פורסם 2009 במאי 2116 שנים הדסקטופ מחובר למודם בUSBהלפטופ מחובר למודם בRJזה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשניאני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים.המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו?חשבתי אוולי על רשת USB?
פורסם 2009 במאי 2116 שנים למה לא לשים ראוטר?אם זה משהו שאתה צריך ככה חד-פעמי, אז פשוט קח כבל רשת מוצלב וחבר את המחשבים.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר לא לשים ראוטר מהסיבה הפשוטה שאין לי צורך בווכבל מוצלב יהיה בעייתי מהסיבה שהלפטופ מחובר למודם בRJבגלל זה חשבתי על USBאו דרך המודם או זה אפשרי?ולא מדובר על משהו חד פעמימדובר על משהו שיהיה קבועובכוונה אני רוצה שכל אחד יהיה מחובר בנפרדשלא תהיה תלות של אחד בשניתודהגיא
פורסם 2009 במאי 2116 שנים ולא מדובר על משהו חד פעמימדובר על משהו שיהיה קבועאז עדיף לשים ראוטר. או אם אתה ממש רוצה שכל אחד יתחבר עם IP חיצוני שונה - סוויצ' שמחובר למודם ב-RJ45, וכל מחשב מחובר לסוויצ' ב-RJ45.ובכוונה אני רוצה שכל אחד יהיה מחובר בנפרדשלא תהיה תלות של אחד בשניעל איזו תלות אתה מדבר? כשמחשבים מחוברים לראוטר, הם לא תלויים זה בזה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על התגובותבוא נשאל שאלה פשוטה יותררשת USB מי מה מו ואיך?או לחילופיןחיבור ע"י המודם אפשרי?אני פשוט לא רואה לנכון להוציא את ה200 שקל האלה אם אין לי צורך אמיתי בראוטרבהתחשב בעובדה שכבל USB עולה 20 שקלאו חיבור בעזרת המודם לא עולה שקל...
פורסם 2009 במאי 2116 שנים רשת USB מי מה מו ואיך? אפשרי. צריך כבל USB מיוחד, שלא עולה 20 שקל, צריך דרייבר מיוחד, וזה לרוב עובד גרוע. חיבור ע"י המודם אפשרי? בטח שאפשרי, למעשה הם כבר עכשיו מחוברים (דרך האינטרנט). רק שאם אתה עושה שיתוף קבצים ביניהם דרך האינטרנט, אז כל העולם ואחותו יכולים לראות את הקבצים שלך. מה שכן אפשר לעשות - להשתמש בתוכנת VPN כלשהי (כמו Hamachi) ולהגדיר רשת פנימית מאובטחת על גבי האינטרנט. אפשר גם להגדיר שרת SFTP מאובטח. השאלה היא מה המטרה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר שוב תודה רבההמטרה היא העברת קבצים בין הלפטופ לדסקטופ בלבדכרגע אני עושה את זה עםDOK שזה לא כזה נוראאבל אני מעדיף לעשות זאת בצורה נוחה יותראינטרנט בכל אחד יש כבר בנפרדעכשיו רק הקישור לקבצים
פורסם 2009 במאי 2116 שנים סה"כ שאלת שאלה פשוטה: האם אפשר לקיים שיתוף קבצם בעזרת מודם. התשובה: לא אם זה משהו חד פעמי, אתה יכול לחבר זמנית כבל מוצלב ולהעביר. מעבר לזה - תקנה ראוטר, הם כבר לא כ"כ יקרים היום. או אם אתה ממש קמצן, תעביר את הכבל כל פעם שאתה צריך משהו אמרת שאין לך צורך אמיתי בראוטר- אז הנה מצאת. שיתוף קבצים זאת אחת הסיבות לרכישת ראוטר.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים סה"כ שאלת שאלה פשוטה: האם אפשר לקיים שיתוף קבצם בעזרת מודם.התשובה: לא טכנית זה לא מדויק. לא צריך ראוטר בשביל שיתוף קבצים. לא צריך שום חומרה מיוחדת בכלל, רק חיבור פיזי, שאפילו כבל רשת רגיל יספק.אבל יש חסרונות לעשות זאת ללא ראוטר, שאותם פירטתי בתגובה הקודמת שלי.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים אני פשוט לא רואה לנכון להוציא את ה200 שקל האלה אם אין לי צורך אמיתי בראוטרחחחח מה שאתה מתאר בהודעות שלך זה בדיוק התפקיד של ראוטר, ובשביל זה המציאו אותו.מה שיש לך זה צורך עמוק בראוטר, ואתה פשוט מנסה למצוא דרכים עוקפות ומעוותות להשיג את התוצאה שראוטר אמור להביא.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים טכנית זה לא מדויק. לא צריך ראוטר בשביל שיתוף קבצים. לא צריך שום חומרה מיוחדת בכלל, רק חיבור פיזי, שאפילו כבל רשת רגיל יספק.אבל יש חסרונות לעשות זאת ללא ראוטר, שאותם פירטתי בתגובה הקודמת שלי.דרך כבל רשת זה ידוע שאפשר לשתף קבצים, אבל עד היום לא שמעתי על דרך להגדיר שיתוף קבצים בין 2 מחשבם שמחוברים למודם ב-USB/RJ45.דווקא נשמע הגיוני שיהיה אפשר לעשות משהו, אבל מאוד מסורבל.לי בכל אופן לא יצא להתקל בזה, ואני אשמח לשמוע אם ואיך ניתן לעשות דבר כזה.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים הסבר קצר.כאשר אתה מחובר לכבלים ללא חייגן אתה מקבל שלוש כתובת IP ברשת הכבלים. חיבור של מחשב ב-RJ45 ומחשב ב-USB במקביל מנצל שתיים משלוש כתובות אלה. אם שתי הכתובות הללו הן באותו סגמנט ניתן לשתף משאבים בין המחשבים אבל זה ללא ממש מומלץ. הסיבה לחוסר ההמלצה היא שזה חושף את המידע שעובר בין שני המחשבים לרשת הכבלים הציבורית -- שתי כתובת ה-IP הן ברשת הציבורית ולא כתובות פרטיות הנמצאות מאחורי נתב.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר ^ ^ ^ ^ ^ ^אם אני משתמש באותה רשת רק שאני צריךומנטרל אותה בשאר הזמן?זה נראה לי ריאליאפשר בבקשה עוד פרטים בעניין?תודה גיא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.