - הוא עובד רק על 10 מגהביט וצריך להקשיח את המהירות.אז אם יש לך זמן פנוי וממש מחסור בתקציב לקנות כבל נורמלי - אתה מוזמן לנסות יש לזה סיכוי לא רע לעבוד.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים 1. תוריד את הכיסוי הלבן כולו2. תשזור את החוטים זוג זוג - עדיפות כמה שיותר לסובב3. תשזור את 2 הזוגות יחד4. תלפף עליהם דבק מסקנטייפ אלומיניום - לא חובהתתחדש - עובד...
פורסם 2009 במאי 2616 שנים סביר להניח שמדובר בכבל טלפון כלשהו. הרבה יותר פשוט לרכוש כבל רשת אמיתי ב-1.5 שקל למטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.