עבור לתוכן

כונן רשת

Featured Replies

פורסם

אהלן!

איך עושים כונן רשת משותף בבית?

פורסם

אתה מגדיר שיתוף ואחרי זה ממפה כונן רשת לנתיב UNC של השיתוף.

אני מקווה שלזה התכוונת. ::)

פורסם

אהלן, אני אשמח אם תתקן את הכותרת של הדיון ע"י עריכה, לאחת עם יותר מ-2 מילים, כך שתתאים לחוקי הפורום.

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת החיפוש בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור העריכה, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו, ופותח הדיון יקבל אזהרה!

תודה.

פורסם
  • מחבר

צודק.

בפעם הבאה אני ישים לב יותר.

תודה

פורסם

הכוונה הייתה לתקן את הכותרת הנוכחית - קרא שוב את מה שציטטתי - ניתן לערוך את הכותרת של הדיון הנוכחי בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים