פורסם 2009 במאי 1916 שנים שלום! יש לי קוד של נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף לו אפשרות נוספת שהוא ינגן מספר סרטים אחד אחרי השני (שיהיה לי מקום להוסיף עוד כמה url לים)...<center><div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="505" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="290" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> <param NAME="currentPosition" value="0"> <param NAME="defaultFrame" value> <param NAME="playCount" value="1"> <param NAME="currentMarker" value="0"> <param NAME="invokeURLs" value="-1"> <param NAME="baseURL" value> <param NAME="mute" value="0"> <param NAME="stretchToFit" value="0"> <param NAME="windowlessVideo" value="0"> <param NAME="enabled" value="-1"> <param NAME="fullScreen" value="0"> <param NAME="SAMIStyle" value> <param NAME="SAMILang" value> <param NAME="SAMIFilename" value> <param NAME="captioningID" value> <param name="enableErrorDialogs" value="0"> <param name="_cx" value="4895"> <param name="_cy" value="5027"> </object></div>
פורסם 2009 במאי 2016 שנים אתה יכול ב-url במקום לתת לו קובץ וידאו לתת לו קישור ל-playlist בפורמט asx ושם להגדיר את רשימת קבצי הוידאו.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים מחבר ואיך אני יכול להכניס שלושה urlלים שונים?אני חייב כמה urlלים ולא בעזרת פלייליסט...תודה....
פורסם 2009 במאי 2016 שנים ואיך אני יכול להכניס שלושה urlלים שונים?אתה לא יכול.אני חייב כמה urlלים ולא בעזרת פלייליסט...במקום להגיד שאתה "חייב" אולי תסביר מה אתה מנסה לעשות ונמצא דרך אחרת. מבחינתך מה בדיוק ההבדל בין לתת שלושה url-ים לבין לתת קישור ל-playlist עם שלושה url-ים בתוכו?
פורסם 2009 במאי 2016 שנים מחבר אה, זה מה שזה אומר?... לא הבנתי...אז איך אני עושה פלייליסט כזה? אתה יכול להסביר לי?נ.ב- יש וינדוס 7 ולא ה NT כמו שרשום.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אתה יוצר קובץ משהו כזה:<asx version = "3.0"><entry><title>First video</title><ref HREF="[url]http://domain.com/video1.wmv"[/url] /></entry><Title>Second video</Title><ref HREF="[url]http://domain.com/video2.wmv"[/url] /><entry><ref HREF="[url]http://domain.com/video3.wmv"[/url] /><Title>Third video</Title></entry></asx>ומעלה אותו לשרת שלך.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר עשיתי ושמרתי אבל זה מנגן את הקובץ הראשון וזהו...מה לא בסדר בשורת קוד הזו?בבקשה אני חייב את זה דחוף...[br]פורסם בתאריך: 22.05.2009 בשעה 20:38:11*הקפצה*אני חייב את הקוד המתוקן בבקשה... (או הוראות שימוש)תודה!
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר אבל הוא שלח לי את הקוד והקוד לא כל כך תקין ולכן אני שואל!לא עברתי על שום חוק בפורום הזה!ולכן אני אני "מקפיץ" את זה (לפי חוקי הפורום!!!).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.