פורסם 2009 ביוני 616 שנים גם לי הייתה קריסה דומה והיה רשום משהו בקשר ל-Visual C ו\או directxזה היה אחרי שהתקנתי דריבר בטא אחרון של אנוידיה 186.08 (התקנתי אותו על הקודם, בלי הסרה וניקוי)האמת היתה לי בעייה גם עם grid / mirrors edge / cod5 אז הסרתי את הדריבר, ניקיתי שאריות וחזרתי לדריבר WHQL אחרון 185.85עכשיו זה עובד (וגם המשחקים האחרים). ז"א, הייתה בעייה או עם הדריבר בטא או בגלל שלא התקנתי אותו "כראוי" (עם הסרה וניקוי)שורה תחתונה, יש מצב שהבעייה קשורה לדריבר, לפחות אצלי זה בטוח.
פורסם 2009 ביוני 916 שנים חחחח SCORN צריך להעלות את זה בתור תמונה של ה FAIL האלו... אגב גם לי זה קורה במשחקים פתאום כנראה מהדרייבר החדש של אנוידיאה... קרה לי ב ME
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים ^צריך להפוך את זה לGIF ולהוסיף אנימציית 8 ביט של שוורצנגר(מאחד המשחקים הישנים) מקפץ בצד ליד ההודעה..
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אולי זה בגלל שאין לך Q9550 או GF 2XX חחחמזה הדרישות האלה? גרפיקה נראת ש9500 יספיק ומעבד 5200..חינם לא הייתי משחק בו..
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים שמו דרישות מפלצתיות בגלל כמה סיבות-א. התקציב היה מוקבלב. מאוד מוגבלג. כ"כ מוגבל שהוא הספיק רק לחלון שינוי רזולוצייה ובהירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.